Mamici de Sept-Oct 2010 - Somn lin, David! (96)
Raspunsuri - Pagina 11
alexuza spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui maitreyi
mie imi facea mama dus in cada in timp ce eu stateam pe un scaunel. incearca si asa ![]() ----- Mami de roza + 27 s ![]() MINUNEA DE LA DOAMNE-DOAMNE ![]() Slava Tie, Doamne! The colder the winter the warmer the spring |
Eu din pacate nu am voie sa stau in fund
Burtica de
30 +
chichiutza spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Andreea82
Chichi, in Timisoara sunt cateva magazine IanaKids unde au textile pentru copii, sugari si viitoare mamici...Nu ma gandeam ca e ceva local, eram sigura ca astfel de magazine sunt si in alte orase 27+ cu un carucior multicolor :) |
Eu in Bucuresti n-am vazut...cine stie..

Cristina
26+
kiti2205 spune:
Acum ne-am intors si noi.
Rochita am gasit, am reusit performanta sa o cumpar la 15min dupa ce am intrat in magazin. Cred ca sotul meu a dat acatiste ieri, sa scape repede si, cuiva, acolo sus, i s-a facut mila de el
.
Bine, oferta nu era prea mare, dar e ok rochita, pun maine poza cu ea.
Am vazut ca vb de hainute si altele. La hainute eu zic sa nu cumparati f multe, o sa primiti o gramada cadou.
La pompa si eu recomand Avent, dar cea manuala, nu cea automata, mie aia nu mi-a fost de folos deloc, nu ma puteam mulge cu ea. In schimb, cea manuala este f buna.
Biberoane noi am preferat de la Nuk, mi s-au parut mai bune decat cele Avent.
Va pup si ne auzim maine
Somnic usor!
Kiti,
25+ si mami de Vlad 15.05.2006
Andreea82 spune:
Bravo Kiti, felicitari pentru achizitie. Sa ne arati poze!
Ma retrag si eu incet, incet. Sotul din dotare e prins de meci, eu ma duc sa vad ce gasesc in afara de meci la TV
Noapte buna 
27+ cu un carucior multicolor :)
LoraG76 spune:
Seara buna!
Aparem si noi, cam tarziu, ce-i drept, dar am zis sa trec sa va salut, macar!
Am fost azi la tara, a fost frumos, Iustina a alergat o gramada, s-a jucat cu puii si i-a hranit cu branza de vaci si paine, am mancat zmeura din gradina si visine din copac, am facut gratar...intr-un cuvant, ne-am relaxat.
Iana am avut si mai am si eu produse la Iustina, dar sunt cumparate de la cineva care aduce produse la mine la serviciu - de unde, nu stiu. Oricum, sunt de calitate si frumoase. Cica ar fi niste fabrici pe la noi care fac pentru export.
Mariuk se distreaza acum, e seara ei...ce frumos! Casa de piatra si multa fericire!
Eu nu mai pot de somn....mai bantui putin prin zona, apoi merg la culcare.
Lora, mami de Iustina si 
31+
Carti personalizate
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
ana_25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cori_mic Si eu vreau reteta . Imi place mult sa fac praji. ![]() Cori 28+ cu Maya. Doamne ajuta-ne sa crestem sanatosi. |
Prajitura cu spuma de capsuni
4 galbenusuri
150 gr unt sau margarina
200 gr zahar pudra
250 gr faina
Se freaca galbenusurile cu zaharul,se adauga untul,o jumatate de lingurita de praf de copt stins cu otet,faina,si se face un aluat.Se intinde in tava unsa si tapetata cu faina.Cand e aproape copt se scoate,se pune spuma de capsuni si se da din nou la copt.

Ana
26+
Maia Elena
ana_25 spune:
Noi acu veniram de la festival,ne-a plouat putin dar am stat sub un copac mare pana a trecut.Am pacatuit cu doi mici,un colac secuiesc,o jumate de pahar de bere si o sticla de suc ![]()
Cred ca la bb-ita nu i-a placut agitatia de acolo si muzica aia la maxim ca m-a batut de numa'. A cantat Holograf 
Ne punem si noi la nani si va zicem noapte buna si somnici usori!
Ana
26+
Maia Elena
Buburuza_10 spune:
Buna dimineataaaaaaaaaaaaaa!!!
Micul dejun e gata: oua fierte, omleta, branza cu rosii si castraveti, nutella, dulceturi si biscuiti, lapte, ceai, suc de portocale si multeeeeeeee fructe!!! Sper ca fiecare sa gaseasca ceva pe gustul ei!
Mariuk, Casa de piatra si sa fie intr-un ceas bun! Te asteptam cu povesti si impresii!!!
Imi termin lapticul si fug la piscina! Va 
30+ 

roza + 
. Imi place mult sa fac praji.