Ghiocei de Martei-Aprilie 2009***225***

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

Fetelor, multumesc din suflet pentru incurajari si ganduri bune! Chiar daca n-o sa mai particip la intalneli (cand oi fi plecata, ca pana atunci nu scapati de mine! NOVUS, ANDIARORO, abia astept sa ne vedem ), pe voi o sa va am aproape in continuare, indiferent de locatie. Ma bazez pe asta!

Hai sa detaliez un pic acuma: Nu stiam nici eu de mutarea asta, nici Mimi! Noi "ne-am vorbit" ca am vrea sa plecam, asa cum faceti multe dintre voi, si el a tot aplicat la joburi pe net, a sustinut interviuri la tel, etc. Dar situatia dureaza de ceva vreme, fara sa se fi concretizat pana acum. A aplicat pe la joburi prin Anglia, Suedia, Italia, chiar Australia, etc. E drept ca Spania ne suradea la amandoi . Noroc chior.
Si reluam: Mimi e Character Artist, adica modeleaza, textureaza personaje 3D pentru jocuri NextGen (console adica). Asta fu pentru Pisik. Si cu astia cu Madridul...primul interviu telefonic l-a avut acum mai bine de 1 luna, iar acum 2-3 saptamani a mai avut unul (cu diverse personaje de la diferite nivele din firma respectiva). Si ramasese ca "va contactam noi", ca tocmai isi comunicase pretentiile financiare, ca la multe altele cu care a mai discutat si au ramas la faza asta. Acum cateva zile l-au intrebat din nou daca mai e interesat, el a zis "yes", iar ieri (adica vineri) a primit oferta de salariu. Mie mi-a zis: "ia citeste mailul meu", eu am citit, am vazut oferta, am zis "ha! misto", el a zis "e ok, nu? accept?", eu am zis "pai...da", el a zis "pai scrie ca accept" (eu sunt secretara, ca ma descurc ceva mai bine cu scrisul in engleza ), eu zic "lasa, deseara", el "nu, acuma, ca e vineri", eu scriu mail, el zice iar "citeste-mi mailul" si vad ca aia zic: "excelent, te-am pasat la HR, ar fi bine sa incepi de pe 2 august, ca pana atunci are firma vacanta". Peste 10 min iar zice Mimi "citeste mailul", eu "da mai, am citit", el "mai citeste odata, R-tard (alint)", citesc si vad ca zicea o tanti ca luni primeste pe mail contractul semnat de ei, cu care sa se duca la ambasada sa ia nu stiu ce numar social, sa inceapa hartogaraia!!!!! Mie nu-mi venea sa cred (de aia ELA a inteles ca eu mai astept ceva), mi se parea prea brusc, lui Mimi la fel, zicea sa stam sa vedem intai contractul printat, in alb-negru si culori.
De plecat, planul e asa: din Bucuresti, plecam amandoi odata, el spre tarile calde, eu spre mama la tara, unde mai stau sa fac o baie in Dunare, sa-i mancam puii cunoscuti si rosiile prietene, sa ma dezmeticesc...pana el inchiriaza ceva ok, se orienteaza pe-acolo cat-de-cat. Pe Mura o dau sora-mii, ca o cunoaste de cand era pui, ea a botezat-o , si pe copiii ei s-a antrenat pana sa vina Broscu' pe lume. Are si curte, o primeste si in casa la nani, si ma gandesc sa o las de tot daca se adapteaza. Nu stiu insa cum voi rezista eu.

Hai totusi sa inchei cearshaful asta, ca-mi pica ochii in gura de somn.

Nu inainte de a pupa bolnaviorii - MIHAELACG, daca nu accepta picaturile si spalaturile, ca sa o ajuti local la ochisori, pune-i Mariucai comprese cu ceai de albastrele, sau macar sterge-o cu ele din cand in cand. Si eu cred ca antibioticul ala ajuta si ochisorii, dar mai greu - si de a lauda fotomodelele admirate: Pitonul, Luana(cu si fara bube), Ioana, Sophiphi si...am senzatia ca uit ceva...cred ca e cazul de nani.

Noapte buna.

A! AYLA, n-am apucat sa vad poza ta Si asa mi-era dor de chipul tau frumos!!!

