Dovlecei 2009,felicitari Iulika *159*

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

hai ca ma mai ingatuie un pic stapana

zilele trecute am fost cu obrazul gros..am urat Raisei si am uitat de Paulica si Theodora..va pup pui mici si dragi! sa fiti sanatos!

si pe Santiago il pupacesc pentru ieri!

gata! numai bine!

Ana Elisa -16.octombrie.2009
Nasterea unei prichindute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Iulika29

fetelor , am spart gheata!!!

Vine Daniella!!!!!! Sunt gravidå!!!!!!!

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Felicitari Mamis!!!!
Sa vina Daniella asa cum va doriti voi si tu sa ai o sarcina superusoara. Bruculinu sa faca bine sa invete sa faca si pipi din picioare pana atunci ca deh, trebuie sa isi impresioneze surioara cu tot ceea ce stie el.

Vai, imi vine sa plang putin...

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lali_mete

Raluk,ba eu am schimbat titlul ,chiar inainte sa intru si sa ii urez ce mi-a trecut prin taste. Nici acum nu imi gasesc cuvintele... I-am zis la sotz si a spus ca tre' neaparat sa ne punem si noi pe treaba,sa nu treaca anul fetitelor . Eu intru mai tarziu ca plec la nasa.Va puuup. Sa imi lasati si mie ceva de la petrecere,daa? Nu doar vase sa le spal,da?

Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Noi trei...un inceput de viata!

Asa se zice mai nou la...baitza?? Hai ca te stim noi. Vezi, aseaza-te la coada ca e batalie pe locurile din fata.

Si eu imi amenintam sotul acum ceva vreme ca o sa-i fac si bb3...si de-atunci s-a mutat in alta camera

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Mary multumim frumos..Puii mei vor avea acm aceeasi diferenta de varsta ca si ai tai....Doamne ajuta så fie totul bine.

hepi,lali multu tare mult!

Raluk da mami ai avut gura poleita.Multumesc mult!!!face Iulika si codite cum så nu ..oricum inca mai sunt obelixa dar poate nu mai iau asa multa cum in sarcinå. dar ce mai conteaza sånåtos så fie ca restul le rezolvam.

Multumesc pt panoul de onoare!! eu acum am vazut..Sunteti minunate!!!

danuta m-ai emotionat si mai tare!!Inca sunt in transå cu testul langa mine pe care scrie mare GRAVID 3+( mi-a luat bubu din ala smecher så afle si sufletul lui in cate såpt sunt.. poate credea ca sunt in vreo 29)

Eu am ramas fara cuvinte cand am vazut cat de repede a apårut ca sunt gravidå..De obicei cand nu esti gravidå se invarte clepsidra aia de inebunesti pana iti spune daca vei fi mami.Bubu e in al 9-lea cer.Nu stiu exact dece dar e fericit.

Diamar, Uve, Manga multu!!

Luto påi mami e 'grele' så stii..Trebuie så calculezi , så nimeresti si så masori..Cam asa stau treburile.Så stii ca eu ma gandeam ca mi-o iei inainte dar nu te-am lasat..Påi se poate!!!Eu vreau galerie aici prima!!

Dana eu am avut menstruatie de nu mais tiu cand cred ca de pe la 3 luni pt ca eu nu l-am alaptat exclusiv si mi-a venit tare repede.Am luat pastile o perioada dar apoi nu eram multumita pt ca era dereglat al naibii.Si apoi am zis ca daca vine bebe e bine venit!Bine ca noi voiam så fie de varste apropiate asa ca ne-am bucurat enorm.

Liliac multumim mami..Promit ca il invat pe Brucu så faca si pipi din picioare.

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

WOWW IULIK sarcina usoara si la termen! Felicitari!!

Mami de Alessio Michele(2 ani si 1 luna) si Mattia Gabriel(8 luni)

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

mai, intru pe forum si vad ”felicitari Iulika”... hmmmm, zic, ce-o fi!??! si cand colo FELICITAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARI!

Ioana mama lui Carol Ioan , fotografii Trazbâtii

Mergi la inceput

si acum sa va zic... am vandut leaganul lui Carol si i-am cumparat copilului scaun de masa

Mergi la inceput

la multi ani dovlecutilor, la multi ani Uve!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Felicitari Iulika!!!!!!!!! Sa te urmam in curand!

Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)

http://community.webshots.com/user/Danuta1979/albums/least-recent

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Felicitari Iulika !! Ma bucur tare tare pentru voi ! Multi pupici , sa ai o sarcina usoara si frumoasa !

C a r i n a
Nihil Sine Deo

Mergi la inceput