Nazdravani de prin 2003 *4

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns buli spune:

La multi ani minunati, Horia Alex!

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Se pare ca prima zi de scoala a fost un mare succes.

Ce incintare mare pe mindre azi cind au iesit de la scoala!! Diana era in al 9-lea cer. Mi-a spus ca i-a placut tare mult la kindergarten, dar ca nu si-a facut nici un prieten ca nimeni nu a vrut sa fie prietenul ei (i-am spus ca sa aibe rabdare ca e numai prima zi). Mi-a povestit ca a stat la masuta cu o fetita inalta (e blonda din poze care e inalta cit Emma, daca nu si mai. Mi-a mai zis ca a ridicat ea minuta sa raspunda si cum ceilalti copii ziceau "me, me, me". Si imi zice "dar eu nu am zis 'me', ci numai am ridicat mina":)). Cum l-au cautat ei pe Clifford the big red dog (e un desene animate aici) care s-a dus la scoala si cum au citit ei clue-uri si l-au gasit la secretariat ca il durea burtica. Si-ii mai povestea si lui ta'su la tel. si sarea in sus pe pat:)). Diana e in cl. de dupa-amiaza si o are ca prof. pe fosta prof. a Emmei de kindergarten. Cind am inscris-o, am optat pentru cl. de dimineata ca sa le duc pe amindoua la scoala deodata, dar vad ca nu au tinut cont. In fine, ma bucur ca macar o are pe prof. asta care e o draguta. Cred ca si de aia au ales cl. ei pentru ca aici, in gen. daca ai frati/surori mai mari, cei mai mici au acceasi profesori.

De dimineata Diana tot a sarit prin casa si mi-a zis de jdemilioane de ori sa nu uit sa ii pun snack pentru la scoala. Nici chef de prinz nu a avut, dar i-am zis ca nu o trimit la scoala cu burta goala si atunci s-a conformat. I-am zis sa se grabeasca si atunci mi-o intoarce 'mom, I told you we're going to be late for school". Dimineata si-a facut programul:))...maninca, se spala pe dinti, se da clateste cu apa de gura, se imbraca, se piaptana (adica ii fac eu parul cu placa), isi ia ghiozdanul si pleaca la scoala.

Emma, cum m-a vazut cind a iesit din clasa, mi-a si spus ca mi-a adus homework (niste hirtii de completat cu nr. de tel. de urgenta etc..si ce mai ridea ea ca eu am teme deja de facut) si ca trebuie sa fac musai in seara asta. Ca, daca duce hirtiile gata completate, ii da prof. o bomboana:)). In fine, clasa Emmei e mult mai mare decit cea de anul trecut....cred ca de 2 ori mai mare. Despre prof. ei am auzit lucruri bune. Emma ii cunoaste pe toti copiii din clasa (sint amestecati din toate clasele 1 de anul trecut). Oricum, majoritatea se cunosc din kindergarten.

Am pus poze de azi http://family.webshots.com/album/578450272WNepIx .

Gata, ma duc la facut ordine si la calcat pentru fete ca nu am calcat de 2 luni si s-au adunat 4 maldare de rufe. Am dat gata 2 duminica...restul sper sa le termin azi sau miine.

Mergi la inceput

Aaa, si nu va mai spun cum le stateau cind au iesit de la scoala coronitele pe cap si sosetele....una sus, una jos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Gata, am inceput si noi azi. Am stat si eu 30 de minute in clasa curioasa sa vad cum se desfasoara. Profesoara le-a povestit putin cum e in clasa intai, cum se desfasoara o zi, ce activitati au azi. Copiii sunt impartiti in 4 grupe, cate 5 copii in fiecare grupa, pe culori. Silvia e in grupa albastra. Stau la mese asa pe grupuri. Au numele scris la locul fiecaruia. Au o pianina in clasa la care profesoara a promis ca le va canta mai tarziu(am vazut-o in vara la terminare ca a cantat la chiatara cu copiii de a 3-a). Au cantat cantecele de bun venit, apoi au un coleg care azi are ziua de nastere, i-au cantat in cerc la multi ani, cand am plecat primeau foi cu o rama pe ele si profesoara ii intreba pe copii ce cred ei ca vor face. Sub rama scria "pe mine ma cheama...". Silvia a ridicat mana si a spus ca ea crede ca se vor desena fiecare pe el, a avut dreptate. O sa vad la 12 ce desen a facut. Au primit creioane, radiere, creioane colorate(fiecare copil are cutia lui de creioane de care trebuie sa aiba grija). Ah si Silvia a citit singura textul de la cantecelul de intampinare, a fost singura care a ridicat mana la intrebarea profesoarei daca doreste cineva si stie sa citeasca. Am fost tare mandra de ea!

o sa revin cu amanunte daca mai am, dupamasa.

fii alaturi de Mihaita

vorbe de copil...

