Dovlecei 2009,felicitari Iulika *159*
Raspunsuri - Pagina 14
![](images/user_woman.png)
Fragutza spune:
Aoleu, era sa mor aci cand am citit titlul!
Mi s-a accelarat pulsul, mi-ai tasnit lacrimile in ochi si laptele in tzatze!!!!Mami Iulika, Felicitari, bravo, ma bucur asa mult!
Flori, multe flori, pupici, imbratisari...!
Vai ce emotionata sunt! Iar zice co-autorul ca-s nebuna ca stau la calculator si ma agit!
People who say they sleep like a baby usually don't have one.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
vik-cj spune:
Felicitari Iulika!!!! Sarcina usoara si o Daniella frumoasa si deosebita asa ca tine
. M-a emotionat de numa' anuntul...
Acu' ca tot s-a spart gheata sunt curioasa cine va fi urmatoarea...pare-se ca aerul de "afara" e mai prielnic
Dana ...esti mortala, la fel si Luci...mai dar cind aflati de chestionarul ala sa mi-l trimiteti si mie va rog! Ca noi nici macar nu stim unde sa il cautam
Hepi..am recuperat si am citit patania Maiei....bine ca e ok puiutza...mie mi-a stat inima in loc in momentul in care am citit ca a picat de la 1m...acum ma tot gandesc daca sa nu iau aparatorile de la patul Isabelei jos... de printesa mica
Isabela Maria - 15 septembrie 2009
Isabela
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lali_mete/Lali_mete.jpg)
Lali_mete spune:
'na seara!
Mai,eu initial am vrut sa scriu "Dovlecei 2009-sarcina usoara Iulika",dar m-am gandit ca prea spun tot... si cum va stiu curioase,eram sigura ca va atrage titlul spus pe jumatate.
Hepi nu ti-ai citit mesajele private? Ca la mine arata ca nu l-ai deschis ...
Mai,eu ma gandeam la chestia asta cu felicitatul bebicilor in fiecare zi cand mai adauga o luna la varsta,pentru ca nu intotdeauna urez toate cele care se ureaza.Si asta nu pentru ca nu ar f fiecare dovlecel special,ci ptr ca uneori uit,ma apuc sa scriu mesajul si ori nu imi vine pe moment o urare decenta si las pe mai tarziu,ori ctesc ltceva si uit de ce am deschis mesajul.
Eu vreau sa stiti ca ma gandesc la fiecare copilas sarbatorit in parte .
Lali,mami+
Paul-Iuliansi+ Vali,tati
in devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Noi trei...un inceput de viata!
hepilica spune:
lali, esti cu geana pe mine. am deschis acum. vezi ca ai PM .
h. de
minunata (22.09.2009).
Multumesc lui DD.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/monis5/monis5.jpg)
monis5 spune:
buna seara
Iulika felicitari!!! sa mearga bine si usor sarcina si sa va bucurati toti 3 de noul samburel din burtica! tare ma bucur, tare!
Multumim mult de urarile de ieri pentru mezinul Santiago, imi pare tare rau ca nu apuc sa mai scriu nimic la voi (cand mai prind cateva minute mai scriu la "prietene la bine si la greu") dar citesc si ma bucur pentru toate cate le povestiti si de toate progresele copilasilor.
Pup tare toti dovleceii!!!
Monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)
Fragutza spune:
Mai, nu mai glumiti cu chestionarele/formularele alea pt facut copii! La noi asa a fost, fara sex si cu formulare completate!
Hepi, hai ma, ca bucurie mai mare n-as avea decat sa am grija de Nata si de Maia!Tu stii ca o iubesc ca pe fetitza mea!
People who say they sleep like a baby usually don't have one.
Lali_mete spune:
Citat: |
citat din mesajul lui hepilica lali, esti cu geana pe mine. am deschis acum. vezi ca ai PM ![]() h. ![]() ![]() ![]() Multumesc lui DD. |
Hepi sincera sa fiu ma uitam zilnic sa vad daca l-ai deschis. M-am gandit initial ca s-a intamplat ceva cu internetul tau,si ca dureaza pana se repara,apoi m-am gandit ca ati plecat pe nepusa masa undeva unde nu exista internet, m-am gandit si la varianta internati in spital din diferite motive,fereasca Dumnezeu, si cand vedeam ca mesajul este tot nedeschis se cam inegreau gandurile. Pupici.
Lali,mami
![](bis.gif)
![](copilas.gif)
![](marinar.gif)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
![](copilas.gif)
![](copilas.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/selen80/selen80.jpg)
selen80 spune:
FELICITARI IULIKAAAAAA!!!!!!!!!SA AI O SARCINA USOARA, PLINA DE PLIMBARI SI GRATARE
, SA FIE CE VA DORITI VOI, DAR IN PRIMUL RAND SA FIE SANATOS!
Doamne, ce emotii am, ca nici nu pot calcula cam cand ai DPN
si buna seara
LA MULTI ANI UVE! SA FII FERICITA SI SANATOASA!
La multe lunite sarbatoritilor de azi! de ursulica
Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta
Lali_mete spune:
Selen cred ca undeva pe 20 martie 2011 ar fi ,asa-i Iulika ?
Lali,mami+
Paul-Iuliansi+ Vali,tati
in devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Noi trei...un inceput de viata!
lutoniana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui hepilica lali, esti cu geana pe mine. am deschis acum. vezi ca ai PM ![]() h. ![]() ![]() ![]() Multumesc lui DD. |
cred ca vrea sa-ti ia locul de profesoara ...te rog sa fii vigilenta
![](detectiv.gif)
![](detectiv.gif)
Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009