FIV in Ungaria 110

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Motzishor, parerea mea e ca PK nu e sobru, dar e foarte timid. Poate o sa-ti dai seama de asta in timp. Si in plus e profesionist si-si vede de treaba. Ma bucur ca esti asa multumita de hotel. Bafta multa!

Laura de Nicholas James 9 Noiembrie 2009
Sapte Luni
Poze
Poze botez si nu numai
www.youtube.com/watch?v=E9FMYc2Px0s" target="_blank">Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motzishor spune:

buna Laura, timid... hmmmmm... nu m-am gindit la asta. Cert e ca nu l-am scapat din ochi ca la cit sint de nedormita, nu am vrut sa pierd nimic din informatia furnizata de el. Orcum, mi-a raspuns forate frumos la intrebari. Siai ca Follistim-ul in US care e de fapt Gonal-F in Ungaria e de 3 ori si un pic mai scump in US? Nu-mi vine sa cred ca aici platesc cu $500 ce am platit in US cu $1,500.

Acum am venit de la mall. Fetelor, stie cineva care e cea mai buna cafea de pa aici? Jacobs, Tchibo? CE CULOARE? Am vazut ca PK nu m-a certat cind i-am spus ca sint dependenta de cafea desi de vreo citeva saptamini nu am mai baut deloc. Acum vreau sa beau cite o cafea din cind in cind si nu stiu ce sa cumpar. recomandari?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

a inceput galeria ptr unguroaicele noastre

si in cele din urma sa nu uitam sa ne rugam la Dd ptr reusita lor...

reusita voastra imi va da o speranta mai mare mie..

ps...ultima data cand mam mai rugat ptr voi...sa stii ca au reusit ambele fete...

anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns edennoa spune:

motzishor , multa bafta in continuare

cu ce autobuz ajungi la clinica? care e distanta pina la statia de autobuz?

la cafea, mie imi place tchibo, am citit ca o cafea pe zi nu e interzisa

Mergi la inceput

AMIN!
pogonici, sa ne asculte D-zeu rugaciunile. Totul e in puterea si in binecuvintarea Lui.

Mergi la inceput

tchibo albastra, obisnuita, nu galbena sau rosie, nu-i asa? Sint atitea culori ca deja ma ameteste...

Pai statia e in fata mall-ului la 8 min. de mers pe jos. Se ia 212 pina la clinica (7 statii) unde stiti si voi unde e statia (aceeasi cu 90/90A).

Tocmai am facut o plimbare pe jos pina la riu (Dunare). Citadela e la 8 min. de hotel si bridge-ul suspendat (Elizabeth) e la 15 min. Chain Bridge e la 25 min. M-am plimbat de la pod la pod pe malul riului si e o splendoare. Ma gindeam ca multe dintre punctele turistice pot fi atinse intr-o plimbare de la hotel. Asta ca nu ma dau in vint dupa autobuze mai ales cind nu au aer conditionat...Astazi au fost 36 grade aici. Am simtit ca ma topesc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Motzishor, nu stiam de pretul medicamentelor, dar nu ma mira. Eu nu am facut stimulare aici, asa ca nu am informatii, dar stiu ca oricum totul legat de FIV e mult mai scump aici. Ma bucur ca ti-a placut plimbarica. E tare frumos. Sper sa mai ajungem si noi pe-acolo, sa-i aratam lui Nicholas unde a fost conceput si, cu ajutorul lui Dumnezeu, sa luam cei doi embrionasi pe care ii avem la gheata acasa.

Laura de Nicholas James 9 Noiembrie 2009
Sapte Luni
Poze
Poze botez si nu numai
www.youtube.com/watch?v=E9FMYc2Px0s" target="_blank">Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

.......numi faceti pofta de budapesta va rog..ca eu nu stiu ..cand voi aj pe acolo...

anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ronna spune:

Bafta fetelor in proceduri!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristal1995 spune:

Va multumesc pentru gandurile bune si cuvintele frumoase. Voi sunteti singurele care stiti cu adevarat ce inseamna esecul... Eu m-am hotarat ca avem nevoie de o perioada doar pentru noi doi, sa ne regasim, ca am senzatia ca mi-am cam neglijat sotul intre analize, monitorizari, punctii si altele. Peste cativa ani, ne va arata DD ce avem de facut.
Pana atunci, mai intru pe la voi sa va sustin.
Pupici

Aly-"2010 va fi un an norocos... pentru noi 2"

MTHFR-Mutatia A1298C genotip heterozigot, Proteina S la limita superioara, nici o sarcina, 7 FIV+inca 2 ET

Mergi la inceput