FIV in Ungaria 110

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Motzishor, ma bucur ca ai ajuns cu bine. Doamne ajuta sa mearga totul ca pe roate!

Laura de Nicholas James 9 Noiembrie 2009
Sapte Luni
Poze
Poze botez si nu numai
www.youtube.com/watch?v=E9FMYc2Px0s" target="_blank">Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

doamne ajuta....ne rugam ptr unguroaicele noastre

anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamolnar spune:

Cristal cuvintele sunt de prisos, dar asa cum imi spunea mie cineva, dupa ce al 3-lea FIV a esuat, probabil este undeva un sufletel care ma asteapta sa il iau acasa... Pt. ca si eu am inceput sa ma interesez de adoptie (deocamdata doar pe internet). Mult noroc pe drumul pe care o sa-l apuci. Va iesi soarele si pe strada mea

MTHFR - A1298C,genotip homozigot,3 sarc oprite in ev(5s,5s,7s)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motzishor spune:

multumim mult pt. rugaciune pogonici.

sonya, unde esti? nu mai stiu nimic de tine. nu trebuia sa fii deja la budapesta? da-ne de veste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Cristal: Imi pare sincer rau.....te imbratisez cu drag!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

vrem sa auzim numai vesti bune de azi incolo...
doamne ajuta...fetelor

anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

buna dimineata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ronna spune:

Cristal imi pare rau...stiu ca in acest moment cuvintele sunt de prisos, dar nu pot sa nu-ti doresc multa putere si incredere de a merge inainte!
Bafta fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Cristal1995 mii de , nu pot descrie cat de rau i-mi pare! Te-am sunat, dar banuiesc ca nu aveai chef de vorba..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motzishor spune:

pogonici, speram sa nu va dezamagim si sa va aducem numai vesti bune. Multzumim pt. sustinere, avem nevoie de galerie mai mare decit la finalele de fotbal!!!

Fetelor, astazi am avut prima consultatie cu PK. Nici nu stiu cind a trecut o ora cu el. Mi-a dat schema de tratament si de miine incep intepaturile. Nu stiu de ce, dar mie mi s-a parut foarte sobru omu'. AM incercat sa mai glumesc cu el dar nu prea a raspuns la provocari. Oricum, mi-a raspuns la toate intrebarile si am fost extrem de multumita de raspunsuri.

In alta ordine de idei sint extrem de multumita cu alegrea facuta cind m-am cazat la hotelul Charles. E drept ca exteriorul si holurile nu arata cine stie ce (cam vechi) dar camerele sint curate, cu vopsea noua pe usi si tapet curat pe pereti. Fac zilnic curat si am bucatarioara cu strictul necesar: maninc cind vreau ce vreau. Dar cel mai importanta e amplasarea PERFECTA: 10 min. de mers cu 1 singur autobuz pina la clinica, 20 de min. de mers pina la statia de metrou pt. abonamente de autobuz, iar fata in fata cu statia de metrou e farmacia Deli recomandata de PK. Se poate merge pe jos si pina la clinica, dar tinind cond ca e ingrozitor de cald aici si ca se urca pe deal, nu recomand in mod deosebit (cred ca asta e primul semn de batrinete sau de lene cronica la mine). 7 - 10 min. de mers pe jos pina la un mall mare unde e un supermarket Match mare cu tot ce vrei, plus casa de schimb, etc. Deci totul e la niste distante ridicole, nici ca pot cere mai mult. Am fost putin ingrijorata sa merg pe o cale nemarcata de nimeni, cind am ales Charles, dar acum sint extrem de fericita.

Diseara vine si simonia. Abia o astept.

Mergi la inceput