Bravo Adriana!Delfinasi de iulie-august 2010 (152)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui beluistef

Buna fetili

Acum am terminat de facut mancarea si ce am mai robotit prin casa..ca deh, azi am fost si lela .

Raportez col dilatat 2 cm ( 2 degete, exprimarea dr...parca am mai auzit exprimarea asta la o fata, dar nu mai tin minte la cine ) si a zis ca nu ma interneaza"pentru cateva zile", ca sunt dn oras si daca este sa ma ia durerile sau sa se rupa apa ajung repede la spital. Membranele sunt intacte. Asa ca dupa spusele dr. ar dura cateva zile, dar vom vedea ce va fi....sa speram ca nu vom trece de termen.
Controlul nu a fost prea dureros...contrar asteptarilor mele...acum sa vedem daca s-a facut simtita prezenta controlului ...
Mai am ceva contractii de vreo ora, dar se pare a sunt de la oboseala...ca de cand stau intinsa s-au mai rarit ...

O noapte placuta va doresc si sa ne auzim cu bine dimineata

Elena, 39+ cu Yanis Stefan
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003)

AMR: 5 zile

Belu, ma bucur ca e colul dilatat....Adriana a scris ca avea tot asa col dilatat 2 cm inainte de a pleca la spital...

Larisa 37 fix cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR 3 saptamani pana la
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:

Buna fetili

Raportez col dilatat 2 cm ( 2 degete, exprimarea dr...parca am mai auzit exprimarea asta la o fata, dar nu mai tin minte la cine ) si a zis ca nu ma interneaza"pentru cateva zile", ca sunt dn oras si daca este sa ma ia durerile sau sa se rupa apa ajung repede la spital. Membranele sunt intacte. Asa ca dupa spusele dr. ar dura cateva zile, dar vom vedea ce va fi....sa speram ca nu vom trece de termen.

AMR: 5 zile

ufff Belu ma bucur ca esti bine, deja imi puneam intrebari
...ca dupa tine urmez eu ...eu te anunt daca intervin schimbari la noi...fain ar fi sa te anunt si sa fi si tu in spital poate nastem deodata

hai ca am schimbat si eu semnatura 5 zile pana la 40 de sapt fix

Edit: ai inceput sa bei ceai de zmeur?

Oana 39+ Matei Marius

AMR 5 zile

Noi 2...si bebe
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Neata!

Vazut si eu pozici Aida are buzita Alinei. Mi-s plscut f mult camera lui Andrei si cum sta brotacelul in patut . Dragaica, eu nu mai vad o schimbare asa mare la burtic Mai vazui si pe Cris. A mai pus careva poze?

Elena, hai ca eu mi-am scos motatele la incalzire Eu sper din tot sufletul sa ai un travaliu scurt si cat mai nedureros cu putinta! De fapt pt toate burticile vreau asta

Alina 35+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Dragaica, am vazut pozele si chiar nu e coborata burta. La mine poti baga un lat de palma intre sani si burta si se vad si doua goluri indreptul coastelor, pe fiecare parte.
Alina2005, ce bine arati dupa operatie, odihnita, mamica fericita. Iar Aida o frumusete
Si printesa Giorgiei s-a mai schimbat
Ah, Corina zambitoare dupa nastere. Se pare ca la tine s-au aliniat foarte bine planetele, ai nascut cum ti-ai dorit, fericire maxima si voinicul seamana cu mami.
Andrei tot smecherele si slabut imi pare (dar e de inteles, eu am fost dezamagita cand am vazut-o pe Elisa la 3,2 kg , fara pic de grasime pe ea). Ei se fac ei mari si buflei, cel putin soricelului meu i-a mers super bine cu lapte de la mami, la 3-4 luni explodau obrajorii si pulpitele.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 34+ Iulia Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Neata fetelor

Eu de obicei intru mai tarziu pentru ca ora mea de trezire si in week si pe sapt. este cam 10-10.30 , apoi pana mancam, pana ne mosmonim, intru mai tarziu...asta ca sa stiti si sa nu va dau de banuit ceva .

Otilia sa dea Domnul ca sa se dilate asa in cateva zile ca nu ma supar...dar sa fie natural nu de la ei.

