Mamici de Sept-Oct 2010 - Somn lin, David! (96)
Raspunsuri - Pagina 7
ana_25 spune:
Unde or fi toate burticile? V-ati dus la Mari la nunta????
Se vede ca e weekend!
Ana
26+
Maia Elena
bebecris26 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui chichiutza Bebecris stai in patut pe o parte si cu laptopul pe pat. Eu asa stau cat sunt acasa ca lumea zice ca ma agit cam mult, merg, ma plimb, urc, cobor, si macar acasa sa stau la orizontala! Hai ca nu mai e mult! ![]() Cristina 26+ |

cristina si bebe in burtica
26+sapt
alexuza spune:
Bebecris cand ti-a zis sa te mai duci la control ?
daca este mai scurt ca ulima oara eu zic sa o intrebi de lla ce se scurteaza , sa nu patesti k mine adik sa nu fie vreo infectie ( care provoaca contractii si scurtarea colului )
pana atunci stai cat mai linistita 
Burtica de
30 +
bebecris26 spune:
| citat din mesajul lui alexuza Bebecris cand ti-a zis sa te mai duci la control ? daca este mai scurt ca ulima oara eu zic sa o intrebi de lla ce se scurteaza , sa nu patesti k mine adik sa nu fie vreo infectie ( care provoaca contractii si scurtarea colului ) pana atunci stai cat mai linistita ![]() Burtica de 30 + |

cristina si bebe in burtica
26+sapt
alexuza spune:
| citat din mesajul lui ana_25 Unde or fi toate burticile? V-ati dus la Mari la nunta???? Se vede ca e weekend! ![]() Ana 26+ Maia Elena |
Daa toate sunt la plimbari , petreceri numai cateva pupeze au mai ramas acasa
Burtica de
30 +
alexuza spune:
Am citit la delfinasi putin si pusese o burticuta un banc dragutel :
Doi bebelusi la cresa:
- Tu ce esti, baiat sau fata?
- Baiat.
- Dar de unde stii?
- Daca iese infirmiera iti arat.
Iese infirmiera, la care acesta isi ridica paturica:
- Uite, am sosetute albastre.

Burtica de
30 +
alexuza spune:
Am vrutsa vad ce sarbatorite mai avem luna asta si este ink lista cu cele din iunie , stie careva sa o schimbe k eu habar nu am
Burtica de
30 +
chichiutza spune:
Ana Perianu e foarte draguta! Nu stiu daca-i va placea lui bebe, dar eu sper ca da!
Cori
! Fa-te frumoasa!
Cristina
26+
chichiutza spune:
| citat din mesajul lui alexuza Am citit la delfinasi putin si pusese o burticuta un banc dragutel : - Tu ce esti, baiat sau fata? - Baiat. - Dar de unde stii? - Daca iese infirmiera iti arat. Iese infirmiera, la care acesta isi ridica paturica: - Uite, am sosetute albastre. ![]() ![]() Burtica de 30 + |
ce baiosenie de banc!
Cristina
26+
ana_25 spune:
| citat din mesajul lui alexuza Am citit la delfinasi putin si pusese o burticuta un banc dragutel : - Tu ce esti, baiat sau fata? - Baiat. - Dar de unde stii? - Daca iese infirmiera iti arat. Iese infirmiera, la care acesta isi ridica paturica: - Uite, am sosetute albastre. ![]() ![]() Burtica de 30 + |

Ana
26+
Maia Elena