Nazdravani de prin 2003 *4
Raspunsuri - Pagina 13
mihaela_s spune:
iuliana, mie mi se pare ca semanau fetele mai bine cand erau mici, acum cand am vazut poza Emma-tati si tu cu ele amandoua, am remarcat asemanarile pe care le-am spus. Da, cu exceptia nasului ;)).
Am luat doar huse noi, canapelele le avem abia de un an jumate, sunt noi :)). De fapt totul e nou la noi caci ne-am mutat de doi ani jumate numai, exceptie facand bucataria si baile care trebuie renovate/remobilate. Va fi si asta la un moment dat...
Am spalat azi husele vechi si au iesit tare sifonate, desi le-am si uscat...va trebui sa le calc si moooor! Ca eu nu calc deloc, nimic!
Multumesc si eu de aprecieri! Din pacate nu am luat aparatul cu mine dimineata, mi-a parut rau caci mai multi parinti au avut. Asa ca am facut
doua poze cand am ajuns acasa.
fii alaturi de Mihaita
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
Sasha.p spune:
Carmen - la ce hotel ati stat la Disney? Stiu ca mi-ai spus, dar nu mai gasescd acum post-ul. Am ajuns la faza de booking...
Btw, nu se inscrie nimeni in excursie la disney ? Noi vrem sa mergem in ultima sapt din septembrie, ceva de genul de mierc pana duminica, depinde de cum gasim bilete la avion.
buli spune:
haaaa, ce dragutza e Silviuta, Matei ar fi in cap dupa ea, ii place la nebunie rozul.
are emotii cu scoala, adica are impresia ca e greu si n-o sa se descurce. mie imi vine sa rid, deja citeste cursiv si face socoteli grelute.
mi-a venit aseara o idee insa si aproape am rezolvat problema
l-am intrebat citeva inmultiri, le-a stiut pe toate si apoi i-am zis ca astea se fac in clasa a doua. asa ca i-a mai venit inima la loc, a zis ca scoala e deci un fel de gradinita.
"sahul e prea creieros, mai bine jucam table" - M
cristinamh spune:
un fel de gradinita unde nu te duci la buda cand vrei tu, de cate ori vre tu, unde nu vorbesti nentrebat si ridici mana daca vrei as spui ceva..
aseara am vb cu el.. se lauda ca a bagat+o in sperieti pe bunica+sa!
s/au dus la balci, si s-a dat in masinute... alea de le conduci tu. mama o tinea pe iris, andrei conducea... andrei:"mami, am luat niste curbe de-alea ca la curse, i s-a facut rau lu buni... i-am facut cum ii face ica[unchisu, sofer dement in realitate]". mama:"conduce bine mama, nu se ciocneste... dar ia niste curbe de-am crezut ca vomit acolo!"
Cristina
Atelierul de creatie Biblioteca Nazdravanilor Naz si Ani, eroi de poveste
www.talentedenazdravani.ro/concurs_desfasurare.htm" target="_blank">Proba saptamanii
buli spune:
mda, ca sa nu mai vb ca tre sa stai in banca o ora.
la Iasi, anul asta s-a desfiintat programul step by step, tare ne-am fi dorit asta pt Matei.
hahaha, adrenalina, deci!
si Matei e pasionat de drifting cu bicicleta. are gasca de baieti la bloc, fac seara nebunie mare.
mihaela_s spune:
buli mersi! Pana acum Silvia era cu mov, anul asta a declarat movul pe locul doi si pe unu a trecut la egalitate rozul si negrul .
Azi a ramas la scoala fara emotii, abia a asteptat. Inmultiri???? Moama...Silvia abia daca stie cateva adunari...dar o las in pace, le va invata la scoala. Ei de asta ii era frica, ca nu stie matematica. In rest nici noi nu avem probleme, deja citeste la tv singura si citeste carti. Avem una cu 1111 curiozitati din toata lumea, e preferata ei .
Ce e ala drifting?
cris, e mortal Andrei! Am ras cu lacrimi! Iris ce a zis?
fii alaturi de Mihaita
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
danat spune:
Iuliana vazut si eu pozele, foarte dragute domnisoarele tale. Si eu aveam mai mult senzatia ca seamana cand erau mai mici, acum parca s-au mai diferentiat. Si da, parca Emma seamana mai mult cu Alex, iar Diana cu tine Nu ca asta ar conta (cel putin pt mine chestia asta cu semanatul e doar ceva distractiv, nicidecum important).
Am o intrebare: in perioada asta e cumva si ziua ta? Parca asa tin eu minte, daca nu confund si daca da, atunci sa traiesti si sa fii fericita! 8si daca nu-i, tot aia )
Mihaela felicitari si pt Silvia, ce atitudine draguta are in pozele postate Ce chestie, ii place negrul! Interesant..
Felicitari pt noua husa de canapea , e f draguta, in stilul livingurilor americane, englezesti, imi plac mult nuantele.
