FIV in Ungaria 110
Raspunsuri - Pagina 11
cristal1995 spune:
Gabriela: multumesc de incurajari, dar pentru mine nu mai exista o data viitoare. A fost al 7-lea FIV si ultimul.
Pupici
Aly-"2010 va fi un an norocos... pentru noi 2"
MTHFR-Mutatia A1298C genotip heterozigot, Proteina S la limita superioara, nici o sarcina, 7 FIV+inca 2 ET
ngh21 spune:
Cristal, sa ai curaj sa reusesti sa treci peste aceasta grea incercare!
Eu de ieri am niste intepaturi in uter. Nu ca la ciclu,dar unle sunt destul de tari. Si toate in acelasi loc. A mai avut cineva asa ceva?
O fi de bine sau de rau??????
Sunt in a 6a zi de la ET.
pogonici1977 spune:
sabina..inca esti monitorizata..........
scrie repede inca 3 mesaje sati apara privatele sa le vezi
anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti
cristal1995 spune:
Fetelor, am intrat ca sa va mai spun ceva: este strict parerea mea, eu, care am trecut prin o groaza de experiente cu medici: Kovacs este detasat cel mai bun medic pe care l-am cunoscut (din punctul meu de vedere)si un om deosebit. Niciodata nu m-a repezit, mi-a raspuns la toate intrebarile, chiar daca era coada la el la usa, a fost extrem de prompt la mailuri si o persoana foarte calda. Daca as mai fi facut fiv-uri, clar tot pe el il alegeam in continuare. Singurul meu regret este ca nu am fost acolo mai demult, poate era mai bine. Dar, acum, e prea tarziu sa vorbesc despre asta. Inclusiv el mi-a recomandat sa renunt la fiv, mi-a spus de la bun inceput ca am sanse foarte mici si, in plus, mi-a spus ca nu-mi mai recomanda un alt tratament datorita efectelor pe care le are acesta asupra mea (nodulul care l-am avut la san poate fi doar un inceput si sa nu agravam situatia)...
M-am intins mult.
Va pupic pe toate
Aly-"2010 va fi un an norocos... pentru noi 2"
MTHFR-Mutatia A1298C genotip heterozigot, Proteina S la limita superioara, nici o sarcina, 7 FIV+inca 2 ET
adipapazi spune:
cristal, nu am cuvinte. sa ai atata putere cat pt 7 fivuri... nu abandona ideea adoptiei. poate asta e calea pe care vrea sa mergi DD. te imbratisez.
Adi +18 cu si
brunadria spune:
cristal imi pare nespus de rau pt tine..
iti doresc sa ai putere sa treci peste , cred ca e f greu..
"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."
5ab1na spune:
pogonici te chinui din nou mii de scuze...vrei sa-mi mai trimiti o data un PM cu detaliile pe care le ceream? sper ca acum voi putea vedea mesajele private.
petrutaf spune:
cristal din pacate in viata nu primim tot ceea ce ne dorim , dar sunt convinsa ca asa cum ai avut puterea sa faci 7 FIV-uri vei reusi sa treci si peste asta ! De acum trebuie sa te gandesti la tine , la sanatatea ta si la cei care iti sunt alaturi si te iubesc! Sunt atatea sufletele in orfelinate care asteapta sa le oferim dragostea de mama ! Daca Dumnezeu asa a hotarat nu avem cum sa ne opumem, si cu siguranta el stie ce e mai bine pentru noi!