FIV in Ungaria 110

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mami_vreau spune:

motzishor, simonia va tin pumnii!

Laura

mutatia MTHFR C677T heterozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

mami poate faci un berbecut mic si incapatanat prin primavara urmatoare
simonia succes la punctie!

MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_vreau spune:

pai dupa calculele mele ar iesi tauras... de-aia e disperat al meu... ca se descurca el cu un taur (si eu sunt nascuta in mai) da' cu 2 nu se stie pe unde scoate camasa...

Laura

mutatia MTHFR C677T heterozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

Pentru fetele care sunt in focuri:simonia,motzishor,sonya Bafta multa!Va tin pumnii si sa veniti cu vesti super bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motzishor spune:

mami-vreau, sa ii transmiti sonyei numai bine din partea noastra. Si noi ne tinem numai de plimbari. Ieri ma ardeau talpile de atita mers pe jos. Am ajuns acasa seara la apus....Ca sa fiu sincera aproape ca am uitat ca sint la tratament. Probabil ca intru in emotii cum ma aproprii de monitorizari... Mi-ar fi placut sa facem gasca de fete mai mare, dar daca sonya e cu sotul ei si isi face plimbarile insotita, e mai bine pt. ea. Numai n cazul in care era singurica ar fi facut sens gruparea noastra. Sonya, D-zeu cu tine si astepatam vesti bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

galerie ptr unguroaicele noastre

anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motzishor spune:

asa pogonici, tine galeria mare ca avem nevoie! COntam pe tine, ok?!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

mami cornut si sanatos sa fie!

...sustin si eu galeria

MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fc_anca spune:

fetelor,

de la fiv-ul trecut mi-au ramas 4 cetrotide. avand in vedere ca PK vrea acum sa merg pe protocolul lung cu suprefact, nu mai am nevoie de cetrotide. Expira in august.
Daca are vreuna din voi nevoie, le donez, dati-mi PM. Au fost luate in martie de la farmacia 2NA si au fost tinute la frigider la o temperatura de 6-7 grade.
pup!

Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

vreu s ava rog ceva la cele care sunteti deja la budapesta

cine vrea sa ma ajute cu informatii

cand mai mergeti la clinica..sa intrebati la recptie, ce treb sa indeplniesti ca cuplu roman ca sa poti beneficia de FIV subventionat

va rog din suflet sa intrebati..ca eu stau prost cu banii si poate poate

anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti

Mergi la inceput