Dovlecei 2009,felicitari Iulika *159*

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

acum cautam si eu så calculez si surprizå!! dpn-ul este chiar 8 Martie!!

Multumesc fetelor mult!Sunteti minunate!Acum ma uitam la fluturasii de Martie-Aprilie 2011 dar mai astept putin ca vb aia am decat 4 såpt si 5 zile..Astept si cu semnatura pana luni så fie 5+

Noi am rasfoit si am rasfoit fomularele acelea le-am completat si noi la data afisata la ghiseu si am avut noroc si am primit surpriza.

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Fragutza

Mai, nu mai glumiti cu chestionarele/formularele alea pt facut copii! [red]La noi asa a fost, fara sex si cu formulare completate![/red]
Hepi, hai ma, ca bucurie mai mare n-as avea decat sa am grija de Nata si de Maia!Tu stii ca o iubesc ca pe fetitza mea!

People who say they sleep like a baby usually don't have one.

...mai fragutzo, da' ce simplu a fost la voi .

stiu, stiu ca maia iti e aproape de suflet si ma bucur sa citesc asta. ma bucur tare sa stii.
si eu o iubesc pe natalia draguta.

h.

de minunata (22.09.2009).

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia0807 spune:

Iulika,felicitari mami scumpa!
Bravos!Asta da lucratura la vikingi.Ehehe,ii cam cade din cos lui Bruculinu.Vine Daniella si ii cam da branci din functie.Mie imi pare tare bine pentru voi ca o sa aveti copiii de varste asa apropiate.Sarcina usoara frumoasa noastra si vorba cuiva-sa nu uiti gratarele!

Raducu si mamica lui Iulia-29.09.2009
Bebe voios de mami Iulia
http://bebevoios.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Hepiliciunea Dvs., venim si noi cu raportul..Ebru a inceput sa-si dea drumul la manute si sta cateva secunde bine in picioare singurica, dar nu face inca pasi singura..daca o tin eu si-i dau drumul, se lasa imediat in fund...in rest, are o viteza de nedescris cand vede ceva care o intereseaza...a inceput sa bolboroseasca un "bubu" la suzeta, ca eu ii ziceam "bibish"" (un fel de "suzi" in turca..), face pa, face "salut" (ridica manuta cand vede pe cineva..), danseaza mai nou si fara muzica si cam atat...pe plan "intelectual" nu stam asa bine, dar nici nu are rabdare sa stea sa-i explic eu una alta, unde-s ochii sau alte activitati din astea "plictisitoare"...ea pleaca sa se plimbe si ma lasa vorbind de una singura ...sper sa nu faca asa si cand o fi adolescenta
iar despre mine...ca s-o citez pe Uka, I've been better....tot consemnata in casa si cu nervii in pioneze din cauza asta....azi am reusit totusi sa ma tund si ii tot ziceam coafezei mai scurt, mai scurt, ca nu se stie cand mai ajung....si ea ma intreaba de ce...pai cu cea mica zic, nu am cu cine s-o las....ea: pai cati ani ai tu?? eu: 29, ea: aaa, pai credeam ca esti mai mica, domnisorica asa.....mi s-a umflat pipota-n mine un pic asa, tre sa recunosc

Luci emotii, emotii de-abia astept sa vii sa povestesti ce si cum...

nu mai stiu, m-a socat vestea Iulikai, am banuit ceva cand am citit titlul capitolului, dar am citit repede repede ca sa ajung la marele anunt...
a, mi-am adus aminte: felicitari Criss!

mai, ce meci nebun la tv....
noapte buna!

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lali_mete

Selen cred ca undeva pe 20 martie 2011 ar fi ,asa-i Iulika ?

Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Noi trei...un inceput de viata!

stii cumva si cand s-a implinit evenimentul fericit ? mai precis as vrea sa stiu cum ca te vaz informata

Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Buna seara, fetelor, dupa atatea luni in care v'am citit doar, probabil nu va mai amintiti de noi, ca am continuat sa va citesc pe sarite fara sa va scriu. Dar acum m'au napadit lacrimile, Iulika nu am cuvinte cu care sa te felicit. Esti un model demn de urmat, sa-ti dea Dumnezeu o sarcina extrem de usoara si o Daniella minunata, te pup cu mare mare drag.Pup si dovleceii fara exceptie Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa , Botez Chiara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Iulika29

acum cautam si eu så calculez si surprizå!! dpn-ul este chiar 8 Martie!!

Multumesc fetelor mult!Sunteti minunate!Acum ma uitam la fluturasii de Martie-Aprilie 2011 dar mai astept putin ca vb aia am decat 4 såpt si 5 zile..Astept si cu semnatura pana luni så fie 5+

Noi am rasfoit si am rasfoit fomularele acelea le-am completat si noi la data afisata la ghiseu si am avut noroc si am primit surpriza.

iulika, mi se face pielea de gaina cand citesc de dpn, 5+...
Retraiesc momentele din sarcina..., ce emotii!

mai, sa-ti dea Dumnezeu sanatate si tot binele din lume. Sa ai parte de cea mai usoara sarcina!!!!

h.

de minunata (22.09.2009).

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Citat:

Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

stii cumva si cand s-a implinit evenimentul fericit ? mai precis as vrea sa stiu cum ca te vaz informata

Lucia,mortala esti ca de obicei!Vrei un desen ceva ca Lali acum il face!Pupici pentru amnadoua fetele si pentru frumosii pui.

Bebe voios de mami Iulia

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj

Buna seara, fetelor, dupa atatea luni in care v'am citit doar, probabil nu va mai amintiti de noi, ca am continuat sa va citesc pe sarite fara sa va scriu. Dar acum m'au napadit lacrimile, Iulika nu am cuvinte cu care sa te felicit. Esti un model demn de urmat, sa-ti dea Dumnezeu o sarcina extrem de usoara si o Daniella minunata, te pup cu mare mare drag.

Pup si dovleceii fara exceptie

Chiara Ada, vita mia , Chiara creste
Odiseea plecarii noastre acasa , Botez Chiara

Andre!bine ai mai intrat pe la noi.te pupam si pe tine si pe Chiara.Ce mai face? mai zi-ne ceva.

Bebe voios de mami Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Citat:

People who say they sleep like a baby usually don't have one.

Mergi la inceput