FIV in Ungaria 110

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dragoste777 spune:

fetelor
imi pare rau ca nu acorda acuma subventie dar in formatia mea a fost sigura, cuplul acesta in martie februarie au fost si au primit, poate de atunci sau mai schimbat lucrurile si la ei, sa nu va suparati ca vam scris.
Multa bafta fetelor care sant in asteptari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ngh21 spune:

Sonya, ma bucur mult ca totul a fost bine la punctie. Cum te simti in camera 4????Sa stii ca poarta noroc....Noua ne-a purtat....In ziua 10 de la embriotransfer...beta hcg - 74, in ziua 12, beta hcg - 199

Mai am sa fac ecografia marti, dar se pare ca sunt graviduta!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dragoste777 spune:

Ngh FELICITARI din tot sufletul
noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Ngh, felicitari!!! Doamne ajuta sa ai o sarcina sanatoasa si bebe/i la fel, la termen!

Laura de Nicholas James 9 Noiembrie 2009
Sapte Luni
Poze
Poze botez si nu numai
www.youtube.com/watch?v=E9FMYc2Px0s" target="_blank">Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

NGH, felicitari! Doamne ajuta in continuare! Esti graviduta de acum!!!

14+
incepand cu anul 2010 voi fi fericita de copilas sanatos!

MTHFR C677T heterozigot, proteina S 51%, PAI 4G/5G heterozigot
Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea alaturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...
Dupa Ademar Barros, poet brazilian.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motzishor spune:

ngh, felicitari. Sarcina usoara si la termen si bbei sanatosi. D-ne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonia spune:

felicitari ngh
poate urmam si noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sonya_mea spune:

Citat:
citat din mesajul lui ngh21

Sonya, ma bucur mult ca totul a fost bine la punctie. Cum te simti in camera 4????Sa stii ca poarta noroc....Noua ne-a purtat....In ziua 10 de la embriotransfer...beta hcg - 74, in ziua 12, beta hcg - 199

FELICITARI ce ma bucur pt voi , sa iti ajute Dumnezeu sa ai o sarcina usoara .
Azi ne- a dus dl Robert la clinica si i- am povestit si de tine, s-a bucurat enorm de mult si el, va felicita si el.
Astept rezultatul la eco

Motzishor, Simonia, eu maine trebuie sa fiu la clinica pt ET la ora 10, voi daca aveti programare la 9:30, vin eu mai repede sa ne vedem, e ok? stabilim pe PM cum sa ne recunoastem. Pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jaguar spune:

Citat:
citat din mesajul lui ngh21

FELICITARIIIIIIII DIN SUFLETTTTTTTTTTTTTT!!!!!

Sa fiti sanatosi sa bebeii lipiciosi tare de mamica lorrrr!!!
Ti-am urmarit povestea de la inceput si abea asteptam sa vii cu
betaaa mareeeeeeeeeeeeeeeee
Ai grija de tine si DD sa vegheze bebeii!

Sonya, Simonia, Motzishor va tin pumnii stransi si vouaaa!!!!!!
Haideti si voi cu vesti bune, ca asa ma bucur de reusita, ca si
cand ar fi reusita mea..... dar eu mai am de asteptat.....

Va pe toate si sa aveti un week linistit!
Sunt cu ochii pe voi, din umbra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sonya_mea spune:

Ultimele noutati despre mine....din cele 3 ovocite de calitate pe care le- am avut s-a fertilizat doar 1.
Deci am un singur embrion... dar beton. PK mi- a zis ca s-a dezvoltat foarte bine, neasteptat de bine chiar pt "varsta lui" si nu imi zice doar ca sa ma incurajeze ci chiar asa e...probabil m- a vazut cum ma dezumflu incet cand mi- a zis ca am doar 1 embrion. Avea in dreptul lui scris 4x3 cred ca 4 celule si calitatea 3....din cate am inteles e o calitate f buna, cei de calitatea 4 sunt perfecti dar f rari.
Cica mai asteapta si pana maine sa vada cum evolueaza si ceilalti 2...dar dupa parerea mea sansele sunt mici.
Nu inteleg de ce nu s-au fertilizat si ceilalti 2....exista vreo explicatie? stie cineva mai multe despre cum se feritilizeaza? Le- a facut ICSI la toti....chiar nu inteleg ce s- a intamplat cu ceilalti 2.
Maine la ora 10 am ET, sper sa-l intaresca Dumnezeu pe cel mic si sa-l ajute sa se prinda si sa ramana la mine.

Mergi la inceput