Dovlecei 2009,felicitari Iulika *159*

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Lali påi testul acela smecheros cred ca arata de cand s-a instalat sarcina.Zic io.eu am aproapte 5 såpt de la UM.Haide draga pune-te pe treaba ce så iti explic io acum chestiile astea cand tu inca stai la coadå la forumulare..Cand ajungi in fata ma anunti!

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Fragutza

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Citat:
citat din mesajul lui Lali_mete

Selen cred ca undeva pe 20 martie 2011 ar fi ,asa-i Iulika ?

Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Noi trei...un inceput de viata!

stii cumva si cand s-a implinit evenimentul fericit ? mai precis as vrea sa stiu cum ca te vaz informata

Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009

People who say they sleep like a baby usually don't have one.

h.

de minunata (22.09.2009).

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Citat:
citat din mesajul lui Iulika29

Lali påi testul acela smecheros cred ca arata de cand s-a instalat sarcina.Zic io.eu am aproapte 5 såpt de la UM.Haide draga pune-te pe treaba ce så iti explic io acum chestiile astea cand tu inca stai la coadå la forumulare..Cand ajungi in fata ma anunti!

Bruce, minunea noastrå

Pai nu m-ai vazut ca la mine erau formularele? Astept sa va dau voua cate unul,l toate,le completam,le facem ca la tombola,si vedem dupa aia ordinea. Ai fost jmechera,ai avut sigur pile pe undeva si ai dus formularul direct la sponsori,si ai scapat de ombola... Dar nu-i nica,i-a sa vezi cat de repede se fac extragerile si te mai urmeaza careva...

Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Citat:
citat din mesajul lui hepilica

Citat:
citat din mesajul lui Fragutza

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Citat:

Selen cred ca undeva pe 20 martie 2011 ar fi ,asa-i Iulika ?

stii cumva si cand s-a implinit evenimentul fericit ? mai precis as vrea sa stiu cum ca te vaz informata

People who say they sleep like a baby usually don't have one.

h.

de minunata (22.09.2009).

Multumesc lui DD.

...si sa ne zica Lali si cu ce era imbracata Iulika in marele moment..
..si daca tot te-am prins zi si mie unde mi-am ratacit ochelarii de soare !
..e bine sa vaz ca nu numai eu vaz ca e ceva in neregula ...

C a r i n a
Nihil Sine Deo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

FELICITARI IULIKA

SA-ti dea DUmnezeu o sarcina usoara, o Daniella sanatoasa si toata fericirea si sanatatea din lume. Ah, ca-mi vine sa te strang in brate si sa te tzuc tare tare tare de tot

Doamne sunt atat de emotionata, cu lacrimi in ochi. Joi si vineri au nascut doua colege de la odiseea cu Andrei si ieri cand calcam m=am gandit tot timpul la noi la odisee si care o sa dea startul la bebe doi. EU pariam pe o surpriza de proportii. Doamne Iulika mami, nici nu sti cate emotii mi-ai trezit. Acum vin de la intalnire cu finii nostri si fina e in 9-10 saptamani si tot ii ziceam ca ce mai vreau si eu un bebe mic.
Ah ca nici nu mai stiu ce mai vroiam sa scriu. Nici nu vazusem titlul, aveam forumul deschis mai de pe la pranz si am dat paginile in continuare si am vazut mesajul mi-au dat lacrimile instantaneu si i-am zis la injineru si el ma intreaba cine e? o cunosc? ZIc e Obelixa noastra din Suedia, fata aceea cu codite ABia astept sa te vad cu codite si burtica Vai, ce bulversata sunt si cat ma bucur. SI iar am scris mult. M aiertati dar sunt tare tare emotionata.

Mai vreau si eu un bebe

FAc cinste cu un Baileys si un dans la bara si o dedicatie speciala pentru Iulika

Shaidirisidiridirididaaa
SA-mi vina inspiratia si la niste versuri meseriase, i-ll be back!! DOi -zece, doi-zece!!!

Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

Multumesc tare mult scumpå Moni!

Måi fetelor må napadesc niste emotii de nu stiu ce e cu mine.

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Citat:

Bruce, minunea noastrå

Pai nu m-ai vazut ca la mine erau formularele? Astept sa va dau voua cate unul,l toate,le completam,le facem ca la tombola,si vedem dupa aia ordinea. Ai fost jmechera,ai avut sigur pile pe undeva si ai dus formularul direct la sponsori,si ai scapat de ombola... Dar nu-i nica,i-a sa vezi cat de repede se fac extragerile si te mai urmeaza careva...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia0807 spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

FELICITARI IULIKA

SA-ti dea DUmnezeu o sarcina usoara, o Daniella sanatoasa si toata fericirea si sanatatea din lume. Ah, ca-mi vine sa te strang in brate si sa te tzuc tare tare tare de tot

Doamne sunt atat de emotionata, cu lacrimi in ochi. Joi si vineri au nascut doua colege de la odiseea cu Andrei si ieri cand calcam m=am gandit tot timpul la noi la odisee si care o sa dea startul la bebe doi. EU pariam pe o surpriza de proportii. Doamne Iulika mami, nici nu sti cate emotii mi-ai trezit. Acum vin de la intalnire cu finii nostri si fina e in 9-10 saptamani si tot ii ziceam ca ce mai vreau si eu un bebe mic.
Ah ca nici nu mai stiu ce mai vroiam sa scriu. Nici nu vazusem titlul, aveam forumul deschis mai de pe la pranz si am dat paginile in continuare si am vazut mesajul mi-au dat lacrimile instantaneu si i-am zis la injineru si el ma intreaba cine e? o cunosc? ZIc e Obelixa noastra din Suedia, fata aceea cu codite ABia astept sa te vad cu codite si burtica Vai, ce bulversata sunt si cat ma bucur. SI iar am scris mult. M aiertati dar sunt tare tare emotionata.

Mai vreau si eu un bebe

FAc cinste cu un Baileys si un dans la bara si o dedicatie speciala pentru Iulika

Shaidirisidiridirididaaa
SA-mi vina inspiratia si la niste versuri meseriase, i-ll be back!! DOi -zece, doi-zece!!!

Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

Multumesc tare mult scumpå Moni!

Måi fetelor må napadesc niste emotii de nu stiu ce e cu mine.

Bruce, minunea noastrå

Stai femeie linistita ca stii cum e!Cu gazul iti mai amintesti?

Raducu si mamica lui Iulia-29.09.2009
Bebe voios de mami Iulia
http://bebevoios.blogspot.com/

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui happy_uka

C a r i n a
Nihil Sine Deo

Pai nu era

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

vezi coana Hepilico ca vroiai si picanterii, na ...sa ai de unde citi.

Eu ca-mi permit si o cunosc pe Iulika, as putea sa fiu groaznic de impertinenta sa o intreb si pozitia.....daca tot stie ca sclipea soarele pe cer ...noaptea la 10.....
Dar NU o fac, ca sunt o doamna.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia0807 spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui happy_uka

C a r i n a
Nihil Sine Deo

Pai nu era

Mai fata ,tu ne bagi la banuieli?da de unde stii?poate ei ii place altfel decat tie!

Raducu si mamica lui Iulia-29.09.2009
Bebe voios de mami Iulia
http://bebevoios.blogspot.com/

Mergi la inceput