Ghiocei de Martei-Aprilie 2009***225***
Raspunsuri - Pagina 7
Anaan spune:
Pisik, multumim de poze...superbe!
Ma duc sa citesc putin!Va pupez!
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
novus spune:
Pisik, multumim de poze , ce frumosi sunt toti ghioceii !!Pe Ana am remarcat-o ca fiind cea mai eleganta, foarte bine ii sta in albastru, superba rochita !!
Baietii care de care mai activ !!
Abia astept sa ne vedem vineri, numai bine punem la punct si detaliile plecarii de sambata !!
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank"> Alexandra (03.03.09)
Pisik06 spune:
NOVUS, ANAAN .Pai Ana a si fost singura fetita, doar trebuia sa faca impresie buna, nu?
Mami de minune mica
mihaelacg spune:
buna noapte
nu asa vroiam sa+mi fac "intrarea" dupa atata abstinenta de forum, dar raportez o noapte de tensiune pt ca am gargarita cu puroi pe amigdale si puroi la ochisorii aia scumpi si am fost avertizata de dr. ca va afec temperatura mare si prgresiv.
de frica am hotarat sa nu ma culc, sa fiu pe faza. am mari emotii, pt ca noi n-am avut pb pana acum.
ne-a ferit destul doamne doamne.
mi-a fost tare dor de voi, asa ca va dau o avalansa de
cu unele fete am mai vb pe la telefon, ca nu puteam sa ma tin chiar sa departe de voi.
am sa intru si eu sa recuperez timid cate ceva, sper sa pot, ca mi-am pus in ochi de proba picaturile mariei si ma ustura ochii ca eram machiata.
din 10 martie 2009, mami fericita de
GHIOCICA CU GHIOCEI
PETRECEREA MARIEI
MOTUL MARIEI
novus spune:
Mihaela, sanatate multa frumoasei tale !!sa treceti cu bine peste noapte si sa va faceti bine repejor !!
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank"> Alexandra (03.03.09)
mihaelacg spune:
novus,
am fost acum la ea ca s-a tezit, i-am dat tzitzi, si a adormit iar. nici nu poate deschide ochisorii, is lipiti de la puroi, si are niste puni sub ochisori....e desfigurata mititica. mi se rupe sufletul cand o vad asa.
faza e ca nu sta sai spalam ochii nici cu ser si nu accepta nici picaturile.
plange rau si i se umfla si mai tare ochisorii.
si totul s-a petrecut in cateva ore.
dupa amiaza am fost cu ea la urgente ca vedeam ca avea ceva in gatut, si dupa ce am plecat de-acolo, au inceput ochisorii sa faca puroi.e ca atunci cand erau mici si aveau conjunctivita aia de bb, sau cum se mai numea.
acum ma gandesc, oare klacid-ul(antibioticul pe care-l luam) si-o face efectul si la ochi? ca nu stiu cum sa-i tratez ochisorii local. deci plange si strange ochii, plus ca se intoarce pe burta.
of of.
GHIOCICA CU GHIOCEI
PETRECEREA MARIEI
MOTUL MARIEI
Ela78 spune:
Petrean, din partea mea meriti tot respectul, nu numai niste oscar-uri Multa multa sanatate lui Andrei sa nu ajungeti in spital
Ayla, multa sanatate Luanei sa treaca mai repede varicela
Ilinca, este super-tare bluza , te-a nimerit la fix, pe sani scrie "Lapte" Iar Sophiphi este superba, a admirat-o si sotul, n-am gresit cand am incadrat-o la miss frumusete si popularitate
Am retinut info cu dop-modeala si Maria la miss elegantza.
Mersi frumos Monnvas, Ilinca, Anaan pentru sugestii, corectez maine in lista.
Anaan, pe Gulia ta o trecem la cel mai frumos baietel
Ramona, sa stii ca ma asteptam sa se supere fetele care nu se regasesc in lista, insa am incercat sa cuprind cat mai multa lume pe care o cunosc - real sau virtual -, lasand tocmai lista deschisa pentru ulterioare completari...
Pe tine te trec la cea mai "innamorata mamica"
Simplyana, ma bucur ca ati reusit sa va si hotarati, caci aseara parca imi spuneai ca mai asteapta sotul tau raspuns Meritati sa incepeti un nou drum si sa-i oferiti lui Luca o viata mai buna Nu cred ca vor exista probleme de integrare, mai ales ca Luca inca n-a inceput sa mearga la o scoala/gradi ca sa fie vorba de intreruperea unui ciclu de studiu si transfer la invatamant intr-o alta limba. Iar voi sinteti adaptati deja, tu parca spuneai ca ai crescut la tara si acum intre asfalt si blocuri te simti minunat, nu? Mult succes va doresc!, iar cand veti veni in Romanica in vacanta tot aici ne gasesti si obligatoriu punem de o intalneala. Iar intre timp, ca sa nu te usuce dorul de casa, sa intri pe forum sa ne mai dai raport
Novus, ne bagam la intalneala de vineri, pai se poate?!
Monnvas, Kiddy insemnand Kidex?, unde? la Romexpo?, nu e cam aglomerat pentru intalnire? Abia facem fata in parc sa alergam dupa pitici si sa mai schimbam doua vorbe intre noi la cotitura, dar in imbulzeala aia m-as duce doar daca as avea nevoie sa cumpar ceva expres. Eu ma gandeam la un local (gen Verde Cafe) daca ploua sau in Herestrau daca e frumos. Parerea mea, care este, mon cher! hic!
Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009)
Ela78 spune:
Mihaela, multa sanatate Mariei Tocmai cu ochisorii ei de un albastru azur si privirea serena sa sufere
Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009)
mihaelacg spune:
of, se trezeste la un sfert de ora, se freaca la ochisori. se pare ca nu gatul o deranjeaza, ci ochisorii, cred ca o ustura. al meu zice sa mergem iar la spital, dar eu nu vad ce ar putea sa-i faca ei acolo.
ela, sa stii ca am ajuns la topul tau si n-am gasit-o pe maria. o sa pun niste poze recente cu dedicatie pt tine, sa vad la ce categorie imi nominalizezi printesa.bine?
si pt ca sunt in top la bucatareala, mi-am amintit ca-i sunt datoare cu o reteta lu pisik.
GHIOCICA CU GHIOCEI
PETRECEREA MARIEI
MOTUL MARIEI
mihaelacg spune:
am pierdut un mesaj.
spuneam ca am savurat pozele de intalneala, ca am vazut mamici tare titi. despre ghiocei pot sa spun ca au crescut si-s tare frumosi. mi-au luat ochii fiecare in parte.
petrean, multa sanatate lui andrei sa va faceti bine si sa scapati de internare.
un de la maria si pt cumnatica ei luana, sa treaca mai repede bubitele.
am admirat si bulanasele dop modelului. pisik, dar sa stii ca si ana ta are bulanase veritabile.
GHIOCICA CU GHIOCEI
PETRECEREA MARIEI
MOTUL MARIEI