Mamici de Sept-Oct 2010 - Somn lin, David! (96)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexuza

Am uitat sa va spun ca astazi , dupa 5 luni m-am spalat pe cap in cada ca in rest doar de mama la lighean (cand am terminat nu mai puteam sa ies din cada , ma durea mijlocul de nu mai puteam ) cred ca peste o luna o sa mai fac asta singura

Burtica de 30 +

Oooo felicitari!

Cristina 26+

Mergi la inceput

Am uitat sa va spun ca ieri a ajuns la destinatie girafa sophie! Vai cat e de micuta si de draguta!!! Cori pentru idee!

Cristina 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuza spune:

CHICHI mai aveti timp sa va hotarati . nici noi nu suntem 100% hotarati la numele EMMA

Burtica de 30 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

ALEXUZA mananc seminte f sare ca altfel imi iasa besici pe limba. Ce bine-i sa faci baita singur nu?
Ieri am facut ciulama de ciuperci cu lapte,iar azi prajesc cartofi peste care rad branza
CHICHI oricum nu poate ramane copilul fara nume nu? Las' ca va hotarati voi!
Eu nu stiu ce as fii facut daca era baiat,ca nu prea-mi place nici un nume de baiat.E mai complicat la baieti!

Ana26+ Maia Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Neata, botoaselor

Ziceam ca dorm si eu pana rup patul, dar la 8.30 fiu-meu solicita cu insistenta cereale cu lapte . L-am amenintat ca il dezmostenesc, ca nu ii mai iau jucarii, dar degeaba, la 9 a tb sa ma ridic sa hranesc copilul. Am mancat juma' de kil de cirese, dc tot eram in bucatarie, apoi m-am tarat inapoi in pat pana acum.
Ma imbrac si plec in cautari de rochie, apoi tragem o fuga pe la bunica-mea, la tara, sa ne recreem neuronul

V-am pupat si un we cat mai relaxat si mai linistit.
Ana_Perianu - bine ai revenit
Mari - CASA DE PIATRA!!! Sa fii fericita alaturi de sot si bebe mic.
Chichi

Kiti, 25+ si mami de Vlad 15.05.2006

Mergi la inceput

CHICHI , : LUCA , ANDREI , DAVID , ADRIAN , STEFAN , ALEXANDRU , RARES ,RAZVAN , CRISTIAN , MIHAI , RADU , VLAD ..... poate va place unu din astea

Burtica de 30 +

Mergi la inceput

Da ANA este f bine sa faci baita singur ,dar am stat cam mult in picioare si nu puteam sa ma misc de durere de mijloc ( ca nici in fund nu pot sta ca am inteles ca apasa mai rau pe col ) , acum parca incepe sa treaca durerea si eu sunt "gigea"

Burtica de 30 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexuza

Da ANA este f bine sa faci baita singur ,dar am stat cam mult in picioare si nu puteam sa ma misc de durere de mijloc ( ca nici in fund nu pot sta ca am inteles ca apasa mai rau pe col ) , acum parca incepe sa treaca durerea si eu sunt "gigea"

Burtica de 30 +

OF,of, lasa ca trece repede.Mai un pic!

Ana26+ Maia Elena

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kiti2205

Neata, botoaselor

Ziceam ca dorm si eu pana rup patul, dar la 8.30 fiu-meu solicita cu insistenta cereale cu lapte . L-am amenintat ca il dezmostenesc, ca nu ii mai iau jucarii, dar degeaba, la 9 a tb sa ma ridic sa hranesc copilul. Am mancat juma' de kil de cirese, dc tot eram in bucatarie, apoi m-am tarat inapoi in pat pana acum.
Ma imbrac si plec in cautari de rochie, apoi tragem o fuga pe la bunica-mea, la tara, sa ne recreem neuronul

V-am pupat si un we cat mai relaxat si mai linistit.
Ana_Perianu - bine ai revenit
Mari - CASA DE PIATRA!!! Sa fii fericita alaturi de sot si bebe mic.
Chichi

Kiti, 25+ si mami de Vlad 15.05.2006

Sa gasesti repede rokita si sa va relaxati la tara!

Cristina 26+

Mergi la inceput

Ana, Alexuza nu va ramane el fara nume pana la urma! Cu asta ma consolez si eu. Numai c-ar fi bine si pt noi sa avem timp sa ne obisnuim cu un nume. Am eu un sentiment ca-i gasim o porecla si asa-i vim zice si dupa nastere!

Alexuza numele scrise de tine sunt f frumoase, si mie-mi plac, dar al meu sot nu vrea sa fie la fel cu vreo ruda, vecin, prieten... I-am explicat ca la stilul asta va trebui sa inventam unu'!

Ana e greu rau la baieti, la fete aveam deja, Iulia Miruna.

Cristina 26+

Mergi la inceput