Ghiocei de Martei-Aprilie 2009***225***
Raspunsuri - Pagina 5
Anaan spune:
Ayla, am vazut mica dalmatiana...of, neplacut trebuie sa fie, mai ales daca incep sa o manance bubele alea!Sper sa treceti repede peste episodul asta!
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
Anaan spune:
Pisigri, aveti si voi un noroc la iesiri...
Citit blogul, vazut THE CORT: ala e tata corturilor, sper sa-l poti achizitiona!
Novus, deci v-ati rasfatat azi! Sa va fie de bine: asa si trebuie sa faca niste doamne (tu) si domnisoare ( Alexandra) care se respecta!
Ayla21 spune:
Ana multumim!
_
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa
Adun cioburi de fericire. Poate candva isi vor da mana.
Ayla21 spune:
Monica, super intalnirea . Unde pot sa vad si eu poze noi cu Gazii mica? Ca si eu sunt mare fan.
_
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa
Anaan spune:
Am vazut-o pe Phiphi: mutrita ei serioasa e un deliciu!Iar maman de Sophiphi e tot mai belle!
Tufete intalnicioase, nu se indura niciuna sa puna niste poze?!
Anaan spune:
Aris + sotu' proprietate personala = FOREVER LOVE! Sa fiti fericiti muuuulti ani de acum incolo!
Ayla21 spune:
Aris, la multi ani fericiti impreuna, plini de iubire si fericire!
Gina la multi ani!
_
Monnvas spune:
Pisik, Oli, da' poze de la intalneala nu avem? Sau s-a voalat filmul?
Pt vinerea viitoare, avem urmatoarele amendamente: daca ploua, mergem la Kiddy, sa ne folosim cuponul de gratuitati In rest, da, voi semesi cu drag si spor!
Ayla pupam dalmatiana, sa treaca repede si fara semne!
Monica mami de CRISTIAN - "domnu' injiner"
(7.03.2009)
Anaan spune:
Vai de mine, ca uitam: am admirat dop-modelul! E mortala, nimic nu-i sta in cale! Sa pic de pe fotoliu cand am vazut-o cum se catara ea tacticoasa pe sforile alea din parc!
Monnvas spune:
Simply va uram o viatza noua cat mai faina si adaptare usoara! Da' facem o petrecere de bye bye inainte sa plecati, nu?
Monica mami de CRISTIAN - "domnu' injiner"
(7.03.2009)