Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (63)
Raspunsuri - Pagina 15
simona-maris spune:
Eu am miercuri morfofetala...si nu mai fac alta ,am inteles ca nu asta de trim 2 e destul de precisa si are acuratete,mie dr mi-a zis ca e cea mai importanta.
Mada..sanatate multa si rabdare iti dorim
Simona+21
sugubina spune:
amelia am zis sa iau deacolo pt ca ai de ales..Preturile maricele dar tot mai mici ca in Titan de exemplu..Am dat pe salopeta de blugi 136 lei si in Titan era peste 160, si nu se compara calitatea.
In rest am mai vazut niste pantaloni de vara care se faceau si trei sfeturi, material foarte finut asa:85 lei. Ii cumpar pe 15 dc mai or fi. Am probat si unii de in, dar ma inteapa si inul are aspectul de necalcat in permanenta..
matiz ma bucur ca erau frumosi bebeii din vis. Sa fie sanatosi si frumosi si in realitate.
Fetele asa de franta de obo am venit de la Auchan..Si nu am mers pe jos, Pufescu a parcat fix in fatza.Bine, m-a luat cu pipi si a trebuit sa merg in Auchan prin soare in parcare la wc. Am aj acasa si direct la patucinizare. Dorm ca bolovanul.
Nu stu ce gatim azi eu si Pufi..pt ca nu am mai fost si la piata (nu mai sunt om de carat pin suare..) Sa vedem probabil o salatica..Acuma o ard cu pepene rosu.
sugubina +17 cu Puficele
simona-maris spune:
http://www.babycenter.com/2_inside-pregnancy-weeks-1-to-9_10302602.bc
Ia sa vad daca asta merge.sunt filmulete simpatice despre dezvoltarea bebelushului ordonate pe perioade
S-ar putea sa il mai fi trimis demult
allexxia_m spune:
vmadelain imi pare atat de rau ca inca ai starile astea
dar nu cred ca te mai tin mult, ai deja 19 saptamani, trebuie sa dispara ele cat de curand
dar iti iei tensiometru doar pentru o saptamana de monitorizare? nu ai nici o farmacie pe langa tine unde ai putea sa-ti iei tensiunea? ca totusi costa ceva si tensiometru
anya sa-ti traiasca voinicul
eu tot asa stiam ca morfologia asta de trim II este cea mai importanta, dar daca trebuie urmarit ceva anume la BB probabil ca se recomanda si alta in trim III
doctorul care ti-a urmarit sarcina stie mai bine, dar tu decizi daca mai vrei sau nu sa o faci.
oricum felicitari pentru vestile bune
22+
matiz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui heidy matiz scuze...am tastat gresit ..z langa x pe tastatura, pozitie comoda in pat ..Ma iertati va rog. 17+ |
no prob.Succes cu nautul.
Iza mami lui Mati (21.09.2004) si cu in 22+
http://b4.lilypie.com/yUOBp3.pn
http://s508.photobucket.com/albums/s329/matizojo
pozele noastre
beatrice75 spune:
ce tare .Ai fost super.Am mai gasit o explicatie,care se portiveste la mine.ph ul vaginului,care favorizeaza supravietuirea unui tip de spermatozoizi..Mai exact,daca mananci carne mai multa ,ai ph acid si ai fetita,daca esti mai mult pe lactate si vegetale ai baiat
Sa stiu pt al doilea sa ma indop cu carne
[/quote]
Si eu am citit in carti de specialitate acest lucru. Dar nu bagau nici ei mana in fic vis a vis de asta.
21+
beatrice75 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simona-maris Ma preocupa ceva demential:de ce se vor naste atat de multi baieti in raport cu fetitele??? Am gasit pe net explicatii cam nastrusnice: ca se pregateste natura de razboi,ca in familiile instarite se nasc baieti cu precadere,sau ca daca e conceput mai greu si la varsta mai inaintata,bebe "risca"sa fie baiat PAna nu demult raportul era in favoarea fetitelor 51% la 49% ..oare se va schimba??? Iertati-mi balivernele,,dar demult ma preocupa asta.Poate Doura imi poate raspunde,ea e "stie tot"aici Simona +21 |
Si pe mine m-a preocupat acest aspect ca intr-adevar, multi baietei. Chestia cu razboiul nu prea o cred, ca in zilele noastre, va exista razboiul calculatoarelor, al virusilor, nu se va mai pleca cu arma in mana la razboi. Ca femeile nasc acum tarziu, da, este adevarat.
21+
amelia_ilie spune:
Sugubina, merci de info . Oricum vreau sa merg pentru ca pantalonii de vara trecuta nu ma mai incap (am avut si perioade de medicamente inainte sa vina bebe si m-am ingrasat vreo 8-9 kg). Si acum am pus ceva-ceva pe solduri si pe burtica si decat sa-mi chinui puiutul mai bine dau niste banuti pe haine.
Vmadelain, ai grija de tine si de bebe. Sper sa vii cu vesti mai bune!
15+
allexxia_m spune:
pentru cine vrea sa incerce pufoasele cu mere, respectati reteta, ca se umfla destul de mult si nu au loc mai mult de 8 in tava normala de cuptor
22+
amelia_ilie spune:
Ati tot vorbit azi de mancare...
Doura, merci de reteta de cesar salad, de mult mi-am propus sa fac si eu. O s-o prestez candva, sa vedem cum ma organizez.
Allexxia, cum sunt portofelele? Ca ma tenteaza si pe mine.
Eu acum am mancat pepene rosu (buun, dulce rau) si la cuptor avem prajituri cu visine. Le-am facut in concubinaj cu sotul, abia astept sa se coaca.
15+