Oana ar fi suuper sa nastem odata...vom vedea...oricum Adriana a stricat randuiala...am ramas noi si Sorina , dar poate ne-o mai ia vreo fata inainte.
Am inceput si eu ceaiul de zmeir, dar cum ieri am tot umblat nu am baut...imi iau revansa astazi...dar sincer asa suparata eram ieri dimineata, pana sa sun sa vad daca merg la control, ca am zis ca nu mai fac nimic, nu mai beau nimic, daca tot nu da semne ca vrea sa iasa.

Alina vezi sa nu oboseasca motatele...deocamdata tinele acolo...dam semne in caz de ceva.

Aseara am avut contractii, nu erau dureoase rau, dar au fost aproape regulate timp de vreo 2 ore, cam la 5-6 min...dar dupa ce am adormit...m-au lasat ..probabil erau de la oboseala acumulata pe zi.

Se pare ca vom avea o perioada de pauza, dar si dupa aceea vor veni valuri-valuri delfinasii ...apropo, oare astazi va mai naste careva, sau cel putin va da semne...ca iar am visat ca mi s-a rupt apa...iar data trecuta a nascut Adriana, iar altadata cand am visat tot ceva de genul ca am nascut a fost Alina ...numai la mine nu, dar macar apar alti delfinasi.Vom vedea pana la sfarsitul zilei mai este...poate mai apare vreun delfinas

Hai ca m-am intins ca placinta ...apropo...am vazut definasii ...Doamne ce frumosi sunt..si mamicile asa de fericite...abia astept sa-l vad si eu pe al meu...de al meu sotz nu mai zic...in fiecare dimineata prima intrebare este "ceva semne ??? Astazi ceva-ceva ? "

Mergem sa papam, revin mai incolo.

AMR:mai putin de 5 zile......sa speram

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:

Oana ar fi suuper sa nastem odata...vom vedea...oricum Adriana a stricat randuiala...am ramas noi si Sorina , dar poate ne-o mai ia vreo fata inainte.
Am inceput si eu ceaiul de zmeir, dar cum ieri am tot umblat nu am baut...imi iau revansa astazi...dar sincer asa suparata eram ieri dimineata, pana sa sun sa vad daca merg la control, ca am zis ca nu mai fac nimic, nu mai beau nimic, daca tot nu da semne ca vrea sa iasa.

da, ar fi frumos
...am salvat si nr tau de tel ...asa ca iti dau de veste daca se intampla ceva
Adriana a sarit randul ...asa ca am ramas noi doua si Sorina

Oana 39+ Matei Marius

AMR 5 zile

Noi 2...si bebe
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Buna dimineata delfinariu!! Elena ma pregatesc sa te sustin, cred ca a treia oara e cu noroc la tine!!!
Fetelor celalalt cont e delfinasi2010? Ca incerc sa intru si nu ma lasa!!
Eu raportez o noapte cu dureri masive de vagin si oasele aferente plus cervix,cred ca am inceput sa ,ma dilat!
O duminica frumoasa!

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
35+ cu
AMR 4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Carmen, este delfinasi.2010, vad ca nu mai apare in primul mesaj.

Mie nu-mi vine sa cred. Cum face delfinasa intinderi, cum se contracta uterul. Minune mare, eu sa am contractii inainte de 40s.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 34+ Iulia Alexandra

Mergi la inceput

Carmen sa dea Domnul sa fie de data asta

Otilia asta este semn bun si la tine.

Oana numai vezi ca nu cumva sa dai tu mesajul inaintea mea ...ramane de vazut care dintre noi trei da startul ...celelalte care vin intre timp nu se pun...ca noi suntem aproape de 40..oricum va fi sa fie bine la toate si sa avem travalii cat mai scurte.

Mergi la inceput

Am uitat sa va zic, ieri i-am mai dat un mesaj Adrianei sa vad cum se simte si zicea ca o supara un pic epizio,iar Rebeca ar fi supt un pic la tzitzi..citez" de fapt a molfait putin la un san"...si zicea ca " este asa...Mica ".

Lasa ca creste ea si atunci o sa aiba putere sa suga mai tare si o sa vina sa ne spuna ca mananca asa de mult de nu mai stie ce sa faca.

Mergi la inceput