Dovlecei 2009,felicitari Iulika *159*
Raspunsuri - Pagina 16
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lali_mete/Lali_mete.jpg)
Lali_mete spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui iulia0807
Lucia,mortala esti ca de obicei!Vrei un desen ceva ca Lali acum il face!Pupici pentru amnadoua fetele si pentru frumosii pui. ![]() Raducu si mamica lui Iulia-29.09.2009 Bebe voios de mami Iulia http://bebevoios.blogspot.com/ |
Hai mai Luto
![](icon_smile_blush.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Nu a spus fata ca i-a luat Bubu test smecher care ii arata cat are srcina si i-a asatat 3+?
Aaa,Iuliko,pai daca arata 3+ si spui ca i 4 si cateva zile,inseamna ca stiai mai de demult si noua nu ne-ai spus [emoticon care bate din picor si tine si o mana in sold ].
Lali,mami
![](bis.gif)
![](copilas.gif)
![](marinar.gif)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
![](copilas.gif)
![](copilas.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Fragutza spune:
Andre, mami, ce ma bucur sa te vad!Pupam frumoasa italianca!
Si pe Monis ma bucur s-o vad! Ce face Santiago, intreaba de Natalia? Stii ca e cap de lista la petitori, da?
People who say they sleep like a baby usually don't have one.
iulia0807 spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui Lali_mete
Hai mai Luot ![]() ![]() Nu a spus fata ca i-a luat Bubu test smecher care ii arata cat are srcina si i-a asatat 3+? Aaa,Iuliko,pai daca arata 3+ si spui ca i 4 si cateva zile,inseamna ca stiai mai de demult si noua nu ne-ai spus [emoticon care bate din picor si tine si o mana in sold ]. Lali,mami ![]() ![]() ![]() ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ ![]() ![]() |
Pfuuu,ce-ai citit-o p'asta ca vrea sa se faca prefesoara!Zau ca ii ia catalogul lui Hepi!Tine de el draguta ca ne pune absente mereu.
Raducu si mamica lui Iulia-29.09.2009
Bebe voios de mami Iulia
http://bebevoios.blogspot.com/
Iulika29 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lutoniana
stii cumva si cand s-a implinit evenimentul fericit ? mai precis as vrea sa stiu cum ![]() ![]() Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009 |
Påi hai mami ca iti spun io..era 15 iunie si il culcasem pe Brucu. ..afara inca era soare ..nu nu era amiaza nici dimineata ci ora 22.30....Hai ca m-a pufnit rasul!!!
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fericitå
![](mamica.gif)
Bruce, minunea noastrå
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lali_mete/Lali_mete.jpg)
Lali_mete spune:
Nu mai Iulia,mi s-a intors neuronul ratacitor si am inceput sa retin unele lucruri,ca pana acu mretineam doar apa
Lali,mami+
Paul-Iuliansi+ Vali,tati
in devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Noi trei...un inceput de viata!
Iulika29 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Andrecluj Buna seara, fetelor, dupa atatea luni in care v'am citit doar, probabil nu va mai amintiti de noi, ca am continuat sa va citesc pe sarite fara sa va scriu. Dar acum m'au napadit lacrimile, Iulika nu am cuvinte cu care sa te felicit. Esti un model demn de urmat, sa-ti dea Dumnezeu o sarcina extrem de usoara si o Daniella minunata, te pup cu mare mare drag. Pup si dovleceii fara exceptie ![]() Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa , Botez Chiara |
Uite cum intra mamicile noastre dragi de care nu mai stim nimic.
Multumesc Andre si Monis!!!Sunteti tare dragute cum ati intrat voi så ma felicitati!! Si eu imi doresc o sarcina usoara si så mearaga totul cel putin cum a fost la Bruce, pt ca a fost perfect.
![](olala.gif)
![](olala.gif)
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fericitå
![](mamica.gif)
Bruce, minunea noastrå
iulia0807 spune:
Lili,si zi asa soro il faci pe bb3? Cand preconizezi o'' intalneala ''sa stiu su eu ca Lali ce si cum?Si eu stiu cu calculele sa stii.tu numa'sa-mi zicipupam fetele si pe dom parlamentar.
