MONTIGNAC (143) .... stil de viata, nu dieta
Raspunsuri - Pagina 8
andanii spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ariel_7000
si eu sunt in vacanta pana duminica seara. suntem la viena si daca nu gasesc ceva de mancare mai 'diet' ma fac cat casa!!! aici au numai schnitzele uriase, carnatzi si alti wursti, paste, pizze si alte bombe calorice. de azi am descoperit restaurantele chinezesti si am mancat tot felul de dracii delicioase, inclusiv sushi ,de care am zis ca nu ma ating ever never, insa....am facut-o. nu stiu cat de ok pt regim e mancarea asiatica, insa....asta e, o vacanta am si eu si maine am de gand sa atac iar gelateria zanoni mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008) " SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!" |
ariel sa-ti fie de bine si sa fi sanatoasa ... las ca le dai tu cand te intorci pe toate rapid .... esti ambitioasa
concediu placut in continuare si nu te stresa pentru kg puse
andanii
Somleac spune:
Salut;
eu sunt bocna, toata noaptea n-am dormit, m-a durut gatul, capul si urechile. Parca am tarate in cap, nici nu aud bine, brrrrr ce groaznic.
In conditiile astea insanity a picat, de mancat n-am mancat nimic decat ceai si suc de gref. Asa ca nici meniu nu stiu ce sa zic ca parca nimic nu-mi trebuie.
Ariel concediu placut.
Mon las ca bucatile oferite de pitic is cele mai bune. Tandretea asta merita tot chinul ulterior.
Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008
andanii spune:
somleac sanatate multa , ai grija de tine , ia ceva medicamente .... ce nasol e cand nu auzi , cunosc ffff bine sentimentul ca io-a surda mai tot timpul
puisorule .... la snitzelele in cuptor nu ai incercat cu faina de naut sau de soia ???? ca sa fie monti 100%
so .... ai incercat sa faci si conopida sau dovlecei asa ??? nu curge de pe ei oul ??? si le si intorci la un moment dat ???? pe hartie le faci nu ????
cucuccucucuucucu
feteleeeeeee
cand apar eu dispareti voi ???????????????
andanii
ninha spune:
Eu n-am ce sa zic bun. Am cam dat cu bata-n balta ieri si azi, asa ca nu suflu. Am mancat porumb cu alune, pandispan, am baut suc din comert, ce mai... ca tiganu la mal. mai am un kil de dat si jos si parca-mi pare rau dupa el, asa bag in mine, tocmai acum
Ninha, mami lu' Mirci
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wI3O97P/weight.png[/image
andanii spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ninha Eu n-am ce sa zic bun. Am cam dat cu bata-n balta ieri si azi, asa ca nu suflu. Am mancat porumb cu alune, pandispan, am baut suc din comert, ce mai... ca tiganu la mal. mai am un kil de dat si jos si parca-mi pare rau dupa el, asa bag in mine, tocmai acum Ninha, mami lu' Mirci http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wI3O97P/weight.png[/image |
tu cand te-ai apucat de motni ??? in cat timp ai dat cele 13 kg ??????
las ca mai ai putin si pleci daca le slabesti rapid , asa macar mai stai pe la noi
andanii
ninha spune:
am inceput pe 4 februarie, deci, in 5 luni. destul de bine, numai ca ma fac de ras acum la sfarsit
Ninha, mami lu' Mirci
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wI3O97P/weight.png[/image
puisorul spune:
Somleac,sanatate multa . Saptamana asta am reusit sa fac in fiecare zi pana acum, dar ar trebui si sambata cand nu voi fi acasa
Andanii,nu am incercat cu faina de naut. Am acasa cumparata de vreo doi ani si am pus o singura data la falafel. In rest nu stiu de ce am retineri. Cel mai mult cred ca mi-ar place faina de linte rosie dar e greu de macinat
Ariel, vacanta placuta in continuare
Ninha, hai nu te lasa pe tanjala tocmai acum cand esti asa aproape de target
Carmaw, hai si mai spune-ne ce mananci.Cum e vremea la voi?
Si eu am pacatuit azi cu porumb fiert dar imi place la nebunie
Meniu azi:
MD: cafea
Gustare: doua briose cu ciuperci
P: friptura de porc cu legume mexicane
G: doi "cucuruzi" fierti
C: creveti la gratar cu usturoi si patrunjel
Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii
Somleac spune:
Am reusit sa vizionez programele din P90X. Mi se par ingrozitor de grele. E clar ca nu-s de nasul meu inca. Mai merg saptamana viitoare pe insanity si apoi poate incerc. Puisorule jos palaria daca reusesti sa faci zilnic "kilareala" aia.
Am dormit dupa masa si ma simt ceva mai bine. Sper ca pe dimineata sa fiu apta de sport.
Hopa ca s-a apucat Puisor de dat cu biciul.
Chiar asa carnaw pe unde umbli? Sau esti pe la ceva sidrofii si nu mai ai vreme de noi?
andanii spune:
buna dimineata
haideti fetelor la raport ..... ce faceti in we asta ???? ce veti manca /???? cat sport /???????
andanii
Somleac spune:
Neata, o cafeluta nu dai Andanii?
Eu am prestat de dimineata core cardio&balance. Am reusit sa-l fac tot, bine nu in ritmul lor, dar eu sunt super multumita. Ele
De aici trageti concluzia ca ma simt mult mai bine. M-a doftoricit o mamica din Arad cu ceva strainezuri care m-au pus pe picioare.
De papat cred ca va fi asa: MD coctail din gref+pepene galben+frunze de leustean+ frunze de gulie ( a iesit super bun)
acum salata de morcovi cu telina si masline
P friptura de cu salta de rosii si castraveti
C ceva fructe
In wekend nu stiu ce voi manca. Vreau sa fac humus ca am gasit tahina la Carefour si cred ca fasole uscata in cucta fac. Suntem invitati la ziua unei fetite unde vor fi gratare si tort. Sper sa ies cu bine din incercarea asta. Cat despre sport sper sa fac in fiecare zi core cardio de la insanity si poate mai incerc ceva abdomene de la P90X
la toate fetele