Hobby

www.talentedenazdravani.ro/" target="_blank">talentele nazdravanilor

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

iuliana, copiii is minunati (ca de obicei), parintii trb sa faca urgent un control medical... au pipota muuult marita .
si-a mutat tati serviciul mai aproape? sau si-a luat liber?

diana se face din ce in ce ma dulce... hmm.. si aici era secretul cu parul? il face mami cu placa... noi ne ducem cu el codite, ca ar veni cu el plin de mancare.

mihaela, pana la urma cine sta cu fetele? vine mama ta?

Cristina
Atelierul de creatie Biblioteca Nazdravanilor Naz si Ani, eroi de poveste
www.talentedenazdravani.ro/concurs_desfasurare.htm" target="_blank">Proba saptamanii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Gata, am ajuns acasa cu Silvia, e in culmea fericirii si imi repeta din 2 in 2 minute: "mami, nu-mi vine sa cred ca am inceput cl.intai!" Au primit si o foaie de lectie pentru acasa, sa faca niste linii oblice. E tare mandra!

cris, mama e aici de cand am venit din concediu, eu am lucrat si nu avea cine sta cu Silvia. Puteam sa o duc la fritids dar am preferat sa stea mama cu ea. Mama pleaca in 20 septembrie, apoi se vor descurca singuri. Eu nu voi sta prea mult la Kalmar, planuiesc sa stau la ce e obligatoriu, deocamdata schema pentru prima materie(aici se fac materiile consecutiv nu paralel, am 4 materii pe semestru si in 3-4 saptamani e gata cate una, cu examen cu tot!) arata destul de bine. Amanunte voi afla luni cand avem cursul introductiv si apoi am o intalnire cu profa careia i-am cerut sa ne intalnim sa o mai intreb una alta.

iuliana, ai niste fete superbe! Emma parca seamana mai mult cu tati acum si s-a lungit mult. Iar Diana e bucatica din tine! Tare elegante sunt amandoua.

fii alaturi de Mihaita

vorbe de copil...

Hobby

www.talentedenazdravani.ro/" target="_blank">talentele nazdravanilor

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

uau, ce fete elegante la scoala
si Silvia ce dragutza

ce sa va zic, lui Matei ii e frica de scoala, desi, in opinia mea, n-are nici un motiv.
o sa se convinga el singur, pina atunci il las sa se joace mult de tot, ultima distractie e driftingul cu bicicleta, pentru ei adrenalina maxima, noua, parintilor ne stau inimile.

"sahul e prea creieros, mai bine jucam table" - M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sasha.p spune:

Multumim de urari, le-am primit cu intarziere ca am fost cca o saptamana prin Buc, iar calc a ramas la munte, asa ca net ioc.
acum ne-am repatriat la racoare ca pana incepe scoala mai e un pic.
revin !

Mergi la inceput

Multumesc de aprecieri!:) Tati a avut pipota mai umflata decit mine, iar dupa ce am dus-o si pe Diana la clasa, i s-au umezit si ochii un pic. Gata, avem copii mari de scoala.

Cristina, Alex tot acolo lucreaza, dar si-a luat juma de zi liber (mai mult de juma ca a ajuns la 3 la servici, dar a stat pina la 21 - de fapt cam asa sta la servici 8-21/22). Diana are un par f. frumos (de fapt amindoua), dar prea drept si de multe ori il mai ondulez un pic la virfuri cu placa sa stea mai frumos. Aaaa, si cred ca lui Alex umflatul i se trage de la ulcer, saracul:))).

Mihaela, ati cumparat si canapeaua sau ati schimbat numai husa? Poze cu Silvia in prima zi de scoala nu ai? Si Diana e la masa rosie cu inca 3 copii. Sint 19 in clasa....9 fetite si 10 baietei. La Emma in clasa sint 22 de copii. Emma intotdeauna a avut de la ta-su mai mult, si de multe ori parca vad ceva (la figura fetei ma refer) si de la soacra-mea. Sper sa nu aiba nasul lui ta-su, ca in rest e f. bine asa. Eu sint convinsa ca niciuna nu va avea nasul lui Alex ca la noi in fam. toti (mama, fratii mei, sor-mea, nepotii etc) avem nasul mic, chiar daca taica-miu si cumnatele mele au nasul mai mare. Diana pina si la unghiile de la miini si picioare Diana seamana cu mine, sprincene, par, ochi, mai grasunica un pic, personalitate etc. Pot sa spun ca e copia mea in proportie de 99%...deocamdata:)). Asta poate pentru ca eu am insistat sa o avem pe Diana, ca Alex s-ar fi oprit la Emma. Oricum, lumea de multe ori ma intreaba daca fetele sint gemene...chiar asa de mult seamana una cu alta ca eu nu imi dau seama? Realizeaza apoi ca una e mai inalta decit cealalta.

Buli, cum adica ii e frica lui Matei de scoala? Cum reactioneaza?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

iuliana, sunt identice. atat ca emma e mai inalta si diana mai rotunjoara. dar atat.

buli.. si andrei are emotii... dar nu a lasat sa se vada ca ar fi speriat.

Cristina
Atelierul de creatie Biblioteca Nazdravanilor Naz si Ani, eroi de poveste
www.talentedenazdravani.ro/concurs_desfasurare.htm" target="_blank">Proba saptamanii

Mergi la inceput