FIV in Ungaria 110

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Motzishor spune:

pogonici, vineri merg cu simonia la urmatoarea monitorizare (o ajut cu traducerea din Engleza in Ro). Daca nu uit, intreb. Numai sa nu uit... ca sint cam uituca in ultima vreme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

iti multumesc frumos.....

ce bine e de simonia..are ajutoare la translatie

treb voi sa spargeti gheata de vara cu burtici

anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Laura de Nicholas James 9 Noiembrie 2009
Sapte Luni
Poze
Poze botez si nu numai
www.youtube.com/watch?v=E9FMYc2Px0s" target="_blank">Filmulete

Mergi la inceput

continuam galeriaaaa

anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

pogonici,dar de ce nu ii trimiti tu mail lui PK.???
cu siguranta iti raspunde detaliat la toate intrebarile tale!!!
fetele de la receptie nu vorbesc asa de bine engleza...se descurca numai cu chestiile uzuale.

numai bine tutror

sonya,ma gandesc la tine si ma rog sa treci cu bine de punctie si sa ai ovo bune.

Mergi la inceput

am sai trimit un email lui PK dar poate aflu mai repede de la fetitele noastre unguroaice care sunt in focuri acuma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

sonya, te asteptam cu vesti bune!

samira, cand te mai fac o sau o ? sau mai precis tu pe mine, in vastele mele apartamente comuniste cat cutia de chibrit?

fc anca,

Adi +18 cu si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sonya_mea spune:

Dragele mele, acum ca a trecut stresul cel mare (punctia)...hai sa va povestesc cum a decurs totul.
La inceput eram cam suparata ca foliculii mei erau cam micuti si s-au dezvoltat cam greut pana la final, dar azi in momentul punctiei erau f grasani si frumosi. Erau de toti 5 foliculi. Imi era frica mare sa nu fie goi.Oricum am cheltuit mai mult decat ma asteptam pe injectii...dar asta e, important e sa fie bine pana la capat.
Azi la punctie am obtinut 4 ovocite, dr era multumit de rezultat, a zis ca vrea sa mearga pe ICSI ca si asa ne- am chinuit cam mult sa-i obtinem si pe astia. La punctie nu a fost greu...mai mult e idee de punctie, anestezie, mi- am facut griji degeaba.
Pe duminica cred ca va fi transferul, urmeaza sa ma sune PK zilele astea sa-mi zica cum evolueaza embrionasii.
Va multumesc tuturor ca v-ati gandit la mine si v-ati rugat si pt mine .

Mami-vreau, Samira, Adipapazi,Speranta2008 sunteti niste persoane super deosebite si sincer va spun, mi-ati dat putere sa merg mai departe. Multumesc mult de incurajari si ca ati foat langa mine perioada asta. Sa va ajute Dumnezeu in tot ceea ce va propuneti

Motzishor...ti- am lasat vreo 2 PM sa ne vedem, eu duminca cred ca voi avea ET, mi- a spus Simonia ca atunci ai si tu monitorizare... poate ne vedem la clinica. Eu inca nu stiu exact ora cand voi fi acolo, dar vedem noi cum facem.

Imi cer scuze...nu am citit din urma ce si cum s-a mai intamplat, dar va pup pe toate

Mergi la inceput

doamne ajuta sonya..ne vom ruga ptr tine sa fie bine pana la capat..ca prea ai mai suferit si tu...

va pup pe toate unguroaicele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motzishor spune:

sonya, scuze .... abia acum mi-am citit pm-urile de la tine. Ti-am raspuns deja. Daca vrei sa ne vedem, noi miine sintem la 11:00 la PK - simonia are monitorizare. Apoi sintem libere. Duminica am eu la 9:30 prima monitorizare cu PK.

Tin pumnii pt. tine. Asteptam vesti bune!

Mergi la inceput