Bravo Adriana!Delfinasi de iulie-august 2010 (152)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alina2005 spune:

Salutare, burtici si mamici!
Abia acum am reusit sa imi fac putin timp sa va scriu..
Noi suntem de vineri acasa, ne acomodam incet-incet.
Ca sa va spun pe scurt, in ziua aia am gasit o super doctora la Polizu, dr. Radulescu, un inger de om. Contractiile dureroase m-au tinut vreo 6 ore si nu se intampla nimic cu colul, iar dr m-a intrebat daca vreau cezariana, mai ales stiind ca am si infectia cu E Coli, plus ca nu imi facusem testul de streptococ. Asa ca la ora 22 30 am intrat in operatie, pitica a iesit la 22 40, scor 9, la 5 min nu mi l-au spus, oricum, a respirat singurica, nu avea circulara, lichidul era clar..deci toate bune.
A doua zi m-au dus in rezerva, super conditii, la 80 de euro pe noapte doua paturi, unul pt mine, unul pt insotitor, adica pt tati, fetita cu noi, baie f curata cu colaci de unica folosinta,cuptor cu microunde, frigider, televizor cu plasma
Pe pitica au adus-o in dimineata aceea si de atunci stam numai cu ea, nu am vrut sa o mai dam asistentelor, pt ca ne descurcam si lapticul a venit imediat si se mufeaza rapid. Acum cred ca ii vine cam mult, pt ca se aude pe gatut cum face gal-gal-gal
In rest ce sa va spun, e o comoara, o pup intruna, are un miros extraordinar, plangem, facem caca, papam si dormim, ca orice bebelus. Si adormim la tzitzi, de trebuie sa fim gadilate mereu.
Ma duc sa mai citesc din urma cat pot.
Va multumesc pt toata sustinerea, acum o sa va bombardez cu altfel de intrebari.

Felicitari Adriana! Sa ai o fetita frumoasa si sanatoasa!

Pupici tuturor!

Alina, 38+ cu Aida Alexandra
Fetita mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 86cmm spune:

Citat:
citat din mesajul lui CarmenAlbu

86CM si mai ciudat e ca distanta ta fata de cea estimata e chiar de un ciclu menstrual normal de 28-30 de zile, deci cred ca ai facut tu o greseala de calcul, asa ca linisteste-te si lasa-te pe mana dr!

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
35+ cu
AMR 4+

este intr'adevar diferenta mare..dar de gresit nu cred ca am gresit..pt ca nu am cum sa uit ca nepotelul meu s'a nascut pe 30 octombrie si in 31 dimineata cand sa mergem sa'l vedem,mi'a venit ultimul ciclu care mi s'a treminat in 4 Nov...eu nu ma mai protejasem de prin 26,27 OCT...poate nu s'a prins mai repede...:P..cel mai sigur o sa vad pe 20 cand merg la control cat de aproape sunt..sau nu..
oricum eu va multumesc pt raspunsuri..

Cristina 31+ SERAYAH
I TRUST IN GOD..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Eu am dat-o in mintea copiilor,m-am apucat de un joc stupid unde fac ciocolata si o vand
Belu asa e ,nu mai am putin insa sper sa vina cat mai repede pe lume caci suntem extrem de nerabdatori.
Sorina pai am niste indice la tensiune de mor de ras.Astept sa ma duc maine la medic,unde voi compara cu aparatul lui.
Alina bine ati venit acasa,tare frumoase mai sunteti in poze.

38+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
AMR CATEVA ZILE pana la
Mami te roaga sa stai la caldurica pana la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

eladea mercic de raspuns...eu chiar ma gandeam in noaptea aia ca tre sa sun pediatra, la urgente

eu am pompa avent manuala...dar am o problema cu montatul ei daca nu o pun bine nu face vid si nu scot nik ...nu sunt eu vacuta milka, dar ma gandesc ca al meu copil nu creste cu 100-150 ml lapte praf cat vede intr-o zi...sigur restul e tzitzi..dar la pompa, ioc cred ca nu stiu eu sa o folosesc...ca daca as sti, as mai folosi-o...tre sa ma dumiresc cum e cu ea

mami de brotacel Andrei Ioan

pai ca sa functioneze, trebuie ca inainte de a o atasa la san sa apesi maneta apoi sa pui pe san si lasi maneta...asa se face vid...apoi pompezi asa cum scrie si pe instructiuni...stiu ca e mai greu la inceput...dar cu putin antrenament o sa reusesti...

