Dovlecei 2009,felicitari Iulika *159*
Raspunsuri - Pagina 21
hepilica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Fragutza Luto, da draga, m-am incretit, m-am incretit...parul e tot drept insa! People who say they sleep like a baby usually don't have one. |
h.
de minunata (22.09.2009).
Multumesc lui DD.
monica_dicut spune:
ce intalneala la munte in septembrie?
Mai nu-mi dati emotii aici. MA duc sa-mi innec amarul intr-o doua trei cinci, cate or incapea...
Mai, dar chiar nu se mai inghesuie nimeni la facut copii? EU imi faceam sperante sa ne reintalnim la o noua odisee. Eu o vizez pe cea de iulie august 2011. Mai se baga cineva acolo? CA sa stiu din timp. Daca vreti la alta sa-mi spuneti sa stiu si eu din timp.
Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
happy_uka spune:
Cine crede, ca si mine, ca e ceva psihologic? Ca de fapt Fragutza VREA sa aiba parul drept?
Stiu, m-am uitat la prea multe episoade din dr. houze
C a r i n a
Nihil Sine Deo
crissbebe spune:
Ce dor imi era de petrecere...
Eu dau de si si daca vrei si un viski...ca sa sarbatoresc reusita...
(22.09.09)
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=148726
http://community.webshots.com/album/570763181pdonnI?start=72
Iulika29 spune:
Uka multumim..Så stii ca tati e super fericit!Am vazut aceeasi sclipire in ochi cand m-am dus cu testul la el ca aceea de acum un an jumate.
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå
happy_uka spune:
citat din mesajul lui monica_dicut ce intalneala la munte in septembrie? Mai nu-mi dati emotii aici. MA duc sa-mi innec amarul intr-o doua trei cinci, cate or incapea... Mai, dar chiar nu se mai inghesuie nimeni la facut copii? EU imi faceam sperante sa ne reintalnim la o noua odisee. Eu o vizez pe cea de iulie august 2011. Mai se baga cineva acolo? CA sa stiu din timp. Daca vreti la alta sa-mi spuneti sa stiu si eu din timp. Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009) Povestea noastra Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Ingerasul Andrei |
...pai e in stadiu de proiect, de discutii de principiu, de hopeful thinking cum ar veni
...adica se discuta mai demult si mi se pare o idee foarte buna si cred ca ar trebui sa ne ocupam de detalii ! nu?
C a r i n a
Nihil Sine Deo
happy_uka spune:
citat din mesajul lui septoct2009 casuta noaaaastra, cuibusor de nebunii Va astept |
au inima
9 1 1
C a r i n a
Nihil Sine Deo
monica_dicut spune:
Fragutza, iti dau doo trei suvite de la mine si ai rezolvat problema, arati asa
Bine, o iert p Carina de data asta. Dar d'aia mi-am luat ucenic, sa-l cresc, sa-l invat, sa fie alaturi de mine la bine si la greu. In somn nu invata nimic, ntz ntz. DAr data viitoare tre sa imi arate ce a invatat. Data viitoare tine ea isonul. AM zis!
Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
happy_uka spune:
citat din mesajul lui monica_dicut Fragutza, iti dau doo trei suvite de la mine si ai rezolvat problema, arati asa Bine, o iert p Carina de data asta. Dar d'aia mi-am luat ucenic, sa-l cresc, sa-l invat, sa fie alaturi de mine la bine si la greu. In somn nu invata nimic, ntz ntz. DAr data viitoare tre sa imi arate ce a invatat. Data viitoare tine ea isonul. AM zis! Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009) Povestea noastra Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Ingerasul Andrei |
...io-s responsabila, io raspund de ea..da ma tem ca nu a progresat deloc de www.youtube.com/watch?v=-X-FpvtjurM" target="_blank">aici..nu te supara, promit sa repetam mai cu seriozitate!
C a r i n a
Nihil Sine Deo