MONTIGNAC (143) .... stil de viata, nu dieta

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Somleac la insanity sunt antrenament grele de mori dupa incalzirea specifica lui Shaun si altele mai usoare.
Categoria usoara ce o recomand la inceput: core cardio & balance (cel mai suor), dupa Cardio abs.
Mediu ar fi Pure cardio, Insane abs, plyometric..iar nebunia curata pt mine inca ramane Cardio power & resistance. Sper ca nu ai inceput cu ultimul.
Eu am vreo 3-4 luni de Insanity si asta din urma inca ma lasa fara suflare..si nu dorm juma de noapte ca ma umple de energie dupa.
Eu zic ca incepi cu cele din prima categorie si cand nu mai poti fa o pauza si dupa continui. Nu trage ca nebuna ca nici aia din film nu rezista tot antrenamentul fara pauze.
Pupici si spor.

P.S. Andani ma bucur sa te vad activa.

Elena & Denisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya_m spune:

PUISORULE ..pt. ideea cu pane-urile la cuptor...am facut dovlecei si vinete..toata lumea a fost incantata da' io cel mai mult ca n-am stropit cu ulei toate cele

asa ca azi a fost
MD-salata de fasole verde
P-mancarica de dovlecei la cuptor
C-ultima portie de supica de fasole verde si cateva bucati de dovelcei pane cu mujdei
SOMLEAC -si noi suntem cu dureri de gat..nici nu-i de mirare ce frig e.. in luna lui cuptor
ANDANII daca te stii cu hiperaciditate las-o mai moale cu rosiile ,iti spun din experienta

NIMENI NU MOARE VIRGIN...VIATA I-O TRAGE FIECARUIA CEL PUTIN O DATA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Ele multumesc de informatie.Eu am facut plyometric ca asta a fost primul pe DVD 1 de unde am dedus ca ar fi cel mai usor, iar urmatoarele din ce in ce mai grele. Core cardio&balance pe care l-am vizionat acum cu noduri in gat si spaima in suflet , nu mi se pare mult mai usor. Poate ca vorbeste mai mult si explica si sunt pauzele mai lungi. Vad eu maine cum ma descurc, ca sunt hotarata sa nu ma las pana nu-i dau de capat.

Monvas tu nu mai dai pe la noi?

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Somleac core cardio& balance nu are incalzirea aia nebuna. recomand!

Elena & Denisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

pai ce sa caut pe-aici?? Ca de 2 saptamani tot pe aratura. Incep ziua frumos, apoi incepe fiu-meu sa ma indoape cu covrigi si ce-i mai pica in mana, apoi tre' sa mancam impreuna clatite si nah... La cat m-am porcit ma mir ca am pus doar cateva sute de grame

Adevarul e ca n-as da pentru nimic in lume momentele in care stam in kur in sufragerie, pe covor, si halim impreuna (tampenii: cartofi copti, clatite cu magiun, clatite cu branza...). Si-mi baga si mie in gura piticul...

Daca ar reveni caldura, sunt sigura ca m-as cuminti. Da' e si o vreme care predispune la

Monica mami de CRISTIAN - "domnu' injiner"
(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui puisorul

Cred ca Melany e in concediu dar de YMCA si Ariel nu stiu nimic

si eu sunt in vacanta pana duminica seara. suntem la viena si daca nu gasesc ceva de mancare mai 'diet' ma fac cat casa!!! aici au numai schnitzele uriase, carnatzi si alti wursti, paste, pizze si alte bombe calorice. de azi am descoperit restaurantele chinezesti si am mancat tot felul de dracii delicioase, inclusiv sushi ,de care am zis ca nu ma ating ever never, insa....am facut-o. nu stiu cat de ok pt regim e mancarea asiatica, insa....asta e, o vacanta am si eu si maine am de gand sa atac iar gelateria zanoni

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

Citat:
citat din mesajul lui ninha

presupun ca porumbul copt si sarat nu e monti?...

Ninha, mami lu' Mirci
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wI3O97P/weight.png[/image

porumbul sub rice forma nu e monti

andanii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ele

Somleac la insanity sunt antrenament grele de mori dupa incalzirea specifica lui Shaun si altele mai usoare.
Categoria usoara ce o recomand la inceput: core cardio & balance (cel mai suor), dupa Cardio abs.
Mediu ar fi Pure cardio, Insane abs, plyometric..iar nebunia curata pt mine inca ramane Cardio power & resistance. Sper ca nu ai inceput cu ultimul.
Eu am vreo 3-4 luni de Insanity si asta din urma inca ma lasa fara suflare..si nu dorm juma de noapte ca ma umple de energie dupa.
Eu zic ca incepi cu cele din prima categorie si cand nu mai poti fa o pauza si dupa continui. Nu trage ca nebuna ca nici aia din film nu rezista tot antrenamentul fara pauze.
Pupici si spor.

P.S. Andani ma bucur sa te vad activa.

Elena & Denisa

si eu ma bucur tare sa te vad pe aici , treci zilnic pe aici sa ne ridici morelul ... chiar de nu mananci monti 100% si noi ne mai abatem

andanii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui maya_m

PUISORULE ..pt. ideea cu pane-urile la cuptor...am facut dovlecei si vinete..toata lumea a fost incantata da' io cel mai mult ca n-am stropit cu ulei toate cele
asa ca azi a fost
MD-salata de fasole verde
P-mancarica de dovlecei la cuptor
C-ultima portie de supica de fasole verde si cateva bucati de dovelcei pane cu mujdei
SOMLEAC -si noi suntem cu dureri de gat..nici nu-i de mirare ce frig e.. in luna lui cuptor
ANDANII daca te stii cu hiperaciditate las-o mai moale cu rosiile ,iti spun din experienta

NIMENI NU MOARE VIRGIN...VIATA I-O TRAGE FIECARUIA CEL PUTIN O DATA

daaaaa su hiperaciditate si fiere lenesa ... aseara am facut o criza de am zis ca morrrr de la castraveti murati acuma-s cuminte ... da nah pap covrigi ... cine indrazneste altceva sa pape dupa criza

andanii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

pai ce sa caut pe-aici?? Ca de 2 saptamani tot pe aratura. Incep ziua frumos, apoi incepe fiu-meu sa ma indoape cu covrigi si ce-i mai pica in mana, apoi tre' sa mancam impreuna clatite si nah... La cat m-am porcit ma mir ca am pus doar cateva sute de grame

Adevarul e ca n-as da pentru nimic in lume momentele in care stam in kur in sufragerie, pe covor, si halim impreuna (tampenii: cartofi copti, clatite cu magiun, clatite cu branza...). Si-mi baga si mie in gura piticul...

Daca ar reveni caldura, sunt sigura ca m-as cuminti. Da' e si o vreme care predispune la

Monica mami de CRISTIAN - "domnu' injiner"
(7.03.2009)

ooooooo daaaaaaaaaaaaaa , cunosc f bine sentimentul ..... asa am ajuns eu big de big and pig

andanii

Mergi la inceput