FIV in Ungaria 110

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Carla, sa-ti traiasca copilasii! Sa fiti sanatosi!

Suzana

Borziche, nu stiu ce sa-ti spun de transferul dosarului. Imi pare rau pentru nereusite si sper ca urmatorul FIV sa fie cel norocos. Ti-l recomand cu caldura pe Peter Kovacs de la Kaali Budapesta.

Laura de Nicholas James 9 Noiembrie 2009
Sapte Luni
Poze
Poze botez si nu numai
www.youtube.com/watch?v=E9FMYc2Px0s" target="_blank">Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fancy_mona spune:

Citat:
citat din mesajul lui borziche

Buna seara

Am si eu o intrebare pentru fetele care au facut primul FIV (nereusit)la Szeged cu dr. Zadori , iar al doilea la Debrecen sau Budapesta: cum ati procedat? ati cerut transferul dosarului? dr. Zadori a fost de acord? ati intampinat alte greutati?

pe scurt povestea mea: 2 FIV-uri nereusite in martie, respectiv iunie 2008 - dr. Zadori, momentan ma gandesc sa incerc si a treia oara si ultima, insa as alege o locatie mai apropiata de casa (Cluj-Napoca) . Nu am nimic cu dr. Z, il stimez foarte mult, insa parca as incerca si altceva....nu stiu, sunt putin nehotarata.

Poate ma ajutati voi cu niste argumente pro sau contra.

Va multumesc si succes fetelor care sunt in focuri .

Buna Borziche ,
Eu as spune ca nu e nevoie de transferat nici un dosar , te duci in alta parte cu toate analizele si hartiile pe care ti le cere alt doctor .
Si eu ma pregatec de FIV 2 , la Budapesta , eu si pe primul l-am facut tot la Budapesta cu Peter Kovacs si mi s-a parut ff profi , pt. mine a fost ff important ca am putut comunica cu doctorul in limba engleza si de fiecare data cand am avut cea mai mica nedumerire i-am trimis un email si mi-a raspuns fff prompt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

asteptam vesti de la cristal1995.....vesti bune bineintels

anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

vreau sa va intreb ceva....ma refer la cele care ati facut deja FIV..ul...

voi inainte de a recurge la aceasta ultima procedura medicala de a avea copii, ati fost la preotul duhovnic, sau vreun preot si iati spus ca vreti sa faceti FIV...????

mai concret, in intrebare, preotul voastru ce parere are despre FIV si daca a fost de acord cu optiunea voastra, in a concepe copii dupa cum spune biserica, in eprubeta...???

anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristal1995 spune:

Pogonici: iti spun parerea duhovnicului meu: spunea ca atata timp cat facem asta pentru a aduce pe lume un suflet, totul este ok. Biserica este impotriva avorturilor, considerata crima. Tot el imi spunea ca are colegi preoti care au recurs la fiv pentru a avea copii. Pupici

Aly-"2010 va fi un an norocos... pentru noi 2"

MTHFR-Mutatia A1298C genotip heterozigot, Proteina S la limita superioara, nici o sarcina, 6 FIV+inca 2 ET. Urmeaza FIV 7-Dr Kovacs, Budapesta-iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

borzache, le sustin pe famcu_mona si laura: nu e nevoie sa transferi doasrul, sa anunti drul anterior. pur si simplu scrii un mail la budapesta si cand te duci la prima consultatie ii duci xeroxuri dupa tot ce ai. eu nu am tradus nimic in engleza, oricum, PK intelege cam toate analizele in romana. cred ca ar trebui traduse numai rezultate de investigatii de genul histero/laparoscopie. multa bafta! o sa se intample si la tine!

pogonici, si preotul nostru ne-a sustinut enorm. s-a rugat pt noi f mult, ne suna mereu la budapesta sa vada cum suntem etc. si noi ne-am impartasit inainte de plecare si intai am fost la el sa ne dea binecuvantare. de altfel, esti constienta ca daca Dzeu nu ar fi vrut sa existe FIV, nu i-ar fi dat omului prin cap, plus ca daca n-ar fi si mana lui DD, reusita ar fi de suta la suta. cred ca problema devine delicata atunci cand ai multi embrioi la frigider (ce frumos a zis una din fete - castelul de gheata al lui PK! super metafora!) si ii arunci/abandonezi.

in alta ordine de idei, am vazut si eu o emisiune la TV cu un nene preot(parca pe una din antene) - e unul gri in cap care tot vb la tel cu oamenii) si era impotriva reproducerii asistate, asa ca sunt si pareri contra.se edea ca habar n-are ce insemna FIV concret. sustin in continuare ce am zis mai sus: dilema intervine daca arunci embrioni ramasi.