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

am vrut sa "achizitionez" si eu de la Z niste chestii de pus pe cap`sorul mariei, dar se pare ca nu prea are bafta .
unde mi-a cautat pisik nu erau decat marimi mici.
daca mai aveti drum pe la Z , dati-mi si mie un semn, plizzz
mai ales cand sunt la reduceri sunt si pt buzunarul bugetarilor loviti de cei 25%.

sa va scriu vreo doua despre ce am facut noi cat am absentat(in mare ca stau ca pe ace cu starea in care e maria)
mi-am "aranjat " si sotul. i-am facut lucrarea de licenta, rezumaturi, spiciuri si toate alea numai sa invete si sa nu ma faca de ras.
ce-a facut el?
a fost mama mariei. o scoatea la plimbare zilnic, statea si se juca cu ea, ii facea baie si o adormea.
elevul meu a terminat cu 9.25. sunt multumita.
am sustinut si eu ieri lucrarea de disertatie la care am muncit tare mult, dar se pare ca nu am avut tema lucrarii in "tendinte" in situatia in care angajarile la bugetari sunt blocate.eu mi-am ales tema pe cand se faceau inca angajari.
asta e, am luat doar 9.33. is cam ofticata, ca am muncit mult, si mi-am sacrificat copilul.

maria a fost un copil exemplar. cat eu scriam lucarile(pe rand)ea se juca singura in sufragerie. am lasat-o sa faca ce a vrut ea.
venea cand ii era foame pe sub masa si sugea tzitzi.eu ma aplecam ussor in fata sa nu stea ea cu capul prea pe spate.comedie.isi lua portia si se intorceaa la joaca. revenea cand ii era iar foame. doua sapt cam tzitzi a fost baza, ca nu aveam timp sa ii dau sa pape si de la 9.130 kg a ajuns la 8.840
m-am necajit tare si m-am pus cu mancarea pe ea.
a fost tare greu sa fac doua lucrari plus ca mai era si mancare, si curatene si calcat.bine ca de fata s-a ocupat tati.atat cat s-a priceput si el.

ma bucur ca am scapat.n a fost greu, insa a fost ceva in plus care mi-a luat din timpul pe care trebuia sa-l petrec si sa i-l dedic mariei.
am cam neglijat-o si-mi pare tare rau. mi-e dor sa ma joc cu ea in nestire.abia astept sa iesim si noi ca fetele, avem multe de recuperat.

mai am un hop. o curatenie generala, de vreo sapt asa ca la carte, ca se impune, si dupa aia suntem la zero.
facem ce vrem noi.sanatosi sa fim.

ce-a mai "patimit" maria.
la o iesire la padure a "agatat" o capusa. sa lesin cand ii faceam baie , o spalam pe gatut si vedeam ca nu se duce un punct negru. o afurisita de capusa era foarte bine infipta in gatutul ei.noroc ca era micuta, dar am tras ceva de ea. paca era alunita.

saptamana trecuta a cazut cu ceafa de masuta de sticla din sufra.era in ochii mei, dar s-a intamplat.a plans tare vreo 5 min, am calmat-o cu tzitzi.
la doua zile, cade cu capul de o bordura de ciment , cu ceafa, in acelasi loc. plans mai mult pt ca mai mult s-au speriat cei din jurul ei. iara noroc cu tzitzi.

dr a zis s-o urmaresc o sapt-doua dupa care sa-i fac un RMN.ca sunt doua cazaturi recente in acelasi loc.
ea e ok, sper sa nu fie nevoie, sa vedem ce zice dr.neurolog la care tb sa mergem sa ne vada.
si acum puroiul asta care a invadat-o. taica`su a luat ceva microb de la munca(mai exista obiceiul sa se puna la loc paharele de unica folosinta dupa ce au fost folosite) ca el a fost ragusit si s-a vaitat de durere in gat. dr. a zis ca sa nu-i mai pupam decat pe obraz. asta s-o creada ea.eu nu rezist cand ii vad buzele alea asa frumoase si-i trag cate-un tzuc

m-am lungit,maria a dat sa planga, dar a linistit-o tati cred, ca nu se mai aude nik.
dimineata cu siguranta n-o sa poata deschide ochisorii.of si iar of, e tare greu sa ai puiul bolnavior.

din 10 martie 2009, mami fericita de

GHIOCICA CU GHIOCEI

PETRECEREA MARIEI

MOTUL MARIEI

Mergi la inceput

simplyana, bravo voua.ma bucur din suflet ca ai ocazia asta. ma abtin sa fac comentarii despre vremurile pe care le traim, sau mai bine zis ce vremuri vor prinde copiii nostri.mie mi s-a facut lehamite de tot "sistemul".

ma duc sa-i mai sterg din puroi prin somn daca reusesc.
sting becul.

sper ca nu v-am plictisit cu mesalele mele dar abia asteptam sa intru sa pove cu voi.