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coteasca spune:

Citat:
citat din mesajul lui beluistef

Corina stiu cum este sa aduci pe lume un copil fara anestezie....si asta tot asa va fi, ca si celelalte doua...aici nu se face epidurala, te lasa asa pe uscat..asa ca ... ma pun pe ceai de leustean , sa dureze cat mai putin...apropo leusteanul trebuie sa fie verde sau uscat ??? Merge indulcit, ca ma gandesc ca nu are un gust prea-prea..

Felicitari ca ati reusit cu alaptatul...sunteti fericiti.

Elena, 39+ cu Yanis Stefan
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003)

AMR:mai putin de 5 zile......sa speram

Belu ceaiul de leustean il bei cand te iau contractiile alea adevarate si dureroase, eu plangeam cu lacrimi de crocodil la ele, cand esti la spital deja, nu-l bei din timp si poti sa-l faci din frunze verzi sau uscate, la mine nu au mai avut timp sa se usuce ca am nascut mai devreme decat planuiam si sa fie frunze de curte sau de pe piata nu din comert - neindulcit. Eu cand am vazut noaptea la 2 ca mi s-a rupt apa, am pus repede ibricul sa fac ceaiul si apoi restul. Bine, eu stiam asta cu ceaiul de la mamaia, soacra-mea, mama, etc si la mine a mesr, acum nu stiu ca depinde de fiecare organism. Tu poate ajungi la spital deja cu ditai dilatatie si at nu mai e nevoie sa bei ceai. Acum vezi si tu, te orientezi, eu iti tin pumnii.

39+
Corina, viitoare mamica de Tudor Andrei
http://happyrooms.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Alina bine ati venit acasa, acomodare rapida in noua formula

Corina multam de informatii...oricum cred ca mai dureaza, asa ca trebuie sa dau o raita in piata sa iau leustean

Elena, 39+ cu Yanis Stefan
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003)

AMR:mai putin de 5 zile......sa speram

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

buna ziua gagici

eu ma tot chinui de diimineata sa adorm ca am un somn in mine si nu reusesc imi este asa de cald nu imi gasesc locul in pat .sunt asa de antipatica....ca sunt buna de batut

Belu super vesti, e exact ce iti doreai sa auzi de la nenea doctorul, abia ast mesajul cu "am fugít la spital ca vine delfinasu". Dilatare mare in continuare si fara dureri

Sorina vazut pozicile si nepotica . le ai amintiri sa ii arati delfinasului cand creste ca acolo te rugai de el sa sara in piscinuta

Bianca 35 fix Andra Maria

AMR 4+ pana vede mama comoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui tina_80
Dupa ce il alaptez la fel il verific in gurita sa nu mai aibe laptic ca mi s-a inecat o data si nu stiam de ce, pt ca el adoarme la jumatatea mesei si suge si in somn.....sau daca nu vrea sa mai suga in somn, sanul curge in gurita lui si fara sa traga si el strange laptic si uita sa inghita, ca vorba aia doarme:d

Hehehe! M-am urcat pe cantar! Si din 18 kg luate:d in timpul sarcinii mai am 5 de dat jos

Pupicei! Ma duc sa citesc din urma

tina cu
Radu Gabriel 16.06.2010

Doamne ajuta sa ajungem cu bine acasa!

tina, si Filip suge in somn...iar cand ii vine laptic prea mult s eineaca si tuseste de zici ca cine stie ce-o fi inghitit...

si eu raportez 8 kile date jos!!!!!!!

alaptatul ajuta cu siguranta...

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Salutare delfinariu!!

Felicitari ADRIANA!!! sa se vindece repede epiziotomia.
Bine ai venit pe lume REBECA, sa fii sanatoasa, papacioasa si cumintica si sa papa de la tzatzica

Cris 37+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui beluistef
Oana numai vezi ca nu cumva sa dai tu mesajul inaintea mea ...ramane de vazut care dintre noi trei da startul ...celelalte care vin intre timp nu se pun...ca noi suntem aproape de 40..oricum va fi sa fie bine la toate si sa avem travalii cat mai scurte.

...da, acum incepe marea asteptare ...la mine inca nici un semn, maine mergem la control sa vedem ce zice medicul

Oana 39+ Matei Marius

AMR 5 zile

Noi 2...si bebe
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput