Mamici de Sept-Oct 2010 - Somn lin, David! (96)
Raspunsuri - Pagina 9
Andreea82 spune:
Eu am luat ceva bodyuri de la Iana si de afara cand am fost in concediu acuma. Nu am luat multe insa am tinut cont de ce au zis mamicile acum mai multe capitole: sa luam la inceput bodyuri cu capse in fata ca ne va fi mai usor
27+ cu un carucior multicolor :)
alexuza spune:
O femeie merge pe strada si observa un batranel care statea pe scaun in fata casei.
- Ma scuzati, nu am putut sa nu observ ce fericit aratati! Care este secretul dvs. pentru o viata lunga si fericita?
- Fumez trei pachete de tigari pe zi, beau sase sticle de whisky pe saptamana, mananc numai mancaruri cu multa grasime si nu fac niciodata sport!
- Nemaipomenit! Dar cati ani aveti?
- 26.
Burtica de
30 +
chichiutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alexuza O femeie merge pe strada si observa un batranel care statea pe scaun in fata casei. - Ma scuzati, nu am putut sa nu observ ce fericit aratati! Care este secretul dvs. pentru o viata lunga si fericita? - Fumez trei pachete de tigari pe zi, beau sase sticle de whisky pe saptamana, mananc numai mancaruri cu multa grasime si nu fac niciodata sport! - Nemaipomenit! Dar cati ani aveti? - 26. Burtica de 30 + |
Cristina
26+
ana_25 spune:
Ma duc la mama ca mi-a facut praji cu spuma de capsuni!

De cand mi-era pofta!!!!
Vezi Chichi ce bine ca ne-am lasat de fumat,ca ajumgeam ca "batranelul" di bancul lui Alexuza!!![]()
![]()
![]()
Ana
26+
Maia Elena
chichiutza spune:
daaaa slava Domnului! daca mai fumam aveam acum cu 6 kile mai putin!![]()
Cum sunt prajiturile cu spuma de capsuni?
Cristina
26+
cori_mic spune:
Buna fetelor, ne-am intors si noi
. Vad ca va gasesc discutand subiecte serioase. Si eu sunt curioasa unde/ ce e Iana.
Noi am luat de la Mothercare ca ne-a placut bumbacelul- e mai grosut si moale. Am luat asa:
- bodyuri maieut de dat sub costumas/ pijamaluta
- bodyuri cu maneca lunga
- cateva perechi de pantaloni cu botosel - dupa ce cde buricul, sanu jeneze
- costumase/ pijamalute cu capse pe burta si intre picioare sa se dezbrace usor
- caciulite fara cusaturi de prisos
- cateva manusele anti-zgariat
- 1 costum grosut de mers afara (e din bumbac, dar intre straturi are o umplutura asa ca... plapuma
)
Mai ziceti voi dc la acest capitol mai trebuie ceva ( exceptand paturici, prosopele, babetici) la haine ma refer. Vreau sa iau si niste botosei de bumbac ca unele costumase nu au botosel, dar nu am gasit inca, cica la toamna.
Inca ceva, mai ieftinute dar tot cu bumbac bun sunt si la Piciul.
Cori
28+ cu
Maya. Doamne ajuta-ne sa crestem sanatosi.
cori_mic spune:
Iar electrocasnice am luat de la Avent: pompa manuala, sterilizator electric, aparat de incalzit lapte / mancare. Am gandit asa: Avent e singura dintre toate firmele astea pt bebe care are in spate Philipsul- specializat clar pe electronice si care ii da (cred eu
) o garantie in domeniu. Si asta tinand cont ca bibe am luat alta firma Breastflow- The firs years, de fapt nu le-am primit inca, dar zilele astea vin.
Dar eu am vrut sa le am asa just in case ptr ca daca alaptezi nu e necesar sa le cumperi, daca ii dai bibe o data pe saptamana cand tre sa mergi undeva eu zic ca nu are nici un rost sa le cumperi. Mai ales ca cei alaptati doar la san trebuie tinuti cam departe de bibe ptr ca sunt f multe cazuri care resping sanul dupa ... se lenevesc ![]()
Cori
28+ cu
ana_25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui chichiutza daaaa slava Domnului! daca mai fumam aveam acum cu 6 kile mai putin! Cum sunt prajiturile cu spuma de capsuni? Cristina 26+ |
Se face un aluat,se pune in tava,se coace pe jum,apoi se pune spuma de capsuni si se mai da la cuptor. E super buna! Scriu reteta cand vin daca vrei ca acu plecam!

Ana
26+
Maia Elena
cori_mic spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ana_25
Se face un aluat,se pune in tava,se coace pe jum,apoi se pune spuma de capsuni si se mai da la cuptor. E super buna! Scriu reteta cand vin daca vrei ca acu plecam! ![]() Ana 26+ Maia Elena |
Si eu vreau reteta
. Imi place mult sa fac praji. 
Cori
28+ cu