MONTIGNAC (143) .... stil de viata, nu dieta
Raspunsuri - Pagina 10
andanii spune:
daaaa si eu am orestat curatenie , dat jos calorii nuuuu ...???? la 4 camere , doua bai .... sunt leoarca
am papat canform
acuma merg la ziua unei prietene , sper sa ma abtin eroic de la prostii tineti-mi pumnii
maine vine piticul .... mi-e un dor rrrrrr
o seara faina
va pup
andanii
brindusik spune:
lasa andani ca am baut eu sangria si am mancat porumb fiert
Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.
puisorul spune:
Mama ce de fete harnice pe-aici
Andanii, cum a fost la onomastica? S-a intors flacaul?
Somleac, bravo pt perseverenta.Eu din pacate ieri nu am facut nimic dar de maine back in bussines
Maya, reteta asta cu dovlecei ai incercat-o http://www.culinar.ro/forum/continut/Diete-si-regimuri-alimentare/26340/Retete-Montignac-Spaghetti-DE-dovlecei/? Si am mai facut vineri o reteta buna, inventata de mine: dovlecel ras, stors,amestecat cu ou,sare,piper, faina integrala( de-aia taratoasa)si o lingura de ulei. Apoi am intins amestecul intr-o tava cu hartie de copt si am bagat-o la cuptor. Dupa ce s-a copt am taiat-o in patratele
Brandusik,pai cum vrei sa slabesti asa mai?
Eu am fost plecata la Suceava weekendul asta si evident am mancat multe prostii dar promit ca de maine sunt cuminte . Un lucru bun tot s-a intamplat ca mi-am cumparat hribi, dar si un lucru rau ca jumatate din ei erau cu viermi . Din ce a mai ramas am prestat o ciulama cu smantana pe maine
la toate montignacele
Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii
brindusik spune:
puisorule nu mai da nu mai da nu mai fac...vichendu e plin de tentatii da nu mai fac
Somleac spune:
Seara buna,
ne uitam toata trupa la meci.
N-am gatit nimic wekendu asta. Am fost cuminte, mai putin azi cand am scapat o inghetata.
Sport am facut hip-hop abs si ceva abdomene. Nu m-a tinut intelectu sa ma bag la insanity.Am si inotat dupamasa ca am fost la balta .
O saptamana frumoasa va doresc.
Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008
georgia_c spune:
hello
se poa'?
1.68 , initial 74.5 , actual 70.2 (desi in we am mancat numai aiureli si arata cantarul mai mult azi dimineaata )
target (optimist):55kg ..realist:59-60kg
start dieta:18.06.2010
sport :din 18.06 fac step aerobic cam in fiecare zi (in cadru organizat) , sper sa ma tin cat mai mult
marea problema :DULCELE ... pur si simplu , macar la momentul asta , nu-l pot scoate din alimentatie ..ma numesc "montigniacita" daca mai papacesc ceva dulce din cand in cand?
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
MTHFR C677T genotip heterozigot
andanii spune:
neata, neata ....
sunt tare fericitaaaaaaa ....... mi-e si frica sa raportez .... poate ca maine nu mai arata la fel .... deci raport 76.5 nu stiu cum s-a intamplat .... nu m-am cantarit de vreo doua saptamani pentru ca m-am suparat pe cantar si pur si simplu mi-era frica sa ma urc pe el ... chiar si azi dimineata m-am urcat cu groaza pe cantar .... mai ales ca am mancat la party trei feliute de chec (pentru ca erau diferite si eram curioasa cum sunt) si am gustat un sfert de pahar de santal (era din nu mai stiu ce nemaibaut de mine) altceva nimic decat apa si gratar cu salata de rosii, ardei .... da nah .... per total sunt multumita ca s-a miscat cu 1 kg si jumatate cantarul
ce sa va mai zic >??????
am flacau acasa
m-am bronzalit putin in we asta
am gatit aseara pui la cuptor (fiert cu condimente si nelasat sa ne prajeasca acolo) si dovlecei umpluti cu legume adica am pus in umplutura ceapa, ardei, un morcov mic de culoare oua si condimente ... sooopeeerrrrr
andanii
valentinag spune:
Neata!
Georgia,bun venit la noi!
Raportul meu de azi:stagnare!
O saptamana fara abateri va doresc!
"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
brindusik spune:
iupiiii...71
giorgia te trec imediat in tabelasu montignacelor...
fetiliiiiiii...hai cu kg sa modific AZI tabelu
ninha spune:
Bravo, Andanii! Vezi-vezi? pana la urma s-a intamplat.
Si tie, Brindu, vad ca esti fericita, bavooooo
Georgiana, bine ai venit! In legatura cu dulcele, renunta incet-incet, nu dintr-odata. si poti sa mananci si dulciuri monti, cioco neagra, etc.
eu raportez stagnare. va zic eu de ce mai incolo. acum tre sa fug
Ninha, mami lu' Mirci
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wI3O97P/weight.png[/image