Dovlecei 2009,felicitari Iulika *159*
Raspunsuri - Pagina 19
hepilica spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui monica_dicut
Pai mi se pare corect, ca doar nu faci copii imbracat DA tu ce cautai acolo?? |
hai draga...
imbracat, dezbracat....ce mai conteaza? cine e atent la detaliile astea..?
sa stii ca poti sa fii jumi juma ca sa se implineasca visul .
h.
de minunata (22.09.2009).
Multumesc lui DD.
happy_uka spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Lali_mete
Alex ,vezi cum faci,ca parca un formular a ajuns si la tine... Nu dee alta,dar un WE la mare,urmatorul la munte,cine stie ce surpriza ne faci si tu ! Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !! ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Noi trei...un inceput de viata! |
..da' daca e, o lasi pe ea sa ne spuna, da? chiar daca tu vei sti dinainte, asa e frumos! fii un gentleman, ce naiba !
C a r i n a
Nihil Sine Deo
happy_uka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lutoniana Iulia ce face Ucu? Selenico tot asa modern te-ai tuns si fain ? Hepi da un pahar de vin sa uitam de necaz, ca daca ma vezi si pe mine ce par am....ti-l smulgi pe al tau din cap....de ras Fragutza ti s-a incretit mami ? Uka unde-i Carina ? exerseaza cu Monica 2-10...2-10 ? Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009 |
Din pacate, tot greul cade pe Monica in seara asta..e obosita micutza, am fost la plaja, a facut castele ..A picat lata
C a r i n a
Nihil Sine Deo
Ellenuta spune:
buna fetele
noi am fost pe la tara, ne-a alungat ploaia. sper sa fie ok maine sa mergem iarasi ca e tare bine la iarba verde!
vik suntem ok, astea mici sunt bine .. Doamne ajuta ca tare e greu cu copii bolnaviori. cat despre mine .. merg inainte. sunt suparata insa nu vreau sa va mai bat la cap si pe voi ..
xggg off imi pare tare rau ca e puiul bolnavior .. dar cum sa nu-i dai san?? mie dr mi-a spus chiar sa-i dau san la greu cand a avut gastroenterocolita .. de fapt, nu a mancat nimic altceva 3 zile decat .. din pacate, e greu cu mancarea de regim .. eu la fel ii dadeam annei .. mar copt, banana, branzica, cereale de orez, morcov fiert cu orez, ii mai poti da ceai din frunze de afin cu un piuc de glucoza sau de menta .. sanatate multa!
UVE
La multi ani cu sanatate si multa fericire!
iulika FELICITARI!! s-a zbarlit pielea pe mine cand am citit .. sarcina usoara si bebelina sanatoasa!
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
bio bebe
hepilica spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui happy_uka
n-are cum sa nu fie ! Si io zic PAS. Hepi, give me five ! Cand ne cunoastem si noi? Nu veniti la mare? |
uky, nu cred ca venim anul asta la mare. da' tare as vrea sa ne cunoastem. hai, vedem...
s-au intalnit ei muntii, da' uka cu hepi ?
h.
de minunata (22.09.2009).
Multumesc lui DD.
Iulika29 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui happy_uka
Din pacate, tot greul cade pe Monica in seara asta..e obosita micutza, am fost la plaja, a facut castele ..A picat lata C a r i n a Nihil Sine Deo |
Draga de ea!
Doarme mai bine noptile??
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå
happy_uka spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui hepilica
hai draga... imbracat, dezbracat....ce mai conteaza? cine e atent la detaliile astea..? sa stii ca poti sa fii jumi juma ca sa se implineasca visul . h. de minunata (22.09.2009). Multumesc lui DD. |
atata timp cat cadem de acord asupra jumatatii care prezinta interes ..ca nah, suntem tineri, ne grabim..
C a r i n a
Nihil Sine Deo
crissbebe spune:
Mai fetelor dar ce tastarnita mai aveti...dar va cred si eu cu astfel de vestiiii...
Intrasem si eu sa-i urez ptr UVE si ce vad...
UVE sa ne traiesti mami,sa fii sanatoasa si sa ai parte numai de bucurii alaturi de familia ta...
IULIKA felicitari mamica scumpa...sa fiee intr-un ceas bun,sa ai parte de o sarcina usoara si sa se nasca sanatoasa Daniella...
Merg sa recuperez si revin...
(22.09.09)
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=148726
http://community.webshots.com/album/570763181pdonnI?start=72
happy_uka spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Iulika29
Draga de ea! Doarme mai bine noptile?? www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009) Bruce, minunea noastrå |
Iubita mea gravidutza
Daa, nu ma plang. Clasicele treziri de la 1 si la 4 ..ne-am obisnuit deja, ma sticga de-acolo de la ea "mamamea" si ma duc la refill, vorba Fragutzei . Pupici inca odata, mamico fericita! Si tati e extaziat, asa?
C a r i n a
Nihil Sine Deo
Lali_mete spune:
Phii,de cand nu am mai vazut atatea degetele sfaraind pe tastaturaa...
Monica,ica,ica,ica unde-i dedicatia?
Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Noi trei...un inceput de viata!