FIV in Ungaria 110

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Fetelor, va spun si voua ce acatiste mi-a recomandat mie sa citesc preotul meu, cand a aflat ca incercam sa facem bebe:

Acatistul Sfantului Acoperamant al Maicii Domnului (1 oct.)
Acatistul Sfintilor Mai-Marilor Voievozi Mihail si Gavril (8 nov.)
Acatistul Buneivestiri a Preasfintei Nascatoarei de Dumnezeu si Pururea Feciarei Maria
Acatistul Cuviosului Parintelui Nostru Stelian (26 nov.)

Am mai citit:
Acatistul Sfintilor Ioachim si Ana (9 sept)
Acatistul Mantuitorului Iisus Hristos
Acatistul Sfantului Spiridon (12 dec)
Acatistul de Multumire
Acatistul Sfantului Nectarie (9 nov)

Le puteti gasi aici: http://www.crestinortodox.ro/acatiste/
Doamne ajuta!

Laura de Nicholas James 9 Noiembrie 2009
Sapte Luni
Poze
Poze botez si nu numai
www.youtube.com/watch?v=E9FMYc2Px0s" target="_blank">Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Sabina, din pacate nu am idee ce medici sunt in Iasi. Iti pot spune ca eu am facut prima laparoscopie in Bucuresti la Giulesti, la Bogdan Marinescu si a trebuit sa o refac in State, pentru ca nu si-a terminat treaba (mi-a scos o parte din chist si m-a mintit, spunand ca l-a scos pe tot si ca ovarul e ok, dar ovarul meu era mancat de chisturi si a trebuit sa-l scot pana la urma). Mie imi spusese de la inceput medicul meu de aici ca trebuie scos ovarul, dar m-am incapatanat si am avut incredere in Marinescu, care imi spusese ca imi poate salva ovarul. Acum nu inseamna ca la tine e aceeasi situatie, nu asta vreau sa spun. Iti spun povestea mea ca sa nu pici pe mana 'marelui doctor'. Succes!

Laura de Nicholas James 9 Noiembrie 2009
Sapte Luni
Poze
Poze botez si nu numai
www.youtube.com/watch?v=E9FMYc2Px0s" target="_blank">Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

5abina........uitate si citeste ultimele 2 capitole la laparoscopie,vei intelege totul....

..caci acolo am detaliat totul despre celioscopie..si modul de desgasurarea interventiei in spitalul cuza voda iasi...
eu sunt pacienta lui onofriescu...el am operat de 2 ori

anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

sonya, bafta azi la numaratoare!
unguroaicele mele, already miss you!

Adi +17 cu si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

pogonici ce sa zic tu esti o fata cu suflet mare si curaj pe masura. din detalierea ta sincer nu-mi dau seama daca ai glumit cand ai spus hotel de 5 stele:) vorbesc sincer.raspunde totusi la niste intrebari punctuale ale persoanei mele aflate in totala necunostinta de cauza: celioscopia asta e laparoscopie? au laparoscop in spitalul cuza-voda sa inteleg nu? si deci 5 zile nu ti-au dat drumul acasa nu? ma gandeam macar dupa-amiaza in zilele de dinainte de operatie...eu stau in iasi si mi-ar fi mult mai bine sa nu stau in spital singura acolo. si te rog mult spune-mi pe pm detalii referitoare la aspectele nu neaparat financiare dar sa stiu la ce persoane trebuie sa dau...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

tiam raspuns pe privat draguta

anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti

Mergi la inceput

multumesc mult. sa dea domnul sa se rezolve toate

Mergi la inceput

deocamdata nu am reusit sa vad mesajul tau:( am activat de acolo din options am activat peste tot dar nimic. sper ca dupa ce am 10 mesaje pe forum vad si mesajul tau. e corect? intuiesc bine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristal1995 spune:

Negativ. Bafta multa fetelor ramase in cursa.

Aly-"2010 va fi un an norocos... pentru noi 2"

MTHFR-Mutatia A1298C genotip heterozigot, Proteina S la limita superioara, nici o sarcina, 6 FIV+inca 2 ET. Urmeaza FIV 7-Dr Kovacs, Budapesta-iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielarusu spune:

Buna
Cristal i-mi pare nespus de rau stiu ca doare foarte rau dar fii optimista ca data viitoare sigur va fi cu reusita.

sper viitoare mamica

Mergi la inceput