Bebe voios de mami Iulia
iulia0807 spune:
citat din mesajul lui Lali_mete Nu mai Iulia,mi s-a intors neuronul ratacitor si am inceput sa retin unele lucruri,ca pana acu mretineam doar apa ![]() Lali,mami ![]() ![]() ![]() ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ ![]() ![]() |
Aoleo,pai ia bre niste diuretice ceva!vezi ca se umfla picioarele rau ...
![](pupic.gif)
Bebe voios de mami Iulia
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/monica_dicut/monica_dicut.jpg)
monica_dicut spune:
FELICITARI IULIKA
SA-ti dea DUmnezeu o sarcina usoara, o Daniella sanatoasa si toata fericirea si sanatatea din lume. Ah, ca-mi vine sa te strang in brate si sa te tzuc tare tare tare de tot
Doamne sunt atat de emotionata, cu lacrimi in ochi. Joi si vineri au nascut doua colege de la odiseea cu Andrei si ieri cand calcam m=am gandit tot timpul la noi la odisee si care o sa dea startul la bebe doi. EU pariam pe o surpriza de proportii. Doamne Iulika mami, nici nu sti cate emotii mi-ai trezit. Acum vin de la intalnire cu finii nostri si fina e in 9-10 saptamani si tot ii ziceam ca ce mai vreau si eu un bebe mic.
Ah ca nici nu mai stiu ce mai vroiam sa scriu. Nici nu vazusem titlul, aveam forumul deschis mai de pe la pranz si am dat paginile in continuare si am vazut mesajul mi-au dat lacrimile instantaneu si i-am zis la injineru si el ma intreaba cine e? o cunosc? ZIc e Obelixa noastra din Suedia, fata aceea cu codite
ABia astept sa te vad cu codite si burtica
Vai, ce bulversata sunt si cat ma bucur. SI iar am scris mult. M aiertati dar sunt tare tare emotionata.
Mai vreau si eu un bebe
FAc cinste cu un Baileys si un dans la bara si o dedicatie speciala pentru Iulika
Shaidirisidiridirididaaa
SA-mi vina inspiratia si la niste versuri meseriase, i-ll be back!! DOi -zece, doi-zece!!!
Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
hepilica spune:
citat din mesajul lui selen80 Hepiliciunea Dvs., venim si noi cu raportul..Ebru a inceput sa-si dea drumul la manute si sta cateva secunde bine in picioare singurica, dar nu face inca pasi singura..daca o tin eu si-i dau drumul, se lasa imediat in fund...in rest, are o viteza de nedescris cand vede ceva care o intereseaza...a inceput sa bolboroseasca un "bubu" la suzeta, ca eu ii ziceam "bibish"" (un fel de "suzi" in turca..), face pa, face "salut" (ridica manuta cand vede pe cineva..), danseaza mai nou si fara muzica ![]() ![]() ![]() iar despre mine...ca s-o citez pe Uka, I've been better....tot consemnata in casa si cu nervii in pioneze din cauza asta....azi am reusit totusi sa ma tund si ii tot ziceam coafezei mai scurt, mai scurt, ca nu se stie cand mai ajung....si ea ma intreaba de ce...pai cu cea mica zic, nu am cu cine s-o las....ea: pai cati ani ai tu?? eu: 29, ea: aaa, pai credeam ca esti mai mica, domnisorica asa.....mi s-a umflat pipota-n mine un pic asa, tre sa recunosc ![]() Luci emotii, emotii ![]() nu mai stiu, m-a socat vestea Iulikai, am banuit ceva cand am citit titlul capitolului, dar am citit repede repede ca sa ajung la marele anunt... a, mi-am adus aminte: felicitari Criss! mai, ce meci nebun la tv.... noapte buna! |
selen, te-ai tuns? lux, marfa, super!!!! hai ma.... inseamna ca ai un program super lejer si un copil tare intelegator
![](icon_smile_big.gif)
![](afro.gif)
de cand am nascut, m-am tuns de doo ori. si inainte o faceam lunar (la tuns ma refer...
![](icon_smile_big.gif)
chiar ieri ii spuneam sotului ca parca sunt o oaie
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
hai ca mai e putin si o serbam pe ebru de 1 an...
![](pupic.gif)
h.
![](la revedere.gif)
![](mamica.gif)
![](indragostita.gif)
Multumesc lui DD.