Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (63)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ALEXA1985 spune:

Da e cea de trim 3.

Citat:
citat din mesajul lui anya2010

Salutare fetelor!
cristulet felicitari! casnicie durabila si fericita
Greu mai recuperez la cat scrieti, deja ma doare fundul de cand stau pe scaun sa recuperez din urma
Am fost la morfologie fetala pe 1 iulie insa n-am apucat sa va scriuToate bune si frumoase, un voinic de 489 g si 13.86 cmCuloarea carutului a ramas tot albastra. Aporpos de costuri pe mine m-a costat eco 450 lei la Iosup. Dupa eco am fost si la dr ginecolog, mi-a facut si ea un control, mi-a dat sa mai fac niste analize etc. M-a cam enervat ca mi-a zis sa fac eco morfologica si la 32 de saptamani si eu chiar nu mai vad rostul. Voi o sa faceti asa ceva? Ca cica se face cate una in fiecare trimestru. Eu chiar n-am chef sa mai chinuiesc saracul copil, ca a fost destul de deranjat la ecografie, nu a vrut sa mai miste pana a doua zi la pranz Stiu ca mai erau fete care mergeau la eco pe 1 iulie dar n-am vazut nimic in legatura cu asta desi am citit si cap 60,61,62...ori am ratat eu ori nu s-a scris
Va pup, eu sunt in Vrancea la socri..ma bag putin la sau macar sa stau intinsa in pat..revin mai tarziu

Ana 22+
Minunate sunt lucrurile tale Doamne!
Minunea mea
poze

20+

Mergi la inceput

Burtici. Stiti site-ul dr Alina Veduta? Este si la o clinica particulara.

20+

Mergi la inceput

Mamiralu tu pe ce data esti programata la eco de trim 2 la dr. Veduta Alina?

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Buna cikas,

Msymo bine ai revenit sa te faci bine si sa tii bebele acolosea.

Ah ati copt azi vad, ati fost ocupate..cu pufuasele vad. Eu de trei zile am pofta de clatite cu dulceata de visine. Faza haioasa e ca sapt trecuta am facut dulceata de visine (prima oara in viata). A iesit buna. Nu ma indemn sa fac clatitele insa..poate maine dimi pt petit dejune..Ma tot ia cu somnul de cand iau iar utrogestan.

sugubina +17 cu Puficele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui allexxia_m

vmadelain imi pare atat de rau ca inca ai starile astea
dar nu cred ca te mai tin mult, ai deja 19 saptamani, trebuie sa dispara ele cat de curand
dar iti iei tensiometru doar pentru o saptamana de monitorizare? nu ai nici o farmacie pe langa tine unde ai putea sa-ti iei tensiunea? ca totusi costa ceva si tensiometru

anya sa-ti traiasca voinicul
eu tot asa stiam ca morfologia asta de trim II este cea mai importanta, dar daca trebuie urmarit ceva anume la BB probabil ca se recomanda si alta in trim III
doctorul care ti-a urmarit sarcina stie mai bine, dar tu decizi daca mai vrei sau nu sa o faci.
oricum felicitari pentru vestile bune

22+

Multumesc de urari. Ideea e ca nu Iosup care mi-a facut ecografia mi-a recomandat ci ginecologul. Si asta doar pt ca vrea ea probabil sa se puna la adapost in caz de ceva. Iosup nu mi-a zis ca ar avea banuieli in legatura cu ceva sau ca nu a putut sa vada bine anumite organe etc., mi-a zis ca am un copil sanatos si bine dezvoltat. Dr. mea mai colaboreaza si cu Botica iar el in general recomanda si ecografia de 32 sapt ca cica apar malformatii si in ultimul trimestru . Mie 2 morfologice mi se par suficiente. In plus dr. mea are si ea ecograf in cabinet deci mai poate sa vada si ea daca e in regula bebe. Chiar n-am chef sa mai dau iar 450 lei degeaba...nu cred ca o sa-i pice prea bine dr. ca nu vreau sa fac dar asta este..

Ana 22+
Minunate sunt lucrurile tale Doamne!
Minunea mea
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

vmadelain, sa-ti iasa din minte faptul ca m-am suparat!Doamne fereste!

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Buna dimineata burtici!

Azi e ultima zi de we... de maine iar la serviciu.
Sa avet o zi superba!

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Am schimbat si semnatura, ca mereu uit ...

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vmadelain spune:

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

21+

Neata Burtici!

Intru la apel cu cafeluta decaf cu mult lapte si gofre cu dulceata de zmeura de anul asta!!! Cine mai doreste?

Sa avem o zi cat mai buna toate si sa auzim numai vesti bune!!!

Madalina19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vmadelain spune:

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

21+

Beatrice Te-am citat dar am uitat sa zic ce voiam,dar zic acum:! Sa auzim cel putin de-acum numai de bine!

Madalina19+

Mergi la inceput