FIV in Ungaria 110
Raspunsuri - Pagina 9
pogonici1977 spune:
fetelor dar de cristal ce mai stiti???? nici un semn???
nu treb sa faca testul ieri???
anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti
samira33 spune:
buna dimineata
adino,la ce ora ai facut programarea la Terasa "La picioru' Grandu-ului" ???
o zi buna tuturor unguroaicelor
adipapazi spune:
fancy_mona, laura, pai asta e chiar minune! avea tipa gemeni in familie? eu n-am luat in calcul ca s-ar putea diviza si astia pusi la embriotransfer, desi acum mi se pare logic. doamne, cum le pune DD pe toate! va dati seama, la scoala, astia mici nu incap pe aceeasi pagina la catalog!
samira, treaba mea e sa fiu gata, eu am rezervat dupa 5 juma la nesfarsit, vine care cum vrea, cum poate.io mi-s cumintica si va astept ca mi-e dor de voi.e liber la tranzactii, indicele rasdaq e bun alea alea.temperatura ideala pt amintiri budapestane(si nu numai).meciuri care sa perturbe atentia anulate.
Adi +17 cu si
simonia spune:
imi pare tare rau suzana, as vrea sa aud numai reusite in jurul meu, sa-mi pot spune, ca "toti reusesc, trebuie sa poti si tu".
maine este prima zi de stimulare.
5ab1na spune:
fetelor va rog ajutati-ma
i-am scris pm si lui pogonici dar nu mi-a raspuns
poate vede pe aceasta cale
trebuie sa fac celioscopie pt extirpare chist ovarian si histeroscopie pt ca am 3 polipi. interventiile le fac in spital in iasi. va rog spuneti-mi cat e de greu la ce sa ma astept. as avea nevoie sa-mi spuneti ce e cel mai greu ca de dus oricum ma duc. nu ma sperii. vreau un copil care se lasa asteptat.
BoboMom spune:
Simonia, esti deja la Budapesta?
Laura de Nicholas James 9 Noiembrie 2009
Sapte Luni
Poze
Poze botez si nu numai
www.youtube.com/watch?v=E9FMYc2Px0s" target="_blank">Filmulete
BoboMom spune:
5ab1na, scrie mai multe mesaje aici pe forum (parca minim 10 trebuie) ca sa te putem citi in timp real (deocamdata mesajele tale apar mai tarziu, pentru ca sunt moderate).
Eu am facut 3 laparoscopii (celioscopii) pentru inlaturare chist, inlaturare ovar si inlaturare trompa. Mi-am revenit relativ repede dupa toate. Cea mai invaziva a fost cea prin care mi s-a extirpat ovarul. In urma ei am avut cateva zile cu dureri (dar nu insuportabile) si in care m-am miscat mai greu. Dar nu a fost ceva extraordinar de greu. Am facut de asemenea o histeroscopie, pentru inlaturarea unei adeziuni in uter (tesut mort). Dupa asta mi-am revenit mai usor decat dupa laparoscopii. In afara de asta, am trecut printr-o inseminare artificiala si doua FIV'uri (al doilea fiind cel norocos). Am supravietuit si totul a meritat (poti vedea la semnatura rezultatul ) Nu iti voi spune ca e o nimica toata, dar nu sunt interventii foarte grele. Va trebui doar sa ai grija de tine si sa nu faci efort (urmeaza sfatul medicului). Bafta multa si sanatate!
Laura de Nicholas James 9 Noiembrie 2009
Sapte Luni
Poze
Poze botez si nu numai
www.youtube.com/watch?v=E9FMYc2Px0s" target="_blank">Filmulete
5ab1na spune:
multumesc mult
sunt ingrijorata de modalitatea de desfasurare a interventiilor acestora in iasi. m-a speriat o vara de a mea...mi-a spus ca nu au medicii aici in iasi laparoscop pt celioscopie. nici nu stiu ce sa mai inteleg. mama ma sperie si ea si-mi zice sa nu ma duc.