Mamici de Sept-Oct 2010 - Somn lin, David! (96)
Raspunsuri - Pagina 4
chichiutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ana_25 Pai ce ?el nu serveste bomboane agricole? ![]() Ana 26+ Maia Elena |
El mai serveste de bostan. Nu-i place agricolu'!
Cristina
26+
alexuza spune:
| citat din mesajul lui Mari-Mariuk Buna dimineata! Azi va invit la de toate, de la bomboane si sampanie pana la un intreg meniu de nunta! Nu va speriati ca sunt pe net de dimineata, am pc-ul deschis sa imi cante muzica si nu puteam sa nu va scriu ceva... Va dulce si ne ,,auzim'' cand se va putea.Mariuk 26+ |
SA AI PARTE DE O NUNTA DE VIS , MULTA INTELEGERE SI FERICIRE CASA DE PIATRA
Burtica de
30 +
alexuza spune:
Fetelor cucuietelor voi ce mai faceti de mancare ? iarasi sunt in "pana" de idei
Burtica de
30 +
chichiutza spune:
| citat din mesajul lui alexuza ANA , CHICHI SPER CA SEMINTELE SUNT FARA SARE DAA?? ![]() Burtica de 30 + |
Daa sunt unele la pungute albastre bulgaresti nush cum se numesc si pap fara sarica ca oricum nu prea mai am glezne!

Cristina
26+
bebecris26 spune:
buna dimineata botoase cu botosei la purtator

sunteti fenomenale fetelor, nu mai pot de dragul vostru
. eu nu prea am mai intrat ca ma chinui sa stau mai mult la pat
ca nici statul in fund la calc nu face bine (scurteaza si mai mult colul)
sa aveti un we cat mai placut
cristina si bebe in burtica
26+sapt
chichiutza spune:
Alexuza noi azi avem varza noua cu marar si ciorbita de fasole uscata, fara ciolan.
Cristina
26+
chichiutza spune:
Bebecris stai in patut pe o parte si cu laptopul pe pat. Eu asa stau cat sunt acasa ca lumea zice ca ma agit cam mult, merg, ma plimb, urc, cobor, si macar acasa sa stau la orizontala! Hai ca nu mai e mult!
Cristina
26+
alexuza spune:
Am uitat sa va spun ca astazi , dupa 5 luni m-am spalat pe cap in cada
ca in rest doar de mama la lighean (cand am terminat nu mai puteam sa ies din cada , ma durea mijlocul de nu mai puteam ) cred ca peste o luna o sa mai fac asta singura![]()
Burtica de
30 +
chichiutza spune:
Pe mine vad ca iar m-a apucat vorbareala, cred ca e o reactie de weekend, cum vine sambata ma activez! La mine a revenit problema numelui, evident apare ciclic, disparuse o vreme acum vad ca iar ma everveaza ca nu suntem in stare a-i zicem lui ziggy intr-un fel! Of! Ce bine de voi ca v-ati hotarat, e mare lucru sa stiti!
Cristina
26+