Ghiocei de Martei-Aprilie 2009***225***
Raspunsuri - Pagina 6
Anaan spune:
Petrean , multa sanatate lui Andrei! Sper sa mearga bine lucrurile si sa evitati internarea in spital!
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
Pisik06 spune:
Hello!
Sanatate multa printesei LUANA
Admirat poze cu Phiphi adorabila si cu Ioana dop-modela, extraordinar de mobila, bravo ei!
SIMPLYANA, WOW! Pai cum a reusit, a aplicat el pe net sau l-au trimis de la job? In ce domeniu? Scuze ca te intreb detalii, daca nu vrei sa le dai aici poate imi dai pm, dar sunt curioasa ca si noi tot tatonam treaba si nu stim incotro sa apucam, altceva decat Europa pare atat de departe...
ARIS, la cat mai multi ani fericiti impreuna
Hai sa ma "indur" de voi cu poze. Vedeti ca-s multe
http://picasaweb.google.ro/Ioana.sima/207CuGhioceiiInParc#
Mami de minune mica
Anaan spune:
Eu la "Miss Eleganta" as include-o si pe Maria de Mihaelacg
novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Monnvas Simply va uram o viatza noua cat mai faina si adaptare usoara! Da' facem o petrecere de bye bye inainte sa plecati, nu? Monica mami de CRISTIAN - "domnu' injiner" (7.03.2009) |
Daaa neaparat !!
Sympliana eu acum am citit inca o data si am realizat ca plecati de tot , la prima citire am crezut ca e doar ceva temporar
Aoleu, pe mine o chestie din asta pe care nu am analizat-o de enspe mii de ori si nu am planificat detaliile ma scoate din ritm pe moment apoi vorba gps-ului: recalculam traseul !!
Eu zic ca o sa fie bine, exceptand faptul ca nu o poti lua si pe Mura cu voi, momentan !
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank"> Alexandra (03.03.09)
Monnvas spune:
Am vazut pozee da' nu-s in stare sa comentez.
Fiu-meu parca e programat: cum deschide ochii, se da jos din pat si repede-repede in sufragerie la jucarii Acum 10 minute am auzit scandal: ma duc in camera, il gasesc in fata usii, bazaia ca nu reuseste sa o deschida.
Monica mami de CRISTIAN - "domnu' injiner"
(7.03.2009)
Pisik06 spune:
citat din mesajul lui Anaan Eu la "Miss Eleganta" as include-o si pe Maria de Mihaelacg Ana, mama lui Andrei (14.03.2009) |
Da, exact! Si pe Maia de SABY
Mami de minune mica
novus spune:
citat din mesajul lui Anaan Eu la "Miss Eleganta" as include-o si pe Maria de Mihaelacg Ana, mama lui Andrei (14.03.2009) |
Daaa !!
E bolnavioara draga de ea,azi am vorbit cu Mihaela, are puroi in gat, ia antibiotic !
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank"> Alexandra (03.03.09)
Anaan spune:
citat din mesajul lui novus E bolnavioara draga de ea,azi am vorbit cu Mihaela, are puroi in gat, ia antibiotic ! www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank"> Alexandra (03.03.09) |
Sa se faca bine repede-repede!
Anaan spune:
Vazand clasificarea Elei, m-am tot gandit al meu bebe unde s-ar plasa, dar n-am gasit categoria potrivita. Nu ne mai incadram nici in categoria mototolilor ca, de cand a inceput sa mearga, e ca titirezul! Azi am fost in vizita la nasii lui si a patrulat continuu, accentul punandu-se pe urcatul si coboratul scarilor...de-abia am reusit sa schimbam cateva vorbe noi, adultii...A, si s-a pupat cu Scooby, catelul familiei!