Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (63)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Madelain, m-a intristat foarte tare mesajul tau. Nu credeam ca mai exista fete care mai varsa acum, la 19-20 de sapt!In legatura cu starile de lesin, nu te speria ca mai multe fete de pe aici suntem in aceasta situatie.
M-a si distrat putin cand ai scris ca te iei cu mine de mana la vaicareli, da, asa este, eu ma sperii repede. , ma panichez.

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matiz spune:

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

ce tare .Ai fost super.Am mai gasit o explicatie,care se portiveste la mine.ph ul vaginului,care favorizeaza supravietuirea unui tip de spermatozoizi..Mai exact,daca mananci carne mai multa ,ai ph acid si ai fetita,daca esti mai mult pe lactate si vegetale ai baiat
Sa stiu pt al doilea sa ma indop cu carne

Si eu am citit in carti de specialitate acest lucru. Dar nu bagau nici ei mana in fic vis a vis de asta.

21+

Atunci inseamna ca mi se potriveste si mie pt ca ampapat carnitza la greu si am prestat in egala masura..
[/quote]

Iza mami lui Mati (21.09.2004) si cu in 22+
http://b4.lilypie.com/yUOBp3.pn
http://s508.photobucket.com/albums/s329/matizojo

pozele noastre

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ratusca83

matiz!!!! beatrice!! joann!!..unde sunteti?? treceti in pat!!

19+ si ingeras in ceruri

21+

Mergi la inceput

Fetelor, ati vb de mancare de m-ati innebunit. Stati sa va innebunesc si eu. Eu am pofta de turte din acelea facute de bunica la tzara, cu branza.

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexxia_m spune:

amelia au iesit super pufoasele cu mere, mari si pufoase

si eu fac acum prajitura cu visine , ziceam sa nu va mai zic ca poate iar fac pofte
dar asta era felul 2 de dulce, ca mi se pareau prea putine pufoasele

va rog, nu va suparati pe mine, astazi am avut chef de gatit

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

Hello! Dupa un somn copios de 3 ore, sunt si eu mai fresh. Astept socrela cu bucatele calde sa si mananc.
S-a terminat cu bine operatia, dar mi-a fost ingrozitooooorrrrrr de frica, eu sunt in panica si pentru o injectie. Cand am ajuns ieri la dr mi-a facut eco si colul meu tot scadea, fata de ultima masurare cu 48 ore inainte, deci n-a fost chip sa mai asteptam. Internat, branulat, injectat, plimbat catre sala, tremurat, legat....adormit, trezit si gata. Nu simt absolut nici o jena local, n-am sangerat, absolut nici un disconfort. Urmez tratament 6 zile cu antibiotic si urmatoarea luna voi lua Gynipral, ca sa nu avem contractii. Este singurul lucru de care trebuie sa ne ferim de acum. Doamne ajuta sa ajungem cu bine pana la sapt 37 cand scoatem bandeleta (firul) si cel mai probabil va fi si nasterea dupa previziunile dr-ului. Deci.....voi fi deschizatoarea de barlog de ursuleti!
Nici nu stiti cat e mult m-au ajutat incurajarile voastre si va multumesc din tot sufletul pt sustinere si ca mi-ati purtat de grija!
Dar.....aseara salivam dupa ardei umpluti si alte bunatati, terminati cu prostiile.
Cris, felicitari si casa de piatra!
Seara buna si multi pupici!

Symo 23+ Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexxia_m spune:

Symo ce ma bucur ca esti bine si ca nu ai nici o problema dupa interventie! Multi
de acum incolo sa ai parte numai de vesti bune, sa stai linistita si sa ai grija de tine cat mai mult !

gata nu mai vorbesc de mancare, ca fac rau la alte burtici, mii de scuze

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vmadelain spune:

Citat:
citat din mesajul lui allexxia_m

vmadelain imi pare atat de rau ca inca ai starile astea
dar nu cred ca te mai tin mult, ai deja 19 saptamani, trebuie sa dispara ele cat de curand
dar iti iei tensiometru doar pentru o saptamana de monitorizare? nu ai nici o farmacie pe langa tine unde ai putea sa-ti iei tensiunea? ca totusi costa ceva si tensiometru

Buna Burtici,

Multumesc tare mult de incurajari, mi-am facut promisiune sa vin numai cu vesti bune, asta e partea ce depinde de mine...restul din pacate, e Dzeu!!!

Beatrice Sper ca nu mi-ai luat in nume de rau, era un haz de necaz pentru noi doua, caci din cate am observat noi avem stari de rau destul de des! Dar lasa ca ne facem noi mari, si o sa uitam de toate cand o sa ne strangem bebeii in brate!

Anya Te felicit inca o data pt confirmarea de baietel sanatos si voinic! Chiar ca ne-am sincronizat perfect!

Alexxia Tensiometru mi-am cumparat fiindca nu o sa am nevoie de el doar saptamana aceasta, saptamana asta mi s-a recomandat sa-mi notez tensiunea de dimineata si seara. Probleme cu tensiunea tot am mai avut, acum o luna imi urcase la 14 cu 8, asa ca l-am luat,si o sa fie in casa! Am gasit la farmacie, Helpnet,cica promotie, unul de brat de la Omron la 250lei.

Va pup inca o data si multumesc tare mult de incurajari! Sper ca toate burticile sa aiba macar de-acum incoace sarcini usoare, ferite de probleme sau putere sa trecem peste orice!!!

Madalina19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Symo, imi pare bine ca esti bine si operatiunea a decurs usor. De acum incolo macar te mai linistetsi putin.

Si eu imi fac mea culpa cu mancarea, nu mai povestesc, dar daca vreuna dintre voi are (sau gaseste) vreo reteta interesanta, nu ma dau in laturi s-o citesc. Noi suntem amandoi gurmanzi si ne place si sa bucatarim. Norocul meu e ca nu prea poftesc, nici nu zici ca-s gravi.

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEXA1985 spune:

Da. Te rog

Citat:
citat din mesajul lui allexxia_m

ALEXA eu sunt din Craiova, deci la mine astea sunt preturile, acum nu stiu daca la toate cabinetele dar cam pe acolo se invarte pretul

am pus eu o reteta de Carbonara in cap trecut
daca vrei o mai pun inca o data

22+

20+

Mergi la inceput