FIV in Ungaria 110

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Motzishor spune:

cristal, D-zeu sa va binecuvinteze pe amindoi: sa va regasiti, sa fiti fericiti si sa va arate El calea cea dreapta. Te pup si te imbratisez cu mult, mult drag! Aveti grija de voi!

Mergi la inceput

pogonici, daca ai pofta de budapesta, esti invitata noastra. Sint cu simonia la o cafea. Hai vii? Miine te luam si la PK daca iti e dor de el (simonia are programare).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

veau...dar nu pot veni..ca nu am analizele facute..abia in lun aaugust ne paucam de toate si din septembrie ne apucam de nenea kovacs sal hartuim cu intrebarii

eu am luat vreo 8 zile cervucid si nu pot face nici pot face nici o analiza acuma..

eu stau la coada ...va asptept pe voi sami dati sfaturi de gravidutre apoi

anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

cristal eu sper din suflet ca anul 2010 sa fie un an norocos pentru voi doi
suzana capul sus si succes in continuare!
simonia, motzishor, samira Doamne va tin pumnii si astept vesti bune de la voi.
LauraGarner eu incep sa-mi recapat credinta in Dumnezeu. Merci pentru link.

N-am mai intrat pe la voi, ca am facut o laparoscopie (apropos borziche, am facut-o la Medlife-grivita, cu Dr. Albu Dragos, a costat 1850 lei+300lei spitalizare o noapte+70 lei "altele"). Acum stiu ca am pe langa mutatie si o endometrioza infloritoare, asa ca am decis ca anul acesta sa mai incerc un fiv in tara si daca nu reusesc, in ianuarie mergem la Budapesta.

Am sa fac dupa margine pentru toate unguroaicele in focuri!

Mami cum esti? Cand intri in focuri, cu outele tale?

MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

cristal, numai bine iti doresc. esti foarte inteleapta si DD te va ocroti alaturi de sotul tau, asupra caruia, intr-adevar, trebuie sa te concentrezi. de multe ori am avut si eu senzatia ca atatea analize il obosesc pe al meu. sa aveti grija de voi!

ngh cand face testul?

Adi +18 cu si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Cristal, imi pare foarte rau! Am fost plecata, dar am intrat printre picaturi sa vad ce ai facut si m-am intristat cand am vazut. Chiar nu stiu ce sa iti spun in situatia asta in afara de faptul ca iti doresc si tie si sotului sa va regasiti linistea si sa luati deciziile cele mai bune.

14+
incepand cu anul 2010 voi fi fericita de copilas sanatos!

MTHFR C677T heterozigot, proteina S 51%, PAI 4G/5G heterozigot
Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea alaturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...
Dupa Ademar Barros, poet brazilian.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

va pup fetelor

sonya,tinem pumnii.
bafta multa tuturor fetelor aflate in focuri.

Mergi la inceput

fetelor, ce stiti de sonya? Eu am sperat sa ne vedem in Budapesta, dar ea nu a dat nici un fel de viata. In ce faza este?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_vreau spune:

Neatza fetelor...

Sonya e bine, pk e multumit de felul in care a raspuns la stimulare... ieri avea 5 foliculi frumosi si endometru de 8.5... aseara a facut ovitrelle si maine la 8:30 are punctia...
nu a mai intrat pe forum deoarece a vrut sa se detaseze un pic... si in plus nu prea are timp de forum ca se tine de plimbari!

Laura

mutatia MTHFR C677T heterozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_vreau spune:

Citat:
citat din mesajul lui aristica

Mami cum esti? Cand intri in focuri, cu outele tale?

cred ca in septembrie... dar mai am de pus la punct una, alta pana atunci... ieri am facut hormonalele, azi ar trebui sa primesc rezultatele... si pe urma vad ce mai stabilesc cu medicul...

Laura

mutatia MTHFR C677T heterozigota

Mergi la inceput