MONTIGNAC (143) .... stil de viata, nu dieta
Raspunsuri - Pagina 11
montignace spune:
mey stie cineva ceva de , ymca si ariel700 au mai bine de o luna cand nu au dat prin zona...mai tin sapt asta si dupa le sterg din listuta...si dau vina pe andani
cge la fel disparuta ..o ajuns la target..nu o spus nimic?
montignace spune:
ninha is happy ca am dat jos in ciuda saptamanii pline de porcarii mancate..si nu o fost nici cald
meniu azi:
MD: caisa si 2 felii de paine de tarate cu icre(icre din comert batute ca m-am enervat ieri ca am incercat sa fac eu unele si au fost super aiurea..nu s-au legat neam)
G: visine, nes cu lapte
P:nush inca
C: supa de rosii
g:caise
Somleac spune:
Salut,
la raport vin cu stagnare
Am fost de dimineata la aerobic, asa ca nu mai bag nimic altceva astazi. In orice caz s-a simtit munca cu Shaun, am reusit sa fac toate exercitiile in ritm cu antrenoarea,
Meniul de azi nu-l stiu. Pana acum am prestat o cana de suc proaspat stors de morcov, telina, mar si pepene galben si 2 felii de vita star cu humus , rosii si ardei.
Andanii si Brindusik felicitari pentru "succesurile" repurtate. La mai putine kg.
Georgia bine ai venit.
Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008
andanii spune:
brandusik normal
somleac super cu atata sport ... si eu merg azi la zumba dance
ninha deja esti miss ... iti permiti
andanii
ninha spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andanii brandusik normal somleac super cu atata sport ... si eu merg azi la zumba dance ninha deja esti miss ... iti permiti andanii |
Am zis ca arat mai bine ca-nainte, nu ca-s miss, nu ma acuzati de laudarosenie
cred ca toate ar trebui sa ne bucuram ptr schimbarile in bine si sa uitam de complexe, indiferent cate kg avem
Ninha, mami lu' Mirci
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wI3O97P/weight.png[/image
maya_m spune:
stagnare
..sa fie dupa cat mi-am facut de cap in ultimele doua zile..inghetata monti da' luata ca medicamentu'-dimineata ,la pranz si seara ..asta e...stati ca revinNIMENI NU MOARE VIRGIN...VIATA I-O TRAGE FIECARUIA CEL PUTIN O DATA
maya_m spune:
felicitari ANDANII si BRANDUSIKA pt.''lipsuri''
PUISORULE am vazut reteta da' nu ma atrage crud....sorry NINHA am incercat si nu merge ...in schimb si eu fac dovlecel exact cum ai descris tu-ras, stors ,cu ou ,faina, sare ,piper si usturoi..si e deliciosNIMENI NU MOARE VIRGIN...VIATA I-O TRAGE FIECARUIA CEL PUTIN O DATA
valentinag spune:
Felicitari celor care ati slabit!
Cu ymca am vb pe pm acum ceva timp,da nu mi-a dat prin cap s-o intreb de ce nu mai scrie,iar CGE e in vacanta in Romania parca!
"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
brindusik spune:
fetili nu ma mai felicitati...nush de ce am dat jos...io sport nu fac, si sapt trecuta cum bine a observat puisoru numai prostii am mancat (asta insemnand pe langa cateva pahare de sangria ,si bere, si de 2 ori cipsuri si porumb fiert si inghetata)..ma gandesc cu groaza cand o sa vina astea buluc peste mine...si peste cantar
ps: azi la pranz am mancat strudel cu cascaval....cred ca ar fi fost mai bine sa fi aratat cantaru mai mult ca sa si sa nu ma relaxez....insa eu am observat..daca tin monti si dupa am o sapt in care mananc prostii culmea in sapt aia ard mai mult..nu ma intrebati di ce
Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.
cge spune:
Hei, nu ma dati disparuta si nu ma stergeti din listuta.
Eu mai stau cu voi, la target n-am ajuns, si dupa ce ajung la target, eu mai raman.
Din pacate, de azi sunt din nou la scarbiciu, "les vacances sont finis".
Am vreo 800g in plus, dar asta e, am fost acasa la "mama mea" si la sora mea, si pe la Nisipurile de aur, la o vacanta all-incluse.
Si totul era Monti, mai putin prajiturile care erau super bune si super frumoase.
De azi incerc sa fiu conforma.
Felicitari celor care au slabit si bafta tuturor !!
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005