Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (63)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

nu cred ca se poate da o explicatie clara si stiintifica pt nr de baieti-fete..eu citisem si ca daca atunci cand incerci sa concepi b faci f des atunci sunt mai multe sanse sa iasa fata..alimentatia mai bogata in sodiu -baiat ..erau multe dar nici una dovedita ..

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 20+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexxia_m spune:

simona-maris
pai la mine nu se verifica asta cu carnea, caci inainte sa aflu ca sunt gravida tinusem cura de slabire de un an, si deci carne aproape lipsa, in schimb multe lactate
acum insa manac carne

doura chestia cu sex mai mult se verifica la mine, dar a fost protejat, decat cand a trebuit nu ne-am mai protejat si dupa, dar oricum perioada aia a contat

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona-maris spune:

mai, noua in anul 1 la embriologie ni s-a zis ca poti influenta sansele de a avea fata/baiat in functie de ph... ph acid---sanse mai mari sa iasa fetita,si atunci mama sa manance predominant carne de exemplu. ph alcalin creste probabilitatea sa iasa baiat (alimentatie bazata pe legume,lactate). explicatia ar fi ca spermatozoizii Y au rezistenta mai scazuta la ph acid

si mai era o faza, cu abstinenta partenerului--cateva zile,nu va alarmati. (nr de spermatoz Y se reface mai lent fata de cei X). ni se daduse chiar un exemplu pe tema asta, ca cica dupa razboaie se nasc mai multi baieti

nu stiu dk chiar dau rezultate...cine a incercat sa zica :lol:

este adevarat, dar pt asta este ok spalatura cu otet si respectiv bicarbonat.
eu asa am facut si am un baietel frumos de un an :)
Si raspunsul :
baietel ca asa s-a nimerit,nu? frumos de la bicarbonat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexxia_m spune:

simona atunci se poate sa fie un sambure de adevar prin ce spui tu si doura, numai ca cu alimentatia la mine nu a mers, in rest cu celelalte se pare ca da
oricum la al doilea am vrea baiat, deci cura oricum am sa tin din nou dupa ce termin cu alaptatul, cu BB in casa presup ca nu o sa mai avem parte de atata "activitate" si deci mai ramane sa aplic si metoda cu spalaturile

22+

Mergi la inceput

inseamna ca la mine se explica : sunt carnivora ...am facut mult ..anyway eu nu am tinut cont de ovulatie sau alimentatie..am zis ca vine bb cand vrea si o sa fie ce vrea ...

si 20+ cu

Mergi la inceput

http://kidz.link de reclama catre alt site - avertizare/articol/Preconceptie/4747/Alegerea-sexului-copilului.html

Mergi la inceput

Scuze,fetele..nu mere linkul ..cica e reclama la alt site

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simona-maris

Scuze,fetele..nu mere linkul ..cica e reclama la alt site

pune niste pauze si le scoatem noi

si 20+ cu

Mergi la inceput

http:// kidz.link de reclama catre alt site - avertizare/ articol/ Preconceptie/ 4747/ Alegerea-sexului-copilului.html

Mergi la inceput

Doura..am incercat cu pauze dupa slash uri..nu mere

Mergi la inceput