Bravo Adriana!Delfinasi de iulie-august 2010 (152)
Raspunsuri - Pagina 18

btz_ovi spune:
btz_ovi spune:
 Neatza gagici.
Belu semn bun ca ai colul dilatat,nu mai e mult si il vezi pe bebe.
 38+cu
38+cu  Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
 Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI AMR CATEVA ZILE
AMR CATEVA ZILE pana la
 pana la 
Mami te roaga sa stai la caldurica pana la termen

larissa_79 spune:
larissa_79 spune:
 belu, eu incerc sa imi astept cumintica randul...va las pe voi!
nu prea mai am rabdare deloc...insa mai am ceva treburi de pus la punct....
Larisa  37+ cu
 37+ cu  Nectarie si mamica de Alexia
 Nectarie si mamica de Alexia  (13 iulie 2006)
(13 iulie 2006) AMR 2+ saptamani pana la
 AMR 2+ saptamani pana la 
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

beluistef spune:
beluistef spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui larissa_79 belu, eu incerc sa imi astept cumintica randul...va las pe voi!  nu prea mai am rabdare deloc...insa mai am ceva treburi de pus la punct....  Larisa  37+ cu  Nectarie si mamica de Alexia  (13 iulie 2006)  AMR 2+ saptamani pana la  http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/ | 
Nu mai este mult si iti vei tine si tu minunea in brate...se pare ca delfinasii nostrii vor sa vina cat mai la termen, eh, au fost cativa grabiti, insa se pare ca la restul le este bine in piscinuta
 ,dar cu cat mai la termen cu atat mai bine.
,dar cu cat mai la termen cu atat mai bine.***************************************************
Elena,
 39+ cu
 39+ cu  Yanis Stefan
 Yanis Stefan Si mamica de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003)
 AMR:mai putin de 5 zile......sa speram

beluistef spune:
beluistef spune:
| citat din mesajul lui btz_ovi Neatza gagici. Belu semn bun ca ai colul dilatat,nu mai e mult si il vezi pe bebe.   38+cu  Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI  AMR CATEVA ZILE  pana la  Mami te roaga sa stai la caldurica pana la termen | 
Nici tu nu mai ai mult, dar se pare ca acum pe ultima suta de metri, numai avem asa rabdare si vrem sa ii vedem si de aia ni se pare o eternitate pana nastem

Elena,
 39+ cu
 39+ cu  Yanis Stefan

Sheritra spune:
Sheritra spune:
 Belu, tin pumni sa te dilati pan' la 10 fara sa sti, facand temele, mancare, si ce mai mosmonditi voi p'acolo   .
.
Shery   37
 37  &
  &    cu     inimioara
        cu     inimioara  Alesia (30.10.2007)
 Alesia (30.10.2007)
AMR -3z

sorina_goga spune:
sorina_goga spune:
 Neata si de la noi!!! Belu ma bucur de vestile primite, sper maine cand ma duc la control sa primesc aceleasi vesti. Pus poze cu burtoiul din dotare, asa pe ultima suta de metri.
O zi cat mai frumoasa sa aveti!!!

39+
 39+  Bogdan-Andrei
 Bogdan-Andrei AMR  azi, maine ... azi, maine... azi, maine ...
AMR  azi, maine ... azi, maine... azi, maine ...

coteasca spune:
coteasca spune:
 Neatza fetele...intru si eu un pic ca acum de cand il am pe bb stau cam prost cu timpul. 
Noi suntem bine, bb papa de la san din prima zi, acum de dim am vazut ca am inceput sa ud lenjeria cu colostru si mi-am pus niste prosopele ca sa nu ud si tricoul. Noaptea ne trezim in medie cam de trei ori pt tzitzi si apoi adormim la loc. Buricelul inca nu ne-a cazut, asteptam. 
In rest suntem bine, maine incercam sa ne gasim un pediatru.
Felicitari noilor mamici si cate o  din partea mea ca stiu acum ca nu-i uor sa aduci un copil pe lume mai ales pe cale naturala fara nici un pic de anestezie.
 din partea mea ca stiu acum ca nu-i uor sa aduci un copil pe lume mai ales pe cale naturala fara nici un pic de anestezie.
Belu, iti tin pumnii, e bine daca ai dilatie 2, sa bei ceai de leustean in travaliu, ajuta, la mine a mers... am baut doar o juma de litru si imi pare rau ca nu am baut mai muuulllt, te ajuta la dilatatie.
Va pup fetelor si va doresc multa sanatate
 39+
39+ 
Corina, viitoare mamica de Tudor Andrei
http://happyrooms.blogspot.com/

CarmenAlbu spune:
CarmenAlbu spune:
 Otilia  , mersi , acum am vazut si eu camera lui Andrei
, mersi , acum am vazut si eu camera lui Andrei , ce frumoasa iar el un frumos!!!!
, ce frumoasa iar el un frumos!!!!
Eu cred ca mai am o sapt max 2 si nasc, asta e presimtirea mea dupa toate semnele, oricum vreau dupa 12 iulie pentru ca e finala camponatului mondial si e o sansa sa joace spania finala !! Sotul e fan spania! Oricum cine joaca e ok, ca el e jumatate spaniol jumatate german si sigur finala va fi jucata ori de spania ori de germania!
Letizia
Doamne Ajuta-ne!!! 35+ cu
35+ cu 
AMR 4+

beluistef spune:
beluistef spune:
| citat din mesajul lui sorina_goga Neata si de la noi!!! Belu ma bucur de vestile primite, sper maine cand ma duc la control sa primesc aceleasi vesti. Pus poze cu burtoiul din dotare, asa pe ultima suta de metri. O zi cat mai frumoasa sa aveti!!!      39+  Bogdan-Andrei  AMR  azi, maine ... azi, maine... azi, maine ...  | 
Poate vii tu cu vestea cea mare...asteptam sa vii cu vestile bune

Sheri multumesc...si tu mai ai asa putin...si iti vei vedea printesele...cred ca abia astepti.
Elena,
 39+ cu
 39+ cu  Yanis Stefan

beluistef spune:
beluistef spune:
 Corina stiu cum este sa aduci pe lume un copil fara anestezie....si asta tot asa va fi, ca si celelalte doua...aici nu se face epidurala, te lasa asa pe uscat..asa ca ... ma pun pe ceai de leustean  , sa dureze cat mai putin...apropo leusteanul trebuie sa fie verde sau uscat ??? Merge indulcit, ca ma gandesc ca nu are un gust prea-prea..
, sa dureze cat mai putin...apropo leusteanul trebuie sa fie verde sau uscat ??? Merge indulcit, ca ma gandesc ca nu are un gust prea-prea..
Felicitari ca ati reusit cu alaptatul...sunteti fericiti.
Elena,  39+ cu
 39+ cu  Yanis Stefan
 Yanis Stefan 
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003)  AMR:mai putin de 5 zile......sa speram