Dovlecei 2009,felicitari Iulika *159*

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Hepi, da da, as vrea eu..sa fie ebru cuminte si intelegatoare....am lasat-o cu soacra-mea..si dormea cand am plecat...ca altfel nu stiu daca as fi reusit...pai si eu ma tundeam in fiecare luna...acum la 2-3...noroc cu mama si soacra....
incep sa realizez si eu incet incet ca se face un an
a, si apropos, nici Ebru n-ari nici un gand sa stea pe olita...si dintii noua ne-au iesit la 9 luni si 2 sapt...si avem doar doi deocamdata...

Luci, tunsoarea aia a fost la buget de sarbatoare (facea Ebru 6 luni )...la buget de criza am mers la un coafor de cartier ce-o fi iesit....sa-mi ziceti voi cand oi reusi sa-mi fac vreo poza...

Lali, si formularul meu poti sa-l tii...ca nu cred ca fac fatza la inca un bebe acum....mai pastreaza-l vreo 3 ani...sper sa nu se schimbe modelul de formular pana atunci

mai, daca tot suntem la capitolul picanterii...eu vreau sa stiu ce pozitie ati adoptat ca sa iasa baiat

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui happy_uka

Citat:
citat din mesajul lui Lali_mete

Citat:
citat din mesajul lui alex25

Iulika mamis, sa ai parte de o sarcina usoara, de o Daniella sanatoasa si frumoasa.

Am niste emotii de nu mai pot......

----------------------------------------------
Alex mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Alex ,vezi cum faci,ca parca un formular a ajuns si la tine... Nu dee alta,dar un WE la mare,urmatorul la munte,cine stie ce surpriza ne faci si tu !

Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Noi trei...un inceput de viata!

..da' daca e, o lasi pe ea sa ne spuna, da? chiar daca tu vei sti dinainte, asa e frumos! fii un gentleman, ce naiba !

Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Neah, sunt bulversata si emotionata, nu pot sa compun nimic. DA daca dati un Johnny (sau era JAck?? ) poate vine inspiratia da nu promit nimic.

Duamna hepi, ma bucur sa va "vad". Ne-ati cam bagat la idei si ne-ati dat emotii. Rog sa nu se mai repete ca eu stau prost cu inima si tensiunea. Dupa ce imi revin din emotii dau si raportul despre dalmatianul Zgatix ca nu vreau sa primesc nota proasta. Da pe cuvant ca mi-a mancat tema, jur ca mi-am facut-o. Pe cuvant de pionier.

Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninny spune:

Felicitari Iulika, sa ai o sarcina usoara, frumoasa si fara peripetii

Daca mi s-ar oferi o mie de minuni pe care sa le
traiesc intr-o mie de vieti alegerea mea ar fi o
singura viata doar alaturi de TINE.singura mea minune.

de karina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Citat:
citat din mesajul lui hepilica

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui hepilica

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Iulika29

Lali påi testul acela smecheros cred ca arata de cand s-a instalat sarcina.Zic io.eu am aproapte 5 såpt de la UM.Haide draga pune-te pe treaba ce så iti explic io acum chestiile astea cand tu inca stai la coadå la forumulare..Cand ajungi in fata ma anunti!

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Pai nu m-ai vazut ca la mine erau formularele? Astept sa va dau voua cate unul,l toate,le completam,le facem ca la tombola,si vedem dupa aia ordinea. Ai fost jmechera,ai avut sigur pile pe undeva si ai dus formularul direct la sponsori,si ai scapat de ombola... Dar nu-i nica,i-a sa vezi cat de repede se fac extragerile si te mai urmeaza careva...

lali, mami, apreciez generozitatea ta, dar vreau sa te anunt ca eu nu vreu formular deocamdata. pe-al meu da-l altcuiva. oricum daca nu esti pe-aici cand o sa vreau eu, stiu de unde le pot lua. stiu foarte bine drumu' si procedurile . si mai inteleg si foarte bine termenii de "loterie" si "tombola" .

h.

de minunata (22.09.2009).

Multumesc lui DD.

n-are cum sa nu fie !

Si io zic PAS. Hepi, give me five !
Cand ne cunoastem si noi? Nu veniti la mare?

uky, nu cred ca venim anul asta la mare. da' tare as vrea sa ne cunoastem. hai, vedem...
s-au intalnit ei muntii, da' uka cu hepi ?

h.

Multumesc lui DD.

Pai atunci ramane cu intalneala de la munte de prin septembrie..Chiar trebuie sa ne hotaram asupra datei pentru ca in functie de asta noi vom alege zilele de vacanta din Antalya. Sau poate acolo sa facem intalneala? Cine se baga ? Nu ca suna bine?

C a r i n a
Nihil Sine Deo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Luto, da draga, m-am incretit, m-am incretit...parul e tot drept insa!

People who say they sleep like a baby usually don't have one.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Stati cumintele sa fac casuta noua,sa ne lafaim in voie?

Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Iulia ce face Ucu?

Selenico tot asa modern te-ai tuns si fain ?
Hepi da un pahar de vin sa uitam de necaz, ca daca ma vezi si pe mine ce par am....ti-l smulgi pe al tau din cap....de ras
Fragutza ti s-a incretit mami ?
Uka unde-i Carina ? exerseaza cu Monica 2-10...2-10 ?

Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009

Din pacate, tot greul cade pe Monica in seara asta..e obosita micutza, am fost la plaja, a facut castele ..A picat lata

i-auzi monica,iar te-a lasat carina la greu.
acum intelege-o si tu...auzi...a ridicat castele, s-a luptat cu nisipul si cu consolidatul...sa stii ca nu e usor. zau. bravo carina. somn usor micuto!

luto, hai ma, arata-mi ce par ai ! nu de alta da' poate mi-l smulg pe-al meu si scap de tuns.

h.

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Citat:

Stati cumintele sa fac casuta noua,sa ne lafaim in voie?

Io , cuminte? Niciodata! Credeam ca ma cunosti

C a r i n a
Nihil Sine Deo

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Fragutza

Luto, da draga, m-am incretit, m-am incretit...parul e tot drept insa!

People who say they sleep like a baby usually don't have one.

Mai...deci ai avut filmulet, ai avut sfaturi, incurajari...da-o incolo de treaba ca eu cred ca nu vrei !

C a r i n a
Nihil Sine Deo

Mergi la inceput