Mamici de Sept-Oct 2010 - Somn lin, David! (96)
Raspunsuri - Pagina 8
chichiutza spune:
Asadar ne-am adunat si noi pe-acasa. Am fost din nou sa cautam saltele, am incercat una alta, ce ma enerveaza e ca ori gasesti la 5 mil ori la 12-15 mil, nimic intre. Pana acum tot Saltex ramane in picioare...
Cristina
26+
ana_25 spune:
CHICHIIIIII!!! luna asta-i ziua ta!!!Tre sa faci un tort maaareeeee!!!!!
Ana
26+
Maia Elena
crina-s spune:
Buna dragelor
Vad ca toata lumea se distreaza, se duce la tara, in concediu, prin magazine.....Dezmat domnule nu gluma.
Felicitari pentru semnaturile frumoase!
Mari inca o data Casa de piatra!, Multa fericire, sanatate, noroc si tot ce-ti doresti tu.
Astazi am cumparat si noi primele hainute pentru bebita noastra. Sunt atat de frumoase.......ce drag imi e de ele.
Dragelor bafta la cumparaturile de rochite pentru gravidute!
Sa aveti un we perfect in continuare!

27+
crina
cu
chichiutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ana_25 CHICHIIIIII!!! luna asta-i ziua ta!!!Tre sa faci un tort maaareeeee!!!!! ![]() Ana 26+ Maia Elena |
Daaaa mare e putin spus! O sa fac un tortuloi sa nu-l uit, ca am voie sa mananc! La anu' cred ca mananc mar cu apa de ziua mea!
Cristina
26+
chichiutza spune:
Crinuta felicitari pentru primele hainute! Sa le purtati sanatoase!
Eu m-am tinut tot tare, desi am intrat in ceva magazine! Mai stau 2-3 saptamani si incet incet iau si eu cate ceva!
Cristina
26+
Andreea82 spune:
Buna burticute!
Mari - Casa de piatra! Multa sanatate, fericire, intelegere si iubire in noua familie va doresc!
Bravo pentru noile semnaturi! La mai mare!
Nici noi nu ne-am hotarat inca la nume de fata. La baiat am picat extrem de usor de acord insa nici acolo nu e 100%, dar la nume de fata nu reusim nicicum. Nume frumoase sunt, insa ce imi place mie nu-i place sotului si invers
AnaPerianu, bine ai revenit!
Mi-e pofta de ceva bun, dar nu stiu ce 
27+ cu un carucior multicolor :)
Andreea82 spune:
Crinuta, felicitari pentru primele achizitii!
Si eu am mai luat cateva bodyuri, salopete, chiar si din concediu dar cand vine vorba de sterilizatoare, umidificatoare, biberoane, tetine imi vine sa
. E un haos in capul meu cand vine vorba de aceste produse - nu stiu ce mi-ar trebui, ce e bun, ce sa iau, oare iau bine ce iau samd...
27+ cu un carucior multicolor :)
ana_25 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui chichiutza
Daaaa mare e putin spus! O sa fac un tortuloi sa nu-l uit, ca am voie sa mananc! La anu' cred ca mananc mar cu apa de ziua mea! Cristina 26+ |
Da ne trimiti si noua tort nuuu????
Ai grija la combinatia de mere cu apa!!
Ana
26+
Maia Elena
chichiutza spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui ana_25
Da ne trimiti si noua tort nuuu???? Ai grija la combinatia de mere cu apa!! Ana 26+ Maia Elena |
Cum sa nu va trimit? Sunteti primele!

Mere cu apa sunt ok la mine...nu functioneaza amestecaturile! Daca chiar se "ingroasa"
Cristina
26+
chichiutza spune:
Andreea ajungem noi si acolo cumva. Si eu am emotii, nici nu stiu de unde sa iau body-uri si salopetele. Parca-s batuta-n cap. Voi de unde ati luat? In principiu referitor la biberoane si sterilizatoare si alte astea, o prietena m-a sfatuit ca daca la fata locului nu ma hotarasc ce sa iau, sa aleg philips avent si gata. 
Cristina
26+