FIV in Ungaria 110
Raspunsuri - Pagina 10
BoboMom spune:
Fetelor, va spun si voua ce acatiste mi-a recomandat mie sa citesc preotul meu, cand a aflat ca incercam sa facem bebe:
Acatistul Sfantului Acoperamant al Maicii Domnului (1 oct.)
Acatistul Sfintilor Mai-Marilor Voievozi Mihail si Gavril (8 nov.)
Acatistul Buneivestiri a Preasfintei Nascatoarei de Dumnezeu si Pururea Feciarei Maria
Acatistul Cuviosului Parintelui Nostru Stelian (26 nov.)
Am mai citit:
Acatistul Sfintilor Ioachim si Ana (9 sept)
Acatistul Mantuitorului Iisus Hristos
Acatistul Sfantului Spiridon (12 dec)
Acatistul de Multumire
Acatistul Sfantului Nectarie (9 nov)
Le puteti gasi aici: http://www.crestinortodox.ro/acatiste/
Doamne ajuta!
Laura de Nicholas James 9 Noiembrie 2009
Sapte Luni
Poze
Poze botez si nu numai
www.youtube.com/watch?v=E9FMYc2Px0s" target="_blank">Filmulete
BoboMom spune:
Sabina, din pacate nu am idee ce medici sunt in Iasi. Iti pot spune ca eu am facut prima laparoscopie in Bucuresti la Giulesti, la Bogdan Marinescu si a trebuit sa o refac in State, pentru ca nu si-a terminat treaba (mi-a scos o parte din chist si m-a mintit, spunand ca l-a scos pe tot si ca ovarul e ok, dar ovarul meu era mancat de chisturi si a trebuit sa-l scot pana la urma). Mie imi spusese de la inceput medicul meu de aici ca trebuie scos ovarul, dar m-am incapatanat si am avut incredere in Marinescu, care imi spusese ca imi poate salva ovarul. Acum nu inseamna ca la tine e aceeasi situatie, nu asta vreau sa spun. Iti spun povestea mea ca sa nu pici pe mana 'marelui doctor'. Succes!
Laura de Nicholas James 9 Noiembrie 2009
Sapte Luni
Poze
Poze botez si nu numai
www.youtube.com/watch?v=E9FMYc2Px0s" target="_blank">Filmulete
pogonici1977 spune:
5abina........uitate si citeste ultimele 2 capitole la laparoscopie,vei intelege totul....
..caci acolo am detaliat totul despre celioscopie..si modul de desgasurarea interventiei in spitalul cuza voda iasi...
eu sunt pacienta lui onofriescu...el am operat de 2 ori
anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti
5ab1na spune:
pogonici ce sa zic tu esti o fata cu suflet mare si curaj pe masura. din detalierea ta sincer nu-mi dau seama daca ai glumit cand ai spus hotel de 5 stele:) vorbesc sincer.raspunde totusi la niste intrebari punctuale ale persoanei mele aflate in totala necunostinta de cauza: celioscopia asta e laparoscopie? au laparoscop in spitalul cuza-voda sa inteleg nu? si deci 5 zile nu ti-au dat drumul acasa nu? ma gandeam macar dupa-amiaza in zilele de dinainte de operatie...eu stau in iasi si mi-ar fi mult mai bine sa nu stau in spital singura acolo. si te rog mult spune-mi pe pm detalii referitoare la aspectele nu neaparat financiare dar sa stiu la ce persoane trebuie sa dau...
pogonici1977 spune:
tiam raspuns pe privat draguta
anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti
5ab1na spune:
deocamdata nu am reusit sa vad mesajul tau:( am activat de acolo din options am activat peste tot dar nimic. sper ca dupa ce am 10 mesaje pe forum vad si mesajul tau. e corect? intuiesc bine?
cristal1995 spune:
Negativ. Bafta multa fetelor ramase in cursa.
Aly-"2010 va fi un an norocos... pentru noi 2"
MTHFR-Mutatia A1298C genotip heterozigot, Proteina S la limita superioara, nici o sarcina, 6 FIV+inca 2 ET. Urmeaza FIV 7-Dr Kovacs, Budapesta-iunie 2010
gabrielarusu spune:
Buna
Cristal i-mi pare nespus de rau stiu ca doare foarte rau dar fii optimista ca data viitoare sigur va fi cu reusita.
sper viitoare mamica