FIV in Ungaria 110
Raspunsuri - Pagina 19
asb77 spune:
multa bafta fetelor in focuri. sa fiti increzatoare in sansa voastra. Va fi bine. Bafta. Sunt alaturi de voi chiar daca nu am mai scris dar citesc tot ce se scrie.
samira33 spune:
buna dimineata unguroaicelor
sonya,Doamne-ajuta!!!vezi ca a fost bine???ce bataie iti trebuie tie.
adishorule,poate te fac un gratarel la noi,saptamana viitoare ca in we asta sunt plecata.ce zici???
va pup pe toate si va doresc o zi asa cum vreti voi!!!
pogonici1977 spune:
motsihor..te rog nu uita ceea ce team rugat ..sa intrebi la clinica de FIV subventionat
anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti
ella28 spune:
Samira la Victor Babes (Mihai Bravu) se recolteaza duminica dimineata. Ai rezultatul in aceeasi zi, trimit si pe mail.
mutatie hetero MTFR C677T, 1 sarcina oprita in evolutie la 5-6s obtinuta prin FIV iun-2010
Motzishor spune:
pogonici si tututor fetelor interesate: Nu se acorda ajutor financiar la Kaali. PK a zis ca din pacate nu sint asociati cu nici o organizatie care ar oferi asa ceva. Tan ti de la receptie nici nu intelegea ce o intreb, ea m-a trimis la PK. Imi pare rau pogonici, dar asta este. PK a zis ca ei au tarife fixe si nu pot acorda nici un rabat/discount la ele...
pogonici1977 spune:
sa intelg ca acea persoana care a spus candva ca exista reduceri nea dat inform false
uffffffffffffffffff..
oricum iti multumesc
bafta in continuare
anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti
Motzishor spune:
nu stiu cine a dat informatia respectiva, am citit-o si eu dar nu imi amintesc cine... Poti sa il intrebi si tu pe PK. Ii spui ca ai mai intrebat prin mine (Cristina) dar vrei sa stii daca e vreo alta posibilitate. Asta ca sa fii sigura ca ai intrebat tot ce se poate intreba. Imi pare rau! As fi vrut sa te pot ajuta cu mai mult...