FIV in Ungaria 110
Raspunsuri - Pagina 6
suzana26 spune:
Buna dimineata
Felicitari Zapp sa iti traiasca ingerasii la fel si Ioana sa se bucure de puiutii ei sa va aduca numai bucurii
Nu am putut sa scriu ieri ca din cauza furtunii nu am avut net
Aseara s-a porit destul de tare maroniu spre negru, am vorbit cu dr si a spus ca a crescut prolactina si mi-a marit doza de bromocriptin de la un sfert de pastila la jumatate si azinoapte a curs putin dar tot maro deschis, deci pana acum nu s-a transformat in rosu desi azi ma astept la ce e mai rau, oricum maine fac analiza de sange si cea de prolactina si aflam cum stam
Va pupp si va doresc tot binele din lume
violeta70 spune:
Doamne ce vesti minunate pe aici!
Zapp, Ioana sa va traiasca copilasii. Sa le dea Dumnezeu multa sanatate si mult noroc.
Bafta celor care sunt in asteptari!
Pupici la toate unguroaicele
adipapazi spune:
da, mairis, boy and girl! bravo tie ca esti curajoasa si te plimbi. eu n-am curaj sa merg asa departe, am pitici pe creier. sper ca nu ai lasat tocurile acas, macar niste platforme...
Adi +17
mairis spune:
Adipapazi, !
Pe caldurile de pe aici, ma plimb in Crocsi!
Nu merg tocurile.....
Am calatorit cu avionul, am avut OK-ul de la 2 medici, pot sa inot sa stau la soare la ore rezonabile, am aproape totul permis! Ma bucur de vacanta!
Pupici tuturor!
Irina, +22 cu
mirela2 spune:
fetelor s au nascut si gemenii lui carla2008: Carla Maria si Matteo Cristian cu 2500 si 2680 gr,
sa fie sanatosi si sa creasca mari
ngh21 spune:
Buna fetelor,
Am venit si eu de la Budapesta cu 2 embrionasi la purtator. Doi au ramas in castelul de gheata de la Kaali .
Ma simt binisor....uneori ma mai inteapa partea de jos a burticii, dar nu f tare. E asa o idee...incat ma gandesc ca poate fi chiar o inchipuire a mea. In schimb mananc ca un porcusor fructe...la fel nu stiu dc e de la embrionasi sau de la cap....
Om trai si om vedea pe 15....atunci tb sa fac testul.
Pana una,alta, tin pumnii pentru Cristal si Suzana...si speram sa ajungem si noi fericite mamici! Felicitari proaspetelor mamici, sa va traiasca puiutii si sa fie sanatosi si fericiti.
alinamolnar spune:
Citat: |
citat din mesajul lui zapp salutare tuturor! Am intrat sa va spun ca am nascut 2 copii sanatosi si frumosi (bineinteles ) in 16 iunie la ora 10 seara. Puisorii se numesc Ana Lidia si Serban si au venit pe lume la 34 de sapt si 3 zile. Au avut la nastere 2300g (Serban) si 2080g (Ana Lidia). Acum au peste 2500g amandoi si de o saptamana sintem deja acasa. Ne acomodam incet incet si ne straduim sa facem fata. Nu am apucat sa citesc din urma, dar o sa ma pun la punct si o sa fiu alaturi de voi in continuare. Va rog sa modificati si la mine in listuta. Multa bafta! Va pupzapp de Ana Lidia si Serban |
Felicitari din toata inima. Sa iti creasca copilasii mari si sanatosi. Va iesi soarele si pe strada mea
MTHFR - A1298C,genotip homozigot,3 sarc oprite in ev(5s,5s,7s)
suzana26 spune:
Buna fetelor, la mine nu e ok, din pacate sangerarea a luat amploare si e spre rosu, oricum maine merg sa fac analiza ca asa mi s-a spus si sa repet prolactina ca se pare ca ar fi crescut si mi-ar fi provocat sangerarea.
va pup si va doresc tot ce e minunat in lume sa vi se implineasca ce va doriti
borziche spune:
Buna seara
Am si eu o intrebare pentru fetele care au facut primul FIV (nereusit)la Szeged cu dr. Zadori , iar al doilea la Debrecen sau Budapesta: cum ati procedat? ati cerut transferul dosarului? dr. Zadori a fost de acord? ati intampinat alte greutati?
pe scurt povestea mea: 2 FIV-uri nereusite in martie, respectiv iunie 2008 - dr. Zadori, momentan ma gandesc sa incerc si a treia oara si ultima, insa as alege o locatie mai apropiata de casa (Cluj-Napoca) . Nu am nimic cu dr. Z, il stimez foarte mult, insa parca as incerca si altceva....nu stiu, sunt putin nehotarata.
Poate ma ajutati voi cu niste argumente pro sau contra.
Va multumesc si succes fetelor care sunt in focuri .