FIV in Ungaria 110

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

fany mona..fata respectiva avea 4 pitici in burta????
toti pui de kovacs?????????????????

aou..bravo ei....dar sigur avea o burtaaaaaaaaaaaaaa

anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fancy_mona spune:

da pogonici , avea si are patru pitici si toti sunt sanatosi si frumosi ,burta era maaare , dar i-au facut cezariana pe la 7 luni , cam asa ......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Mamica cu 4 gemeni sta la mine pe strada.Sunt 3 fetite si un baietel.E frumos dar le e foarte greu cu ei...Bonele noastre sunt prietene.

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot

In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabri-ela spune:

fancy mona mltumesc mult!
Am sa fac tot ce zice dr pt ca am mare incredere in el. Am sa ma las in mana lui si a lui Dumnezeu.

Anul acesta va fi un an roditor pentru mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonia spune:

mi-a raspuns pk si mi-a spus ca e normal spotingul cand incepi sa iei AC.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suzana26 spune:

Buna fetelor, din pacate nu a fost sa fie de data asta
analiza de sange a iesit negativa, a crescut prolactina si se pare ca asta ar fi o cauza, desi faceam tratament a fost prea slab tratamentul, acum stim ce sa facem in continuare si FIV 2 peste 3 luni cu siguranta va fi o reusita
Va pup si va doresc sanatate maxima si multa multa bafta in continuare celor care asteapta testarea dar si celor care isi asteapta puiutii sa ii tina in brate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

suzanna, nu te lasa! toate incurajarile mele catre tine!

doamne, PATRU copii simultan??? a facut PK asa ceva? a pus el cu manusitele lui si cu okisorii lui 4 embrioni? felicitarile mele mamei, sigur ajunge in rai.

Adi +17 cu si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Adi, ma indoiesc ca a pus PK 4 embrioni. Mai mult ca sigur s-au divizat - cel putin unul, daca nu doi. Oricum bravo lor!

Pogonici, si noua ne-a spus la fel parintele ca si fetelor care ti-au mai raspuns. S-a rugat pentru noi.

Suzana, imi pare rau, dar ma bucur ca ai o atitudine sanatoasa. Doamne ajuta sa fie cu reusita urmatorul!

Laura de Nicholas James 9 Noiembrie 2009
Sapte Luni
Poze
Poze botez si nu numai
www.youtube.com/watch?v=E9FMYc2Px0s" target="_blank">Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Simonia, ma bucur ca te-ai linistit cu spottingul. Bafta multa!

Laura de Nicholas James 9 Noiembrie 2009
Sapte Luni
Poze
Poze botez si nu numai
www.youtube.com/watch?v=E9FMYc2Px0s" target="_blank">Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fancy_mona spune:

Suzana , imi pare tare rau pentru rezultat , trebuie sa ai incredere si data viitoare va fi pozitiv .
Adipapazi - 2 embrioni a pus PK si au iesit 4 pitici , cum a spus si Laura ... asa a vrut Bunul Dumnezeu .

Mergi la inceput