Mamici de Sept-Oct 2010 - Somn lin, David! (96)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Pai daca va place Iulia pt fete,de ce nu-i puneti Iulian la baietel??
E f frumos! Iulian Miron!

Ana26+ Maia Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_25

Ana26+ Maia Elena

bleeee e urat, nu-mi place. Mi se pare ca pe cat de frumos suna iulia, pe atat de urat suna iulian. oricum suntem intr-o faza in care toate suna urat, mai putin eventual toma. Nici de asta nu bag mana-n foc! Of, greu e!

Cristina 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_Perianu spune:

Da fetelor suntem bine doar ca am o perioada aglomerata rau si incerc sa-mi las lucrurile in regula ca sa pot sa ma bucur de primele luni cu bebelina fara prea multa agitatie
Chichiutza – ai comandat girafa Sophie ? si e draguta ?... vreau si eu sa-I iau sofiei mele mici
Eu mi-am comandat pompa de san, sterilizator, umudifcator, termometru. Iar ieri mi-am facut de cap in magazinele de hainute …m-au zapacit reducerile astea
Acum am intrat in adevarata dilema a patuturilor, nu ma pot hotari mai ales ca-mi doresc si eu unul cu 2-3 nivele.
In rest, sunt fericita ca am reusit sa nu ma ingras mai mult de 6,2 kg si ca bebelina mea e bine, sanatoasa si evident, foarte frumoasa

Mari - iti doresc sa ai parte de o nunta ca in visele tale si o viata implinita de familie !

30+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui chichiutza

Citat:

Ana26+ Maia Elena

bleeee e urat, nu-mi place. Mi se pare ca pe cat de frumos suna iulia, pe atat de urat suna iulian. oricum suntem intr-o faza in care toate suna urat, mai putin eventual toma. Nici de asta nu bag mana-n foc! Of, greu e!

Cristina 26+

Chiar ca e greu!Uff!!

Ana26+ Maia Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuza spune:

Eu m-am apucat de mancat prostioatre , mi-a luat al meu sot ,k sa nu ma plictisesc pana vine el de la munk , inghetata ,pop-corn cu cascaval si viva cu cioco ,cica rasfat de we

Burtica de 30 +

Mergi la inceput

Si eu am mancat aseara inghe,corn cu cioco,floricele,doua piersici si o felie de lubenita era sa pleznesc!

Ana26+ Maia Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cori_mic spune:

Citat:
citat din mesajul lui chichiutza

Am uitat sa va spun ca ieri a ajuns la destinatie girafa sophie! Vai cat e de micuta si de draguta!!! Cori pentru idee!

Cristina 26+

Neata fetele si ,

Noi ne pregatim sa mergem la salon . Pe la 12 m-au sunat sa ma intrebe cu ce culoare as vrea sa ma faca ... asta nu mi s-a mai intamplat, dar vad ca trebuie sa se pregateasca , nu gluma . Nu am mai fost acolo - e un salon in mall baneasa.. sa vedem..

Chichiutza, cu mare placere . Sper sa o roada cu placere bebeii nostri

Cori 28+ cu Maya. Doamne ajuta-ne sa crestem sanatosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuza spune:

Citat:

Si eu am mancat aseara inghe,corn cu cioco,floricele,doua piersici si o felie de lubenita era sa pleznesc!

Ana26+ Maia Elena

DOUA MANCACIOASE

Burtica de 30 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianna_83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mari-Mariuk

Buna dimineata!
Azi va invit la de toate, de la bomboane si sampanie pana la un intreg meniu de nunta! Nu va speriati ca sunt pe net de dimineata, am pc-ul deschis sa imi cante muzica si nu puteam sa nu va scriu ceva...
Va dulce si ne ,,auzim'' cand se va putea.

Mariuk 26+

Casa de piatra! Sa fiti sanatosi toti trei!
Distractie maxima!

Pupici

23+ si mamica lui Raul Andrei 22.08.2008

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alexuza

Citat:

Ana26+ Maia Elena

DOUA MANCACIOASE

Burtica de 30 +

Da,si ne mai miram ca ne facem cat casa!

Ana26+ Maia Elena

Mergi la inceput