Mamici de Sept-Oct 2010 - Somn lin, David! (96)
Raspunsuri - Pagina 10
chichiutza spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ana_25
Se face un aluat,se pune in tava,se coace pe jum,apoi se pune spuma de capsuni si se mai da la cuptor. E super buna! Scriu reteta cand vin daca vrei ca acu plecam! ![]() Ana 26+ Maia Elena |
Pofta mare!

Cristina
26+
chichiutza spune:
Cori cat costa body-urile la mothercare? Eu n-am intrat intr-unul ca n-am gasit in zona. Pe unde-or fi?
Cristina
26+
office spune:
Buna fetelor!spuma de capsuni...
Tina,
cu
(31+) si mamica de
Iulia Maria (24.02.2008)
http://lbdf.lilypie.com/4jHGp2.png
cori_mic spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui chichiutza Cori cat costa body-urile la mothercare? Eu n-am intrat intr-unul ca n-am gasit in zona. Pe unde-or fi? Cristina 26+ |
In mall baneasa, plaza, cotroceni si au si un magazin in dorobanti. Eu le-am luat din istanbul si acolo sunt mai ieftine mai ales ca am mers in ziua 1 de reduceri. Am vazut ca au si aici reduceri acum, dar nu stiu de ce nu baga la toate produsele in romania.
Fetelor e alta mentalitate ... noi am luat foarte multe lucruri cu 1 zi inainte de reduceri, a doua zi ne-am intors ca voiam sa ne faca tax free pt aeroport si sa schimbe bonul cu o factura (a fost f complicat, au luat fiecare produs in parte dar nu au comentat) si stiti ce au facut? Au bagat produsele pe reducere si ne-au dat un bon valoric cam de 150 euro (diferenta) sa facem cumparaturi in orice magazin al lor. Nu mi-a venit sa cred... pai voi va dati seama daca eram in romanica? Ne dadeau afara cu un sut in fund..
Oricum aveau pachetele cu cate 3 body cu maneca lunga cam 15 euro si set pt nou nascut cu 3 body maieu, 3 pijamale, 2 p manusi, 2 caciulite, 1 botosei - fara modele cam 35 euro.
Cori
28+ cu
Maya. Doamne ajuta-ne sa crestem sanatosi.
chichiutza spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui cori_mic
In mall baneasa, plaza, cotroceni si au si un magazin in dorobanti. Eu le-am luat din istanbul si acolo sunt mai ieftine mai ales ca am mers in ziua 1 de reduceri. Am vazut ca au si aici reduceri acum, dar nu stiu de ce nu baga la toate produsele in romania. Fetelor e alta mentalitate ... noi am luat foarte multe lucruri cu 1 zi inainte de reduceri, a doua zi ne-am intors ca voiam sa ne faca tax free pt aeroport si sa schimbe bonul cu o factura (a fost f complicat, au luat fiecare produs in parte dar nu au comentat) si stiti ce au facut? Au bagat produsele pe reducere si ne-au dat un bon valoric cam de 150 euro (diferenta) sa facem cumparaturi in orice magazin al lor. Nu mi-a venit sa cred... pai voi va dati seama daca eram in romanica? Ne dadeau afara cu un sut in fund.. Oricum aveau pachetele cu cate 3 body cu maneca lunga cam 15 euro si set pt nou nascut cu 3 body maieu, 3 pijamale, 2 p manusi, 2 caciulite, 1 botosei - fara modele cam 35 euro. Cori 28+ cu Maya. Doamne ajuta-ne sa crestem sanatosi. |
Cum de nu le-am vazut eu pe cele din cotroceni sau plaza?
Ce-i drept n-am fost de curand si probabil nu eram inca asa interesata! Daca erai la noi iti dadeau si-un sut in c-- Cristina
26+
cori_mic spune:
cel din cotroceni nu stiu unde e dar cel din plaza e nou deschis la ultimul etaj pe langa spring se face un coridor ce duce spre noua zona de magazine si e acolo pe partea stanga.
Cori
28+ cu
chichiutza spune:
Ahaaaa deci nu sunt de mult. Eu n-am mai mers de cateva luni bune! Ia sa forez sa vad ce au, poate gasim ceva reduceri! mercik!
Cristina
26+
maitreyi spune:
| citat din mesajul lui alexuza Am uitat sa va spun ca astazi , dupa 5 luni m-am spalat pe cap in cada Burtica de 30 + |
mie imi facea mama dus in cada in timp ce eu stateam pe un scaunel. incearca si asa

-----
Mami de
roza +
27 s 
MINUNEA DE LA DOAMNE-DOAMNE

Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
cori_mic spune:
Eu merg la culcus. Noapte buna 
Cori
28+ cu
Andreea82 spune:
| citat din mesajul lui chichiutza Andreea ce e Iana asta? Ca eu n-am auzit de el! Cristina 26+ |
Chichi, in Timisoara sunt cateva magazine IanaKids unde au textile pentru copii, sugari si viitoare mamici...Nu ma gandeam ca e ceva local, eram sigura ca astfel de magazine sunt si in alte orase
27+ cu un carucior multicolor :)