Dovlecei 2009,felicitari Iulika *159*
Raspunsuri - Pagina 20
selen80 spune:
Hepi, da da, as vrea eu..sa fie ebru cuminte si intelegatoare....am lasat-o cu soacra-mea..si dormea cand am plecat...ca altfel nu stiu daca as fi reusit...pai si eu ma tundeam in fiecare luna...acum la 2-3...noroc cu mama si soacra....
incep sa realizez si eu incet incet ca se face un an
a, si apropos, nici Ebru n-ari nici un gand sa stea pe olita...si dintii noua ne-au iesit la 9 luni si 2 sapt...si avem doar doi deocamdata...
Luci, tunsoarea aia a fost la buget de sarbatoare (facea Ebru 6 luni )...la buget de criza am mers la un coafor de cartier ce-o fi iesit....sa-mi ziceti voi cand oi reusi sa-mi fac vreo poza...
Lali, si formularul meu poti sa-l tii...ca nu cred ca fac fatza la inca un bebe acum....mai pastreaza-l vreo 3 ani...sper sa nu se schimbe modelul de formular pana atunci
mai, daca tot suntem la capitolul picanterii...eu vreau sa stiu ce pozitie ati adoptat ca sa iasa baiat
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta
lutoniana spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui happy_uka
..da' daca e, o lasi pe ea sa ne spuna, da? chiar daca tu vei sti dinainte, asa e frumos! fii un gentleman, ce naiba ! |
Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009
monica_dicut spune:
Neah, sunt bulversata si emotionata, nu pot sa compun nimic. DA daca dati un Johnny (sau era JAck?? ) poate vine inspiratia da nu promit nimic.
Duamna hepi, ma bucur sa va "vad". Ne-ati cam bagat la idei si ne-ati dat emotii. Rog sa nu se mai repete ca eu stau prost cu inima si tensiunea. Dupa ce imi revin din emotii dau si raportul despre dalmatianul Zgatix ca nu vreau sa primesc nota proasta. Da pe cuvant ca mi-a mancat tema, jur ca mi-am facut-o. Pe cuvant de pionier.
Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
ninny spune:
Felicitari Iulika, sa ai o sarcina usoara, frumoasa si fara peripetii
Daca mi s-ar oferi o mie de minuni pe care sa le
traiesc intr-o mie de vieti alegerea mea ar fi o
singura viata doar alaturi de TINE.singura mea minune.
de karina
happy_uka spune:
Citat: | ||||||||
citat din mesajul lui hepilica
uky, nu cred ca venim anul asta la mare. da' tare as vrea sa ne cunoastem. hai, vedem... s-au intalnit ei muntii, da' uka cu hepi ? h. de minunata (22.09.2009). Multumesc lui DD. |
Pai atunci ramane cu intalneala de la munte de prin septembrie..Chiar trebuie sa ne hotaram asupra datei pentru ca in functie de asta noi vom alege zilele de vacanta din Antalya. Sau poate acolo sa facem intalneala? Cine se baga ? Nu ca suna bine?
C a r i n a
Nihil Sine Deo
Fragutza spune:
Luto, da draga, m-am incretit, m-am incretit...parul e tot drept insa!
People who say they sleep like a baby usually don't have one.
Lali_mete spune:
Stati cumintele sa fac casuta noua,sa ne lafaim in voie?
Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Noi trei...un inceput de viata!
hepilica spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui happy_uka
Din pacate, tot greul cade pe Monica in seara asta..e obosita micutza, am fost la plaja, a facut castele ..A picat lata |
i-auzi monica,iar te-a lasat carina la greu.
acum intelege-o si tu...auzi...a ridicat castele, s-a luptat cu nisipul si cu consolidatul...sa stii ca nu e usor. zau. bravo carina. somn usor micuto!
luto, hai ma, arata-mi ce par ai ! nu de alta da' poate mi-l smulg pe-al meu si scap de tuns.
h.
de minunata (22.09.2009).
Multumesc lui DD.
happy_uka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lali_mete Stati cumintele sa fac casuta noua,sa ne lafaim in voie? Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !! ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Noi trei...un inceput de viata! |
Io , cuminte? Niciodata! Credeam ca ma cunosti
C a r i n a
Nihil Sine Deo
happy_uka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Fragutza Luto, da draga, m-am incretit, m-am incretit...parul e tot drept insa! People who say they sleep like a baby usually don't have one. |
Mai...deci ai avut filmulet, ai avut sfaturi, incurajari...da-o incolo de treaba ca eu cred ca nu vrei !
C a r i n a
Nihil Sine Deo