Adi +17 cu si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabri-ela spune:

Fetelor va rog frumos sa ma scuzati ca am intrat asa de brusc la acest subiect. Dar si eu sunt o aspiranta la bebe de ceva vreme si as vrea sa-mi spuneti daca s-a mai confruntat cineva cu asa ceva si ce ma sfatuiti sa fac.
Eu sunt inaintea primului FIV, mai am de luat pana duminica marvelonul, dar repetand analiza din col in aceasta perioada, am constatat ca nu am reusit sa scap de un enterococ. Dr mi-a dat sa fac de saptamana viitoare 10 zile de antibiotic pt el si il opresc cam cu 4 zile inainte de punctie. El a zis ca nu este nicio problema daca iau pastilele inainte si pe perioda stimularii.
In trebarea mea este daca in urma antibioticelor se va pierde din calitatea ovocitelor si nr lor.
Si sotul trebuie sa faca tratamentul, dar din pacate FIV-ul il fac cu donor.
FIV-ul il fac la Sibiu. Voi ce parere aveti. Sa cer eu intreruperea tratamentului si sa mai astept, desi mi-am pus mari sperante in aceasta incercare. Va multumesc!

Anul acesta va fi un an roditor pentru mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns borziche spune:

Laura, Adi, Fancy_mona multumesc pentru raspuns, cred ca o sa optez totusi pentru dr. PK, stiti cumva daca el face si laparoscopie? Eu am facut o laparo in 2006, cand mi s-au descoperit mici aderente de endometrioza, dar care au fost eliminate, sau cel putin asa mi-a spus dr. Stamatian, care m-a operat. Si la Stami in nici un caz nu mai merg ( cred ca fancy_mona stie despre cine vb).

Va pup

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gabri-ela

Fetelor va rog frumos sa ma scuzati ca am intrat asa de brusc la acest subiect. Dar si eu sunt o aspiranta la bebe de ceva vreme si as vrea sa-mi spuneti daca s-a mai confruntat cineva cu asa ceva si ce ma sfatuiti sa fac.
Eu sunt inaintea primului FIV, mai am de luat pana duminica marvelonul, dar repetand analiza din col in aceasta perioada, am constatat ca nu am reusit sa scap de un enterococ. Dr mi-a dat sa fac de saptamana viitoare 10 zile de antibiotic pt el si il opresc cam cu 4 zile inainte de punctie. El a zis ca nu este nicio problema daca iau pastilele inainte si pe perioda stimularii.
In trebarea mea este daca in urma antibioticelor se va pierde din calitatea ovocitelor si nr lor.
Si sotul trebuie sa faca tratamentul, dar din pacate FIV-ul il fac cu donor.
FIV-ul il fac la Sibiu. Voi ce parere aveti. Sa cer eu intreruperea tratamentului si sa mai astept, desi mi-am pus mari sperante in aceasta incercare. Va multumesc!
Anul acesta va fi un an roditor pentru mine

Neaparat trebuie sa vorbesti cu doctorul cu care faci FIV-ul si sa stabiliti impreuna , poate iti spune ca nu e cazul sa intrerupi tratamentul , sau daca da iti va da niste argumente , oricum el stie mai multe decat stim noi.
Si eu am facut FIV si la orice nedumerire ii trimiteam un email la medic , l-am cam innebunit , dar mai bine asa ....

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui borziche

Laura, Adi, Fancy_mona multumesc pentru raspuns, cred ca o sa optez totusi pentru dr. PK, stiti cumva daca el face si laparoscopie? Eu am facut o laparo in 2006, cand mi s-au descoperit mici aderente de endometrioza, dar care au fost eliminate, sau cel putin asa mi-a spus dr. Stamatian, care m-a operat. Si la Stami in nici un caz nu mai merg ( cred ca fancy_mona stie despre cine vb).
Va pup

Da stiu , si mie mi-a trecut la un moment dat prin cap sa ma duc la el ,dar am ajuns la alt doctor - Cruciat .
Cand eram eu in spital operata de endometrioza , era la terapie intensiva o mamica - facuse FIV cu PK care mi-a dat mie mai multe info si m-a sfatuit sa ma duc la el ... avea 4 pitici in burtica si era pacienta lui Stami , cu ea s-a purtat ff frumos (exceptamd vocabularul .....) dar oricum situatia ei era una ff speciala si toti roiau in jurul ei . In ziua in care am fost eu externata a nascut prin cezariana 3 fatite si un baietel , care vor implini luna asta 1 an si jumatate si sunt sanatosi.

Mergi la inceput