GHIOCICA CU GHIOCEI

PETRECEREA MARIEI

MOTUL MARIEI

Mergi la inceput

simplyana, credeam ca-s singura. ce tare faza cu mail-ul. e super tare ca va convin conditiile.sa dea dumnezeu sa fie cu vreti voi in tot ceea ce faceti acolo.sa va fie bine.
da ia zi unde ai tu mama de faci baie in dunare, pregatesc ceva bun pt intampinare? vii la galati cumva?

GHIOCICA CU GHIOCEI

PETRECEREA MARIEI

MOTUL MARIEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Intru repede sa beau cafeaua cu voi! Imi pare tare rau ca nu am reusit sa ajung la intalneala... promit sa ma revansez... cam greu sa faci pe superviserul cu copilul de gat...

Cu intarziere, uram lui Aris multi ani fericiti in cadrul celulei de baza a societatii.

Ela Multumim pt nominalizari!

Citat:
citat din mesajul lui novus
Pai sa zicem vinerea viitoare in Herastrau , si cu participarea noastra, ce ziceti ?!!

Organizatoarea sefa de Bucuresti adica Monnvas, ma bazez pe tine pt o participare numeroasa, da ?!

Pe-asta nu trebuie s-a ratam!

Citat:
citat din mesajul lui simonapro
Mai fetelor nu vreti voi, sa veniti mai multe pe la mare, sa tragem o intalnire si pe litoralul nostru?

Pai... Se organizeaza ceva? Un we in august?

Vazut pozici frumoase.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Neata !! Gata cafeluta , va astept !
Stiti unde ne gasiti !

Sympliana,
acum am inteles povestea, pai asta a fost sa fie sansa voastra asa ca trebuie sa profitati de ea ! Ce meserie interesanta are Mimi
Si lasa ca numa' bine peste cativa ani facem o intalneala la tine ca sa-ti treaca dorul de noi !!

Mihaela, bine ca ai terminat o data cu lucrarile si felicitari pt absolvire iar taticului nota 10 pt implicare !
Cum se mai simte Maria ?

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank"> Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihaelacg

am vrut sa "achizitionez" si eu de la Z niste chestii de pus pe cap`sorul mariei, dar se pare ca nu prea are bafta .
unde mi-a cautat pisik nu erau decat marimi mici.
daca mai aveti drum pe la Z , dati-mi si mie un semn, plizzz
mai ales cand sunt la reduceri sunt si pt buzunarul bugetarilor loviti de cei 25%.

Si eu vreau sa ajung acolo asa ca te anunt !!

Mergi la inceput

Fetelor daca stiti pe ineva care are de vanzare un carucior Quinny, dar din acela 3 in 1, in stare buna, va rog sa ma anuntati , vrea prietena de-a mea sa-si cumpere pt bebelina din burtica pe care o asteapta de vreo 8 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

neatza fetele, incerc sa stau la o cafea cu voi, atat cat imi pemit cei 3 teroristi...
Andrei..are adenopatie laterocervicala. Pana aici, nue nimic de speriat pentru cunoscatori, pentru ca e cam frecvent la copii. Insa, nr nodulilor creste de la o zi la alta..am ajuns de la 3 la 7si se maresc..de nu va puteti imagina. Investigatii am facut, totul e viral, nicidecum bacterian cum multi dr se asteptau. problema ei..ca majoritatea mi-au dat antibiotic, pentru a micora volumul lor..in caz contrat vom intra la biopsie:(((nush ce sa fac..am consultat vreo 5 dr..toti au avut cam aceleasi idei de tratamentIn cazul in care maine dr decide ca e cazul de antibiotic iar, ii va pune branula sa-i faca la 6 ore pe vena. Eu cam refuz..nush ce s afac..ajutor celor care au avut/cunosc cazuri de-ale mele!!!!

Vlad si Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Of... acum am citit si de Maria bolnavioara... sa se faca bine. Nu prea am inteles... cand a inceput sa ia Claritromicina pt gatutz nu avea nimic la oki? A aparut pe urma? In cazul asta poate ar fi util si un antibiotic local, in afara de toaletare... (adik un unguent sau solutie oftalmica de ceva antibiotic cu spectru larg, activ si pe ce s-a izolat in gatutz)

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput