Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (63)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simona-maris spune:

Renunt...ca imi fac nervi..asta e politica site-ului..ne conformam..ce sa facem??
Doura...cand vii in romanica...e iulie...parca in iulie spuneai ca vii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

Citat:
citat din mesajul lui simona-maris

Doura..am incercat cu pauze dupa slash uri..nu mere

fara enervare ..inceraca sa pui pauza la kidz si dupa punct

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 20+ cu

Mergi la inceput

http://kidz . link de reclama catre alt site - avertizare/articol/Preconceptie/4747/Alegerea-sexului-copilului. html
Am facut,DOURA.Sa vedem acum...

Mergi la inceput

NU merge,Doura,renunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns heidy spune:

Doura, Matix am fiert nautul, il prepar mai pe seara.
Astazi nu am facut mare lucru, doar piata si dovlecei pane cu mujdei de usturoi pt pranz, spalat 2 masini de rufe.. si gata..am obosit.
Nu prea il mai simt pe bebe de vreo doua zile si incepe sa ma prinda paranoia...

symo ... si suntem toate alaturi de tine.
crisuletzul - CASA DE PIATRA!! (doura multumim de veste ).

Acum m-am asezat pe canapea la TV. Astept sa vina sotul de la cumparaturi sa imi aduca bere si sa ne uitam la meci. Sper sa nu mai intarzie mult.

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns heidy spune:

matiz scuze...am tastat gresit ..z langa x pe tastatura, pozitie comoda in pat ..Ma iertati va rog.

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letzy81 spune:

Allexia nu-i nimic ca nu mor dintr-o pofta !

FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vmadelain spune:

Buna Burtici!

Revin si eu dupa absenta mai mare, dar va spun ca v-am citit si dati-mi voie sa va spun: rapide mai sunteti la scris! Mult mi-a luat sa va recuperez!

Ratusca, JoAnn, Symo, Sugubina Beatrice75 si burticile care trebuie sa stea la pat, va pup cu drag si sper ca problemele sa va paraseasca cat mai curand!

Crisuletz Casa de piatra si felicitari!! Sa aveti o sarbatoare cat mai frumoasa azi!!! Sa va bucurati de o familie frumoasa, sanatoasa, plina de intelegere, comunicare si dragoste, si bineinteles copii sanatosi!

Anes Bine ai venit in odiseea noastra! Ne bucuram ca ne inmultim cu burtici si vesti bune!

Doura Multumim ft mult de info pretioase cu care ne lamuresti si ajuti! Esti gurul nostru!

Burticile care sunt in vacanta va doresc sa petreceti vreme cat mai frumoasa cu familia si sa nu uitati sa aveti grija de bebelinii din burtica!!!

Burtici, eu iar am avut ceva probleme, tot cu migrene si varsaturi, acum am 2 zile de cand mi-am revenit, tot timpul imi zic ca e ultima criza si ca asta a fost cea mai urata,dar vad ca vin alte experiente care sa contrazica! M-am bucurat ca am avut si eu 2 saptamani si ceva bune, si dupa aia vine potopul cu migrene si varsaturi de 2 zile. Ajunsesem la o stare de deshidratare groaznica, nu mai puteam sa bag nimic in gura si am avut si etape de lesin.. Mi-a fost sa-mi fie frica sa ies din casa, dr mi-a zis sa-mi iau tensiometru, pt ca starile de lesin sunt si de la caderea de tensiune, si sa imi masor tensiunea inainte sa plec de acasa, si pret de o saptamana sa monitorizez si sa-i aduc la control.
Am avut si o sperietura groaznica, ca dupa etapa cu varsaturile continue mi-a scazut burtica destul de tare si m-am programat luni pt o echo sa ma asigur ca bebele meu este in regula!!!

Hai ca iar m-am vaitat, dar ma iau cu Beatrice de mana, ca pe amandoua ne consolati si ne ajutati cu sfaturi cum stiti voi mai bine!

Sunt si eu pe baricade astazi, inca fara sot, a trecut o luna si o saptamana, mai am 1 saptamana si jumatate!!! Partea mai grea a trecut, mai e putin!

Va pup cu drag!!!

Madalina19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya2010 spune:

Salutare fetelor!
cristulet felicitari! casnicie durabila si fericita
Greu mai recuperez la cat scrieti, deja ma doare fundul de cand stau pe scaun sa recuperez din urma
Am fost la morfologie fetala pe 1 iulie insa n-am apucat sa va scriuToate bune si frumoase, un voinic de 489 g si 13.86 cmCuloarea carutului a ramas tot albastra. Aporpos de costuri pe mine m-a costat eco 450 lei la Iosup. Dupa eco am fost si la dr ginecolog, mi-a facut si ea un control, mi-a dat sa mai fac niste analize etc. M-a cam enervat ca mi-a zis sa fac eco morfologica si la 32 de saptamani si eu chiar nu mai vad rostul. Voi o sa faceti asa ceva? Ca cica se face cate una in fiecare trimestru. Eu chiar n-am chef sa mai chinuiesc saracul copil, ca a fost destul de deranjat la ecografie, nu a vrut sa mai miste pana a doua zi la pranz Stiu ca mai erau fete care mergeau la eco pe 1 iulie dar n-am vazut nimic in legatura cu asta desi am citit si cap 60,61,62...ori am ratat eu ori nu s-a scris
Va pup, eu sunt in Vrancea la socri..ma bag putin la sau macar sa stau intinsa in pat..revin mai tarziu

Ana 22+
Minunate sunt lucrurile tale Doamne!
Minunea mea
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya2010 spune:

Mada parca ne-am vorbit, am scris amandoua in acelasi timp

Ana 22+
Minunate sunt lucrurile tale Doamne!
Minunea mea
poze

Mergi la inceput