MONTIGNAC (143) .... stil de viata, nu dieta
Raspunsuri - Pagina 9
ninha spune:
Ceau , fetele!
eu o sa fiu cuminte in we asta , ca sunt in pericol sa pun inapoi kg pierdut saptamana trecuta. vreau sa-l trimit in spatiu definitiv, asa ca nu gatesc nimic complicat. Am de gand sa ma intorc la broccoli si conopida mea, ca ele sunt prietenele mele cele mai bune.
am observat ca si painea cu tarate e buna. face tranzitul usor si nu se pune nimic pe mine daca o mananc conform.
azi-dimineata am mancat painica din-asta cu rosii si sare. la pranz o salata de morcov cu dovlecel si deseara conopida si broccoli fierte si cu putina telemea presarata.
mi-am luat niste linte dar nu prea stiu cum s-o fac. ma cam plictiseste, n-are nici un gust. voi cum o mancati?
Mama, cat sport faceti, fetelor! de fac eu febra musculara numai cand va citesc!
Ninha, mami lu' Mirci
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wI3O97P/weight.png[/image
maya_m spune:
fetelor
Doamne da' sportive sunteti..si io ca NINHA ..obosesc citindu-va NINHA spune-mi cum e salata cu dovlecel si morcov ca n-am mai auzit pana acum...si io-s fana nr 1 dovlecel da' m-am cam plictisit de pane ,chiftelute,mancarica la cuptor ..as incerca si altceva cu el..in legatura cu we...daca ar fi dupa mine n-as iesi din pastai,dovlecei,vinete..da' astia doi ai mei au zis ca s-au saturat...de ciorbe si mancaruri de vara..e musai ceva cu si consistent sa fie ..da' io nu ies din ale mele vaNIMENI NU MOARE VIRGIN...VIATA I-O TRAGE FIECARUIA CEL PUTIN O DATA
ninha spune:
Maya, salata mea de dovlecel e cum nu se poate mai simpla: dovlecelul dat pe razatoarea mica il amestec cu alte chestii mai gustoase, cum ar fi morcov ras, sa rosie rasa tot pe razatoarea mica, sau sfecla, varza, etc, toate cu ulei de masline, busuioc si alte condimente, dupa chef. dovlecelul e f zemos asa ras, si da si consistenta. mie oimi place, dar neaparat cu condimente.
Ninha, mami lu' Mirci
andanii spune:
daaaa fetelot si mie-mi place fasolea, dovleceii conopida si vinetele , da mi-e cam lene sa gatesc , defapt nu apuc,nu am timp , nu stiu cum fac da tot fara timp sunt
da sa mananci multe legume e scump ... ati vazut ce preturi sunt ... iar s-au scumpit si rosiile si ardeii .... cica e frig si nu s-au facut
ninnha da cum e dovlecelul crud ... mie nu imi place ... e asa de fad .... nu stiu
azi merg la zumba ... mi s-a pus pata dom'le sa vad cum e
somleac cum faci humus .... iti place ??? e scumpa tahina ???? eu nici nu am avzut in magazin, nici nu stiu ce e
maya mare lucru ca poti sa ii tii sub control cu ale tale mancaruri , foarte mult conteaza ca poti gati pentru toti la fel
andanii
ninha spune:
din cate stiu eu, tahin inseamna susan. e vorba de o pasta care se face din susan, sau faina din susan.
Ninha, mami lu' Mirci
maya_m spune:
no NINHA draga nu garantez ca o sa-mi placa daca-i dovlecelul crud..da o sa incerc maine ca imi aduc de la mama dovlecei si-ti spun
ANDANII in mare masura fac ce/cum vreau eu ..la mancare ma refer..sa nu-ti inchipui ca n-am parte de comentarii...oohh si inca cate,mai ales din partea piticului care in ultimul timp s-a transformat in mesagerul lui tat-su'...la noi carnea e motiv de de harta ..ei vreau mai des, eu cat mai rar,ca nu e chiar atat de sanatoasa,si tot asa ...NIMENI NU MOARE VIRGIN...VIATA I-O TRAGE FIECARUIA CEL PUTIN O DATA
Somleac spune:
No, am pacatuit cu un gogos sau o gogoasa cum i-o fi zicand.
Toata dupamasa am circulat prin magazine in cautarea unei rochii de seara. Merg la o nunta de VIP-uri , unde nu ma pot prezenta oricum. Pur si simplu am ajuns deprimata acasa, in primul rand ca n-am gasit nimic, doamne cata lipsa de imaginatie, in al doilea rand ca m-am vazut in oglinzile cabinelor, care imi faceau suncile si mai vizibile si mai disproportionate.
Acestea sunt circumstantele atenuante pentru slabiciunea mea.
Andanii o sa caut pe net o reteta de humus. Am mai mancat si imi place. In principiu e naut dat la blender sau pasta de naut ( eu din aia am) , tahina ( a zis Ninha ce e) condimente, usturoi, zeama de lamaie.
Ce ziceti e in regula daca fac paine cu ou si in loc de paine pun vita star, iar in loc de prajit o fac la cuptor? Mi-e o pofta
Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008
Monnvas spune:
Andanii, eu am facut humus cu:
- naut
- pasta de susan produsa din seminte de susan si putina apa, in blender
- usturoi
- ulei de masline
- lamaie
- sare
Gasesti reteta pe culinar, dar o mai potrivesti si dupa gust. Iese
Monica mami de CRISTIAN - "domnu' injiner"
(7.03.2009)
ninha spune:
buna dimineata!
Ieri am fost cuminte pana seara cand am iesit si am mancat o inghetata, ca m-am saturat sa cer tot apa la terasa, ma cred aia nebuna deja...
Somleac, si eu mai mananc paine vitstar cu proteine si grasime si vad ca e ok deocamdata. painea aia are o gramada de tarate in ea.
Ninha, mami lu' Mirci
Somleac spune:
Neata si de la mine.
Am prestat insanity core cardio & balance, dar mi-a fost mai greu decat ieri. Poate din cauza ca nu prea am dormit azi noapte. Am mai bagat niste abdomene completare ca sa-mi linistesc constiinta.
Nu cred ca mai fac paine cu ou ca-i prea cald sa mai dau drumul la cuptor. Ma pun la curatenie. Pentru astazi am planuri mari.
Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008