Mamici de Sept-Oct 2010 - Somn lin, David! (96)
Raspunsuri - Pagina 12
ana_25 spune:
Neataaa!
BUBURUZA multumim de micul dejun delicios!
Mie mi-e o leneee!!
Ana
26+
Maia Elena
chichiutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kiti2205 Acum ne-am intors si noi. Rochita am gasit, am reusit performanta sa o cumpar la 15min dupa ce am intrat in magazin. Cred ca sotul meu a dat acatiste ieri, sa scape repede si, cuiva, acolo sus, i s-a facut mila de el Bine, oferta nu era prea mare, dar e ok rochita, pun maine poza cu ea. Am vazut ca vb de hainute si altele. La hainute eu zic sa nu cumparati f multe, o sa primiti o gramada cadou. La pompa si eu recomand Avent, dar cea manuala, nu cea automata, mie aia nu mi-a fost de folos deloc, nu ma puteam mulge cu ea. In schimb, cea manuala este f buna. Biberoane noi am preferat de la Nuk, mi s-au parut mai bune decat cele Avent. Va pup si ne auzim maine Somnic usor! Kiti, 25+ si mami de Vlad 15.05.2006 |
In doar 15 min? Unde intrasi de iesisi asa repede?

Cristina
26+
chichiutza spune:
Buna dimineata si de la noi!
Buburuza multumim tare pt micul dejun! Eu vreau sa ma apuc de niste clatite si-n debandada de aici nu mai gasesc reteta! Aveti vreuna incercata?

Ana sa-ti fie de bine pt aseara! Suna foarte bine retetuca!
Kiti sa ne pui pozici si sa porti rokita cu muuulta placere!
Cristina
26+
chichiutza spune:
Eu sunt cam zombi, m-am trezit de vreo 5 ori azinoapte, de dimineata la 7 eram in picioare ca tuna si ploua tare...n-am mai reusit sa adorm...
Cristina
26+
ana_25 spune:
Chichi cred ca numai noi bantuim la ora asta pe aici!
Eu nu fac clatitele dupa o reteta anume, pun un ou,faina,apa minerala,un varf de cutit de bicarbonat,zahar vanilat si cateodata mai pun coaja de lamaie rasa,si le bat bine cu mixerul pana are consistenta ce o vreau.
Acu' ma imbrac sa ma duc la Biserica. Va 
Ana
26+
Maia Elena
chichiutza spune:
Aaa mi-am amintit. In periplul meu, ieri am gasit un magazin foarte dragut de mobila pentru copii, se numeste Romina Furniture, sunt romanesti, facute din lemn masiv de fag si arata super. Problema e pretul! 
Cristina
26+
chichiutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ana_25 Chichi cred ca numai noi bantuim la ora asta pe aici! Eu nu fac clatitele dupa o reteta anume, pun un ou,faina,apa minerala,un varf de cutit de bicarbonat,zahar vanilat si cateodata mai pun coaja de lamaie rasa,si le bat bine cu mixerul pana are consistenta ce o vreau. Acu' ma imbrac sa ma duc la Biserica. Va ![]() Ana 26+ Maia Elena |
Ia sa incercam!
Ar fi bine sa mai merg si eu la Biserica, n-am mai fost de multicel si DD e alaturi de noi tot timpul!

Cristina
26+
ana_25 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui chichiutza
Ia sa incercam! Ar fi bine sa mai merg si eu la Biserica, n-am mai fost de multicel si DD e alaturi de noi tot timpul! ![]() Cristina 26+ |
Pai nici eu nu pun zahar normal in ele,doar putin zahar vanilat pt aroma
Spor la facut clatite!!!(si la mancat
Gata,am fugit ca e tarziu!!
Ana
26+
Maia Elena
lucianna_83 spune:
Neatza!
Ieri n-am reusit sa mai intru, dupa ce venim de la piscina suntem rupti de foame si somn, Raul ieri mai avea putin si manca direct din tava nici sa incalzesc nu mai avea rabdare, apoi am picat toti ca mustele pana la 5 cand am plecat in parc. 
Si acum tot pentru piscina ne pregatim, dar intai l-am trimis pe sot la piata dupa visine si sa le duca la socrela sa le faca dulceata
, nu s-a oferit ea, i le-am bagat noi sub nas, dar sa mai faca si ea ceva pt noi ca si asa vad ca nu da nici un semn
.
Fetelor daca aveti posibilitatea de balaceala n-o ratati, este minuntat, eu stiu sa inot dar ca sa nu fac efort prea mare imi iau cate o pluta si plutesc cand pe fata cand pe spate
....si misc doar picioarele, fac bicicleta si nici nu simt greutatea
.
Pupici, o zi frumoasa si relaxanta!
23+
si mamica lui Raul Andrei 22.08.2008