Buli intreb si eu, ce e aia drifting cu bicicleta?? Suna destul de extrem
Cristina ce tare Andrei ... si asta cred ca-i doar inceputul (la mama ta ma refer )
Si pe mine ma asteapta un teanc de haine de calcat, ceva cumparaturi si gatit...hehe, mereu imi vine in cap "Desperate Housewives"
buli spune:
drifting inseamna frina in curba pe teren alunecos.
cu cit viteza e mai mare, cu atit e mai misto, ofcorz
ah, termenul e de la copii invatat, desigur, ulterior am vazut ca il folosesc corect :)) nu stiam ce inseamna si am cautat pe net
si sa nu cumva sa va inchipuit ca l-am invatat noi pe Matei operatii aritmetice, a invatat singur, de genul daca un caiet e 3 lei, ca sa-mi iau 4 caiete imi trebuie ...12 lei.
cristinamh spune:
andrei are un joc cu masini, si una din "probe" e sa faca drifturi fara sa loveasca masina... nu va spun de cate ori imi explica in teorie cum sa fac drifturi cu loganu'..... ma mama, stai potolit, ca asta nu e masina de curse...
bicicleta nu are, dar are role... si ma intreba oare in cat timp invata sa faca si el figuri de-alea ca baietii din parc... eu cu adrenalina n-am nimic, numai sa nu-si rupa oasele, ca nu suport...
mama saraca si-a facut-o cu mana ei. iris nu vrea decat in caracatite si alte chestii de te invart pe sus, iar andrei in masini. era clar ca, daca se duce singura cu ei, o cauta cu lumanarea....
i-am luat lui andrei de ziua lui cartea asta, si din toate draciile prezentate, partea despre montagnerusse il pasioneaza cel mai tare. e prezentat unul din america, nu ma intrebati de unde, dar acolo vrea fi-miu sa ajunga, ca in cadere ai 200km/h. citez... "iti dai seama, mami, ce tare??? nici n-ai voie sa circuli cu atat!
si totusi ma bucur ca pe munte, unde era poteca accidentata si marcaj de bicicleta, a spus sincer ... ca trebuie sa fii nebun sa te dai cu bicla pe-acolo. deci, adrenalina la nivelul safe.
Cristina
Atelierul de creatie Biblioteca Nazdravanilor Naz si Ani, eroi de poveste
www.talentedenazdravani.ro/concurs_desfasurare.htm" target="_blank">Proba saptamanii
Laura B spune:
Acum ma trezesc si eu si vin cu urari din urma:
La multi ani, Alexandru!
La multi ani, Sasha!
Iar pentru maine,
La multi ani, Eliza!
Mamici, sa va traiasca copiii, sa fie sanatosi, fericiti, si sa aiba numai succese la scoala si in viata!
Carmen, felicitari pentru rezultatele lui Alex la examene!
Noi intre timp am fost in Portland, in excursia de care va povesteam ultima data. Foarte frumos, dar si foarte obositor.
Ieri am avut in vizita una din prietenele bune de la scoala a Dianei, la primul nostru play-date. Nu va spun cate de fericita a fost fata mea, dar si prietena ei parea la fel de bucuroasa de revedere
Ne pregatim si noi incetisor de inceputul clasei a doua… mai avem cam doua saptamani dar timpul trece repede. Problema mea cea mare acum e ca de anul asta (cel in care am fi avut si noi nevoie prima data), s-a desfiintat programul de after-school de la scoala Dianei. De fapt in Vancouver e o mare problema cu locurile de after school din lipsa de fonduri de la guvern –desi si parintii au de platit oricum lunar pentru after school. O vreme noi o sa o scoatem la capat, ca vine mama spre sfarsitul lui octombrie si sta cam 6 luni aici. Am aflat azi cat ma va costa (daca vor fi locuri in martie) sa o duc pe Sophia la day-care-ul de la serviciul meu: $1260/luna! After-school-ul Dianei, daca il gasesc, e si el undeva intre $250 si $500. Incep sa-mi fac calcule cat de "rentabil" mai e sa merg la munca
Iar maine e musai sa merg pana la sediul CGA (unul din ordinele contabililor de aici) sa discut cu un advisor ce fac mai departe cu cele 4 examene care mi-au mai ramas ca sa termin cursurile lor. Cred totusi ca si anul asta o sa mi-l trec pe non-activ, ca fetele mele cucuiete nu imi lasa timp nici sa ma odihnesc, dar sa mai si studiez, fac teme, sa merg la examene… Iar din noiembrie incep si eu serviciul, asta daca o mai exista postul meu dupa toate modificarile din sistemul sanitar si toate taierile de la buget din ultima vreme. Eh, sanatosi sa fim!
Gata, fug la programul de seara, nu inainte sa urez succese la scoala la toti boboceii, la toti elevii mai mari, si la toti cei si mai mari care au cursuri si examene.
_
Bucataria lui mami